194

Анонимен

преди 1 година

Z- Победа на Русия ! Останалото е плява !

193

Анонимен

преди 1 година

руските баби ще работят да я издържат тая армия :)

192

Анонимен

преди 1 година

Той я увеличава, Украйнците я намаляват всеки ден с 500 глави *** :)

191

Едно време

преди 1 година

Късият вожд на блатното племе обещаваше да вземе земята на съседното племе за два-три дена,да плени жените и децата,а колибите им да изгори.Сега вождът е бит,лиже рани,а племето роптае. Късият вожд обещава Зевс да засипе другото племе с гръмотевици.

190

Анонимен

преди 1 година

е?? 1,5 млн - направо да я прави армия 15 млн. и да тръгва на завоевателен руски кръстоносен поход - всичко или нищо

189

Боби

преди 1 година

До Анонимен "путин влезе в историята като единица за измерване на глупост" Сори но това място отдавна е заето. Дори се появи нова мерна единица - ЕДНА ПАСКИ за измерване на глупост и неадекватност

188

Анонимен

преди 1 година

а пари от де?

187

Боби

преди 1 година

До 123 Заплатите са докато си в зоната на СВО - иначе са много по-малки. Освен това в зоната на СВО както преди това в Сирия има постоянна ротация. За да могат колкото се може повече военни да придобият опит особенно летците и другите спецове по електроника. Колко пъти Кадиров "Анонсира" пращането на нови бойци в СВО - това си е просто ПР реално анонсира поредната смяна/ротация на подразделенията.

186

Анонимен

преди 1 година

До 209 Така ли ,а не е зелето дето си помисли,че ще победи Русия нали.Смешни сте бе.

185

Анонимен

преди 1 година

До 123 Ами не е смешен.Заплатата на руснака да произвежда оръжия може и да е малка,но да му стига и за това нещо си има термин нарича се покупателна способност.От цената на труда се определя в голяма част и цената на самото изделие,както и от цената на материала.Ако суровината е евтина ,щото е собствен добив на метал примерно ,ще ти излиза и евтино.Аз и предния път ти дадох сравнение,че с минималната заплата в Русия можеш да си купиш повече гориво от колкото с минималната заплата тук.

184

123

преди 1 година

До Анонимен 203. Много грешиш. Не ми изнася Русия да е бедна и скапана държава. Напротив, искам Русия да е богата и цивилизована държава, която уважава човешкия живот и съседите си.

183

Анонимен

преди 1 година

До Така е..И за това Си ходи до Москва,а трябваше щом твърдиш,че Путин се умилква да е обратното.Не сравнявай Украйна и зелето дето ходи насам на там с Русия щото е смешно.

182

Така е ..

преди 1 година

А какво да каже Си Дзинпин за неговата армия от един милиард войни с тояги и ядрено оръжие ?Малиии ! Цунами, което няма спиране.За това Путин се умилква като пале покрай него.Добре дошъл ШЕФЕ. Приятен път ШЕФЕ.

181

123

преди 1 година

До Боби 202. Ако заплатите на войниците от руската армия които се тиражират от руската пропаганда са верни, целия военен бюджет на Русия трябва да е само за заплати на тия хора. А примера който си дал с цени на оръжия е смешен. Ако цените на нещо са много евтини, то или е *** или е произведено с робски труд.

180

Анонимен

преди 1 година

До 123 Айде зарежи ги тия глупости и твърденията ти само,защото така ти изнася.Русия си има пари за армията и да я храни,и да я облича,да я въоръжава.

179

Боби

преди 1 година

До 123 о пари за армията има защото оръжието за армията се произвежда от държавата и е на ПРОИЗВОДСТВЕНИ ЦЕНИ С други думи сега в РФ като часно лице да си купиш Бронежилетка ще те одрънкат като стой та гледай За армията има рамкови дългосрочни договори и цените са тотално различни(евтини) ето примера който винаги давам Един САЩ ПТУР Джавелин е 180000$ ракетата и 100000$ Пусковата установка. Един РФ ПТУР Корнет струва 2000$ ракетата и 10000$ ПУ РФ си позволява да стрелят с ПТУР по група хора 4-5

178

Боби

преди 1 година

До Анонимен 198 Заплатите или минималната заплата която за твое сведение е различна за всеки субект на РФ. В Чукотка дават такива заплати че ум ще ти зайде но там отидеш ли ще имаш зима 10 месеца в годината а на север 6 месеца може да не видиш слънце и постоянно си ходиш дори в къщи с пушка през рамо. Нали разбирате там по улиците свободно се разхождат бели мечки буквално. А процента за социалка в бюджета 2023 не е намаляван независимо от СВО.

177

123

преди 1 година

Русия няма икономика с която да храни 1.5 млн армия. Остава или да карат войничетата да си купуват снаражение и храна или да мрът в Украйна за кефа на психопата.

176

Анонимен

преди 1 година

Ама за какво му е пазарна икономика на Путин? Цялата икономмика ще бъде подчинена на войната. Сам каза, че това е единствената услуга, която смята да изнася в чужбина в близките години.

175

Анонимен

преди 1 година

До 197Напротив в Русия също има инфлация и тя е колкото нашата, само където на руснаците заплатите не са вдигани с години.