70

Анонимен

преди 1 година

Някой ще ми даде ли свястна дефиниция на комунист? Щото дори според западни агенции, Русия е най-капиталистическата система в момента. Освен това, там не са забранени опозиционни партии и медии. Трябва да видите как ДОжд се изнесоха от Русия да си леят свободното слово на запад и как там ги откинаха и рев, рев. Ама как посмяха, нали там свобода и прочие? Мдаааа

69

До Krisi

преди 1 година

Ти к.в.о предлагаш криси...да гласуваме за ***.за да изберем бай тошо ли??? Е не МЕРСИ тази сме я играли вече!!! соца се доказа като Вредна и неработеща система!!!

68

ПРОРОК

преди 1 година

МАЧЪТ Е ЯСЕН- КОАЛИЦИЯ (СКРИТА) ГЕРБ-ПП- ДПС, РАДЕВ- В МАСКВЕ, САМОЛЛЕТИ - ЗА УКРАЙНА! ДО 2 СЕДМИЦИ! ВЪРПОСЪТ Е ПРИКЛЮЧЕН!

67

до 66

преди 1 година

Е, как да "седнат да се разберат". Аз затова гласувам за ППДБ, защото не искам ГЕРБ. От къде накъде. Хората трябва да разберат. Политиците са само упълномощени. А щом не разбират, че ППДБ е единствения изход, какво да правим?

66

Анонимен2

преди 1 година

Нека си управлява служебното до 2025 на България не и трябва правителство Радев да управлява това е

65

Анонимен

преди 1 година

Aми хората решават, но да го проумеят и след това да не се циврят, че няма правителство. Нито ГЕРБ, нито БСП могат да направят устойчиво правителство. А гласът за Възраждане, е глас за гражданска война. Не че самата Копейка ще я иницициира (той е доказан страхливец), а хората като разберат, че и тоя път са употребени, няма да траят.

64

Един Българин

преди 1 година

До 69 Ами разликата е че едните дават и на народа и има някаква перспектива макар определено да не са идеални, а другите само пълнят чекмеджета и те заключват вкъщи без да имаш право да излизаш. После ти се подиграват с ремонт на ремонта, на ремонта на НДК, с крадене и рязане на жълти павета, да продължавам ли или сам ще се сетиш?!

63

Анонимен

преди 1 година

А каква е разликата м/у ПП и Герб? Че нещо не ми е ясно.

62

Анонимен

преди 1 година

Възраждане!

61

Анонимен

преди 1 година

`Победата `на тези избори ще е символична , очертава се двете партии да имат 1-2 депутата разлика , ако въобще има разлика. Въпроса е да седнат да се разберат за правителство , поне да не слушам комунистическите брътвежи на Корни за куршума за Украйна и тавана на целите , откровено налудничавите брътвежи на копейкин или другия защитник на руски интереси от възход . 2г Айляк им стига , да почват да работят вече

60

Гласувате за ПП и..

преди 1 година

Получавате Джен.дър обучение на децата ви. Прайдове. Парапети. Разрушаване на паметници. Още повече инфлация. По скъп бензин с два лева. Но пък отстъпка 25ст. И други подобни "ценности". Сериозно ли искате пак да пробвате Пляк Пляк и Де е Бе на власт ?

59

Анонимен

преди 1 година

Нагласени избори. Хубавато е, че ше са им последните на тая сгaH, лошото , че може и на нас :D

58

Соломон

преди 1 година

Дайте им по един меч и щит и нека решат битката, както са правили нашите прадеди!

57

Един Българин

преди 1 година

Мислех че на Путин са му свъшили копейките, а тук е пълно с рубладжии. КОЙ ви плаща да плашите хората с Украйна? КОЙ е отишъл на война от ЕС? Дори и поляците, които ги мразят от дъното на душата си (и има защо) не са особено доброволци, а мобилизация НЯМА! Аман от *** и мафията от Банкя!

56

Анонимен

преди 1 година

Българинът е доказано глупав но се мисли за страшно умен.За това цял свят се смее на българите и им се подиграва.

55

Май - май...

преди 1 година

Ама явно наистина у нас хората масово вярват че нещата ще се оправят чрез избори и че това ще стане само ако "неговата" партия дойде на власт...

54

Анонимен

преди 1 година

Досега щедро раздаваха оръжие тия две партии утре като поиска - жива сила оня смръкнатия а той е нагьл к нахален веднага ще гласуват да му пратим , това ли искате

53

Анонимен

преди 1 година

ППДБ и ГЕРБ - доказани измамници. Ще се прегърнат на всичкото отгоре, за да ни натикат във войната.

52

Анонимен

преди 1 година

За чекмеджето и крипто измамите на кирил - техните избиратели да заминават в украйна , за тия не гласувам

51

НЕ РАЗРЕШАВАМЕ

преди 1 година

ДА ПИШИТЕ ГОВОРИТЕ ОТ НАШЕ И Е. ВСИЧКО Е РЕШЕНО. 61% ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ ЩЪТ ПОЛИТИЦИ КРАДЦИ. Е ТОВА МАЛКО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЛИ Е?ЧЕ НАРОДА МУ ПИСНА И ИСКА ДРУГО. ЧЕСТНО ЯСНО УМНО И ДОБРО ЗА ТЯХ, НАРОДА.