107

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ нямаше да има проблеми да спечели ако отново не се натисна да обикаля и агитира завършилият ВМШ-Симеоново милиционер от Банкя ББ. Тъкмо него не искат да го видят и чуят хората заради неговите шмекерии, пълното с банкноти и Au слитъци нощно шкафче, бруталните действия на софийската полиция спрямо жителите на София на и след Великден и проливането на кръвта на младите хора през юли и септември 2021 г. ББ практически намали рейтинга на ГЕРБ. Сега ще се наложи коалиция ГЕРБ-ДПС.

106

Анонимен

преди 1 година

Имам човек и в ЕНП и в КАТ и в НАП. Това е положението.

105

Анонимен

преди 1 година

Боко връща част от октрадните пари по европроектите към този и още няколко човека ..

104

Чудя се

преди 1 година

Защо ни мразят така немци белгиици не мога да разбера заради славянството ли е заради православието лиТа ни бутат пак герб

103

х

преди 1 година

Инвалидът без крак Людмил Недев има видео с Деса поетеса Гледайте и си правете изводи

102

ТЪЧЕШ ЛИ

преди 1 година

ТЪЧЕШ ЛИ ДРУГАРЮ WEBER ?

101

Кирил и Асен

преди 1 година

Аз искам да съм стабилно на дъното, това е по-добре да съм под водата с 65% реална инфлация. С джобове изпразнени от Кирил и Асен, с резервоар на колата наполовина пълен за същите пари допреди година, когато те бяха на власт.

100

Анонимен

преди 1 година

Нямаме приятели в и от ЕНП!

99

Ха ха

преди 1 година

Тая стана като с момите една хвали ергена и вика много е хубав и вика на другата - земи го ти

98

Ха ха

преди 1 година

Можем да испратим целият герб в германия да оправят и тях както насТогава няма да има стачки и нестабилност , всички ще са доволни от бацеВебер взимай ги всичките с мька ще се лишим от тях но е за благото на наш сьюзник

97

Мда

преди 1 година

Да го вземе в германия като е толкова добьр да оправи и тях с -200Вместо да ни го хвали

96

Пепи

преди 1 година

А преди това стояхме стабилно на дъното на клоаката. Който иска да стои стабилно там да подаде глас за Тиквата.

95

...

преди 1 година

До бабата /Гиб Мелсон/? Борисов бил "плащал" на Вебер??? Това да не ти е руски таракан ,бе? *** и се прегледай! И къде е ПроСтоТо? Сега ти ли си дежурен?

94

баба Пена

преди 1 година

Незнам кой е болен мозък аз или всички дето се канят за 15 ти път да гласуват за Кръсника и да продължаваме да седим у нищото. 100% му се плаща на тоя байчо ти Веберчо иначе от какъв зор ще се вдигне да дойде у Варна дето не я знае къде е на картата да разпраавя хвалби и рецепти за баници на събралите се 5 баби, 2 лели и кмета Портних

93

HAHAHAHHAH

преди 1 година

Рендето Бьорнер щом се асоциира с Боко Шкафчето, значи и той е крадец като него.

92

Височайша глупост

преди 1 година

Борисов бил плащал на Вебер??? Някои болни мозъци май отдавна са скъсали нишката с реалността!

91

баба Пена

преди 1 година

Чудно на тоя байчо Манфред Вебер колко му плаща бат Боко да дойде и да пляммпа некви глупости. Дали бат Боко оди да плямпа у Германия на разни сбирки.

90

...

преди 1 година

До ония с обратното име! Защо казваш всичко обратно на това, което е истина? При "Винету" България беше приета в Банковия съюз и Чакалнята на Еврозоната! И бяхме далеч преди от Хърватия! Откакто ПП-те и ДБ -те докопаха властта, България е далеч от Еврозоната! И еврокомисарят си го каза в прав текст...виновна е високата инфлация!

89

Анонимен

преди 1 година

Къв е тоя май е сядал на софрата с мутрата слънце

88

Гиб Мелсън

преди 1 година

По време на управлението на Винету Румъния ни задмина категорично а Хърватия мина покрай нас с *** газ. И пак има паатици, които гласуват за Винету. Сигурно ги опрашва затова гласуват за него. Меките китки са всички негови гласоподаватели.