77

Най-нещастна

преди 1 година

Мисля че след конгоанската жена, българската жена е най-нещастната в света.

76

Кошмар

преди 1 година

Отвратителна трагедия, горката жена!

75

Пижо

преди 1 година

Това явно не са бездомни кучета. Тук веднага излиза въпроса с кучетата-пазачи по вилите. Аз лично познавам две семейства, които държат овчарки на вилата, пуснати свободно, за да им я пази. Ходят веднъж седмично да им оставят храна (идея нямам как се остава храна на кучета за седмица, предполага се те да си я разпределят на порцион?). Не са вързани, естествено. Тия кучета със сигурност намират начин да излезнат извън загражденията. И със сигурност не са безопасни кутрета.

74

Анонимен

преди 1 година

Бойко и неговите кметове от ГРОБ ни докараха до такова положение,че вече кучета да на изядат.

73

Истината

преди 1 година

Най-опасните кучета са питбулите, ротвайлерите и доберманите са най-опасните кучета. В много държави е забранено да се отглегсат, а някъде е разрешено само след обучение и изпит на кучето, а също задължително кучето трябва да има застраховка за инцидент, ако вке пак охапе някого. Има застрахователни компании, които дори отказват да направят застраховка на такова куче, защото проценга да ухапе някого е голям и ще загубят пари.

72

Анонимен

преди 1 година

Какво ще каже ВЕБЕР за това вчера агитираше за ГЕРБ.В Германия даликуче би се разхождало свободно без стопанин НЕ.Зщото в Германия няма бездомни кучата,колко мандата му трябваха на неговия приятел БОЙКО за да не се стигне до тази трагедия.

71

Бездомните кучета

преди 1 година

Кучетата са животни, които реагират хаотично и могат да хапят. Те представляват опасност за хората. Бездомните кучета обикновено носят *** в козината си или имат инфекциозни заболявания, които предават на други кучета, а понякога и на хора. Освен това се размножават неконтролируемо

70

Анонимен

преди 1 година

То хората немогат вече да свържат двата края за да се нахранят както трябва,камо ли кучетата да се нахранят.Цяло десетилетие Борисов и ГЕРБ КРАДЯХА и не можаха да намерят решение, ето докъде ни докараха това е само началото.Изберете ги пак ...

69

Анонимен

преди 1 година

Съседско момче бе ухапано от голямо куче, пуснато свободно на плажа извън Сезона. Бащата уби кучето с пушка. Собственика на кучето скочи, щял да го съди, това-онова...Бащата на момчето каза "за сина си човек убивам". Всичко приключи веднага!

68

Ветеринар

преди 1 година

Бездомните кучета разнасят болести. Най-често срещаните заболявания при кучета са: лайшманиоза, бабезиоза, ерлихиоза, анаплазмоза, кожни и дирофилариози и хепатозооноза. Затова не трябва да има бездомни кучета по улиците на България!

67

Мнение

преди 1 година

В богати страни като Германия кучета без дом нямат шанс. Независимо дали са изоставени или избягали: след два или три дни те отново биват залавяни и интернирани в приюта за животни. С други думи: в тази страна повечето диви кучета ги познават само от филми или книги.

66

емигрант

преди 1 година

и това ми било европейска държава?!

65

Реалист

преди 1 година

Наличието на бездомни кучета създава различни проблеми. От гледна точка на хуманното отношение към животните, непредсказуемите и предимно лоши условия на живот на кучетата са основен приоритет. На кучетата липсват елементарни неща като питейна вода, достатъчно храна и защита от жега или студ. Затова не трябва да има бездомни кучета, те се измъчват болни, гладни, жадни, скитащи по улиците.

64

Анонимен

преди 1 година

Една жена е отивала на работа да помага на болни хора, но са я нападнали и убили глутница кучета.....!!!!! Извинете, това за страна от Европейския съюз в 21 век ли се отнася или е случай от родово общинния строй някъде в дивата джунгла?! Апропо, тази страна се бори да я приемат в Шенген, при цивилизованите!!!

63

Доволен

преди 1 година

Радвам се, че кметът на Бургас е разрешил този проблем и има само котки.

62

Анонимен

преди 1 година

тоя проблем се влачи десетилетия!отдавна напуснах коч,ината бг и не съжалявам!

61

Реалист

преди 1 година

Бездомни кучета има само по улиците на бедните страни на Източна и Южна Европа. Много от тях са болни и недохранени. Улични кучета се размножават безконтролно по улиците, защото кученца, които никой не иска, биват изхвърлени на улицата. Така кръгът се затваря и мъките на уличните кучета никога не свършват. Трябва да се изловят всички кучета и ако тикой не ги потърси до две седмици ...

60

123

преди 1 година

В цивилизованите държави няма кучета, които да се шляят където им падне на обществени места, ако е бездомнно кучето - в приюта, ако е домашно - чипирано и на каишка. А кучкарските фондации да плащат кръвнина за нахапани или убити жени, деца и старци

59

и те така

преди 1 година

храненето и отглеждането на улични кучета пред кооперации , складове , магазини ,,,,,,,, трябва да се криминализира !!!

58

Племето има само

преди 1 година

територия, държава се прави от народ и държавници.