73

Анонимен

преди 1 година

До 74: Пише се МИЛИАРДИ!

72

Яяяя

преди 1 година

Китай има една много голяма и достатъчна причина да подкрепя Русия. Русия разполага с около 7000 ядрени бомби, а Китай около 270. По-малко от Франция. Ако сблъсъкът със САЩ е неизбежен и е въпрос на време и то скоро, то Китай ще разчита на руския ядрен чадър като превантивна мярка срещу използване на американско ядрено оръжие във войната срещу него. Предполагам ,че още тази година ще има такъв официален договор с Русия. А освен това са суровини, оръжие, военна и технологична подкрепа.

71

Борман

преди 1 година

Янките са сила само в комиксите. Държавица с 20 минутки историйка печелила точно..... нула войни в историйката си без съюзници. А Китай е на 5000 години А? Россия на 2000 :)))) Къде са тръгнали червенобрадите гейове да пиккаят срещу вятъра бухахахахаха

70

Анонимен

преди 1 година

До Русофили: Ето такова - Китай заяви че заедно с руската армия ще защитава регионалния мир и безопасност! Изненадан ли си?

69

МЕГАЛИЦЕМЕРНО

преди 1 година

"САЩ пък имат голям интерес войната в Украйна да приключи час по-скоро." - та затова наляха $200 милярда и КАТЕГОРИЧНО отказват преговори!

68

Русофили

преди 1 година

К.в.о е становището на Китай за убитите в ЮАР миньори??? масковия си създаде още една Вражеска държава май май!!!

67

Анонимен

преди 1 година

Всъщност , историята на предателя Александър Невски много ми напомня на тази с Путин.Тогава младия княз предава властта над Руската земя на монголите.Предава на монголите плановете на брат си Андрей за бунт.Андрей е убит.Руския суеверен народ го възвеличава за светец Българските късогледи русофили също И му построяват храм в София.Това прави сега ,новия ,,светец" на Русия ,,свети" Путин.Като я дарява на Китай.За да оцелее.И естествено...да запази властта си...

66

Гафче а

преди 1 година

Мда...голем гаф за московия в ЮАР, златната мита Чимболо!

65

CXAAXXAXAXAXAXA

преди 1 година

Освен това, съдейки по развоя на войната, Пекин рискува да застане на страната на губещия. XAXXAXAXAXAXAXAXA

64

Анонимен

преди 1 година

"САЩ пък имат голям интерес войната в Украйна да приключи час по-скоро." - това е откровена лъжа

63

...

преди 1 година

рашистан дори не е споменат! еми това е! рашистан отдавна вече не е онова за което много питонофили тука си мислят, че е! Не се заяждам! просто коментирам фактите! видя се, че рашистан няма никакво оръжие! което да се противопостави на НАТО в една конвенционална война! видя се, че и армията и командването на армията не струват! видя се, че и разузнаването на рашистан ич не го бива! Това са фактите!

62

Китаец и Приятел?

преди 1 година

Вие луди ли сте?Китаецът винаги и преди всичко си гледа ИНТЕРЕСА!Просто такава е източната философия.И ако Путин си мисли,че има приятел в лицето на другаря Си,то жестоко се лъже.В момента Китай има интерес двете сили Русия и САЩ да се отслабват взаимно с тази война,а покрай тях и ЕС.За момента той си купува евтини суровини от Русия и максимално се възползува от ситуацията!

61

Никола Стефанов

преди 1 година

Китай биха могли, ако намерят основателна причина да разговарят със Зеленчука. САЩ - въобще не; тяхната цел не е да има мир в Украйна, а да направят "втори Афганистан" - явно си въоб.гъ.зяват, че още живеят в 80-те на миналия век - имайки предвид какви сенилни старци са на власт във Фашингтон, това е напълно възможно.

60

Анонимен

преди 1 година

Докато САЩ са се концентрирали в/у Украйна, Китай ги измества от световният пазар леко, по-леко. Вчера Бразилия и Китай са подписали договор за търгуване с юани, а не с долари. От днес Франция ще закупува втечнена газ от тях с юани. Преди седмица редица Африкански държави също започнаха търговията си в юани, като призоваха населението си да се отърве от доларите.

59

Анонимен

преди 1 година

СВОБОДА УКРАИНЕ!

58

Анонимен

преди 1 година

САЩ им пусна прилепа там за да ги накисне пред света, а сега ще ги котка. Жалки и смешни кравари.

57

Анонимен

преди 1 година

Ето това са лидери на 2 големи и равностойни сили, които господстват в света и с които светът се съобразява! Не като онова руско джудже - в буквален и преносен смисъл, който само се прави на велик пред китаеца,като се появи в залата през едни огромни златни врати, все едно е коронясан за бог, а целият свят е срещу Русия. Смешно.

56

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Русия се бие срещу Хохландия за да си разчистят сметките с Китай и Сащ ще решават какво да се случва по нататък.От кадя на кадя бе?От дек на дек?

55

до 59

преди 1 година

Ти можеш да живееш по-зле. Огледай се наоколо в новите луксозни коли и квартали и пак помисли. Това ,че ти не умееш нищо и си снишена бачкаторска главица, не означава че у нас няма едни половин милион души, които имат прекрасни европейски доходи. То си личи и по мисленето ти- робско. Давай да има пърцуца и плюскане, останалото не е важно.

54

Име

преди 1 година

Отдавна няма идеологии - говорят за диктатури - а само 1 ден в прехвалената ни демокрация е по-скъп от тези диктатури, тоест - тук - живеем по-зле, бедни, скъпи сметки за всичко, което ни разболява и в крайна сметка ставаме смешни. Трябва да си луд да гладуваш - понеже имаш свобода - а никога да не постигнеш нищо в живота.