180

Сийка

преди 1 година

Мачкай Мецо

179

Анонимен

преди 1 година

Тези не се страхуват от съда в Хага , а от присъдата на руският народ която ще дойде рано или късно .

178

Анонимен

преди 1 година

До 210 А ти що не разбра до сега,че хората не харесват украинците.И не си точно човека , които ще определя кой ,какъв е къде ще ходи. Най-малко пък един уркопитек ,който се прави на българин

177

Герги

преди 1 година

До 123САЩ контролират доста големи части от Ирак и Сирия .... при това най-богатите на .... позна - НЕФТ

176

Реалист

преди 1 година

От едно време се знае (Бисмарк) трудно става мечката, но още по-трудно е да я върнеш в хралупата. Ръчкаха ги докато стана белята. Целта както винаги е Европа да гори, а щатите да "помагат". Няколко души ще станат още по-богати, а народите ще се избиват за съмнителни идеологии. Нищо ново под слънцето.

175

Анонимен

преди 1 година

Нечувана алчност и лакомия - да избиеш един народ и да присвоиш всичко. Един от най-големите бандитизми в човешката история.

174

Morski

преди 1 година

Доообър вечер Русо. роби! Добре дошла на Финландия в НАТО! ПуЙкин как е сега с още 1800км (двойно повече от преди войната в Украйна) сухопътна граница с НАТО? Русо. роби, скоро ще имате избор или нов господар с чайник, или Сибир! В България не ви искаме! Предатели!

173

?

преди 1 година

Русия иска да избие Украйнците и да им вземе ресурсите.

172

Анонимен

преди 1 година

Кво ще се случи ако половин милион хамериканци дойдат със джаджите си в приятелска Украйна по покана на Зеленски? Ами кво се случи между индиянците и конкистадорите?

171

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Защо председателят Си се уплаши да отиде в Киев" Киев призовава всеки който помага срещу санкциите и изобщо търгува с РФ да бъде наказан и след това изказване следва ШИЗОФРЕНИЧНОТО Елате мили гости елате ни на гости да обсъдим бъдещите си действия... (преди време като санкция Ъкрайна спря транзита през РФ - тоест отряза и Китайците и искат Си да им дойде диванчепраз???)

170

Анонимен

преди 1 година

До 203 Ти нещо добре ли си?

169

0808

преди 1 година

До Анонимен 3 часа назад, источник: РИА НовостиВСУ потеряли до 260 солдат и наемников на донецком направленииМОСКВА, 31 мар РИА Новости. Российские подразделения за сутки ликвидировали до 260 украинских солдат и наемников на донецком направлении,сообщило Минобороны.

168

Анонимен

преди 1 година

Всички се възхищават от героите! В древния Рим императрицата си е избирала лю6oвник измежду гладиаторите. Всяка българска жена копнее да се изтpяcкa със украински войн, а не с някой от онея де бегат по бели гaштeтa и пиcкaт!

167

Анонимен

преди 1 година

До Ммм Предложението на Китай е несериозно. Това е предложение за война а не за мир. Защо председателят Си се уплаши да отиде в Киев, въпреки многократните покани от Украйна. Защото в програмата влизаше посещение на Буча, а Китай е превърнал в Буча целия северозападен Китай населен от уйгурите.

166

Анонимен

преди 1 година

Откога буксуването на място от 4 месеца се нарича офанзива?

165

Анонимен

преди 1 година

изпpaщат нова порция poccияни с 85мм Д-44 от 50-те на миналия век утре ще има статия за пopeднотo превзeманe на Бaxмут

164

ПТРК Хризантема

преди 1 година

С нетърпение очаквам да посрещна Леопардите...

163

Ммм

преди 1 година

Отхвърлили са предлажението на Китай!

162

А

преди 1 година

Зеления ли предложи мир, че Руснаците не искат?!? Някой предложи мир ли?!? И Руснаците са казали не искаме да умираме?! Едва ли. Изкривена новина

161

Алекс

преди 1 година

Леопардите не питат какви възможности приема или отхвърля Русия.Ще газят рашисти наред докато не ги изритат от украинската земя.