83

Драг кралица

преди 1 година

Ние от ЛГППДБ+ общността сме възмутени, че вие сте възмутени от нашето въвзвишено изкуство. Какво разбирате вие гань0вци!

82

Свиквайте

преди 1 година

Евро-американски ценности, сър!

81

Анонимен

преди 1 година

"От фондацията обещават, че и занапред ще осигуряват платформа за артисти с цел нормализирането на възприемането на ЛГБТИ общността и чрез изкуство." С чий пари, обапе?

80

Тотално

преди 1 година

дъно и упадък!

79

Анонимен

преди 1 година

Кланяш ли се на мамона в крайна сметка си плащаш в пъти повече, жалко и не толкова за простолюдието

78

АнонимеН

преди 1 година

БИНГО!

77

Анонимен

преди 1 година

MK - Mortal Kombat.

76

българин

преди 1 година

Би трябвало да вдигнем врява и тези хора да върнат парите защото не са по предназначение.Уморих се да гледам ***.дали и всякаква друга *** щото така било демократично.То не останаха нормални хора и семейства вече

75

Анонимен

преди 1 година

ПОзор!!!

74

Ама

преди 1 година

Като назначавате такива, какво да се очаква.

73

Анонимен

преди 1 година

Гледам, 37 до сега не подкрепят субсидиите за това. Сигурен съм обаче, че 100% от тях гласуват за евроатлантически ценности и да им ДАДАТ "европейска МРЗ". Е кажете сега, не е ли прав Борисов като ви каза на европеидите, че сте про'с'ти и само мачкане заслужавате?! ПП. А дадохте ли 1000 лв. за Украйна или след като си купите цигари не остава много от пенсиите на бабите ви?

72

Един Българин

преди 1 година

С нетърпение чакам резултата от проверката и ефективни наказания + връщане на парите от "драг" кралете!!! Каква култура е хазарт с ЛГБТ? Какво общо има сексуалната орентация с културата? ЛГБТ и без това имат много спонсори няма как да са опряли до 93 000лв и то от нашите данъци!

71

Армагедон

преди 1 година

За тези ли отиват данъците ни?!?!? А в дугата статия се обяснява как пенсионната система е в колапс?!!?!?!?

70

Анонимен

преди 1 година

Бившия финансов да не е чест гост на шоуто?

69

Анонимен

преди 1 година

кви са тез *** бря, за туй ли отиват парите на честните данъкоплатци, повръща ми се от Вас

68

Христо Христов

преди 1 година

Гледам, 21 до сега не подкрепят субсидиите за това. Сигурен съм обаче, че 100% от тях гласуват за евроатлантически ценности и да им ДАДАТ "европейска МРЗ". Е кажете сета, не е ли прав Борисов като ви каза на европеидите, че сте про'с'ти и само мячкане заслужавате?! ПП. А дадохте ли 1000 лв. за Украйна или след като си купите цигари не остава много от пенсиите на бабите ви?

67

Космонавт

преди 1 година

Грешка в кодирането на матрицата или тест версии на трансхюмън приложение. По време и след WW3 всички грешки ще бъдат изчистени. Не зная къде ще се крият след шести май, в патриархален свят с ъбдейтната (забързана) реалност? No time at all приключва, законът ще раздава на всекиму дължимото. Който не е оставал сам със себе си за разбор и самооценка, може да се възползва до втори април. А, и да не си давате много зор в последния ден от седмицата на първи април - събота :))

66

ПОТРЕС

преди 1 година

гледах клип с час от "представлението". По гнусно нещо скоро не бях гледала. В ибратори на сцената и как тра- вес- стити се чекнат отгоре им...... И това 93 хиляди лева. Някои претендиращи, че носят промяна - наистина донесоха. Уви - към по лошо

65

Аноним

преди 1 година

Кокорчо като беше в МФ се обади и разпореди да се дадът пари от хазната за проекта на неговите транс-геймей-педаллчета. Вместо да направи една детска градина или едно училище той стимулира себеподобните и ТО с Нашите пари - на данъкоплатците:(Няма държава хора! Не е зле да се събудите!

64

На Наско министъра

преди 1 година

Иван Димов се завърна от Ню Йорк, за да основе фондация "Сингъл Степ". Професионалната му кариера се развива в областта на финансите, като инвестиционен банкер и инвеститор в Ню Йорк, Буенос Айрес, Аржентина и Сидни, Австралия (Credit Suisse, Gramercy Communications Partners, Lazard), предимно в сферите на медии, телекомуникации и технологии.Иван е бивш финансов директор на Edamam, млада технологична компания в областта на здравословното хранене и уелнес начина на живот. Освен това е и бивш председател на управителния съвет на Нетинфо.Иван е запален маратонец, CrossFit атлет и пътеш