77

До Непозната

преди 1 година

Има давност и то още как, и тя даже е изтекла по всичките възможни варианти да заведе дело. Сега въпросната неуспяла актриса са я изтупали от прахоляка и са я направили лице на кампания срещу насилието над жени и тя без да се усети сама се закопава още по-надолу.

76

xoxo

преди 1 година

Защото ако уж на 14.02 са я били,а пък медицинското е чак от 19.02,тези 5 дена някой наистина може да я е насинил,или да се е насинила сама.Тя и бившата на Джони Деп прави едни такива постановки,ама не минаха номерата...

75

Ясна работа

преди 1 година

Който каквото ще да казва, категорично вярвам, че е бита. Това е факт, колкото и на Вергов да не му е удобно, че истината излезе. Сигурно е имало причина за неговата агресия, но изобщо не толерирам агресия в никакъв вид. Отвратителна е цялата организирана атака срещу Димитрова. Чак смърди. Ясно е, че Вергов, като известен актьор има доста полезни връзки и се мъчи да се измъкне. Само ми е супер не мъжко, че се опитва да се изкара света вода. А той не е!

74

От Силистра съм!

преди 1 година

Тези .я клатих беше мухла , тогава и сега също! Не е кой знае кво и не ги върти хубави свирчоците! Кво ме занимавате с тая повлекана да не е супер звезда , не е Риана!

73

xoxo

преди 1 година

Не става ясно,кога точно е направила прегледа и медицинската екпертиза?

72

Непозната

преди 1 година

До АнонименАми сега е намерила сили, сега го коментира. За тези дела няма давност.

71

Анонимен

преди 1 година

До Непозната интересно как госпожата остави "насилника" пет години ненаказан, можеше да пребие още куп невинни жени, понеже тя го прикрива. За това не помисли, нали?

70

Непозната

преди 1 година

Интересно как цялото общество е склонно да се нахвърли върху Диана Димитрова, която най-вероятно наистина е бита от въпросния човек. За медиите ясно, на тях им плащат, но ме учудва отношението на повечето коментиращи тук, част от които са жени.

69

Анонимен

преди 1 година

Бита, не бита, на всички ни писна от тая! Ако са те били е имало защо, а ако не са - сега вече има защо. Хайде вуйне, хващай самолета, тук вече са oaка прилично.

68

Анонимен

преди 1 година

"снимачния ден, а именно 14.11.2017 г" ДА СИ СЕ ОБАДИЛА ПРЕЗ 2017! Да си се ожалила през 2017! АЙДЕ ПЛУВАЙ, ШАНТОНЕРКА ЗЕЛЕНА!

67

Анонимен

преди 1 година

Много ми харесва как един път всички са на едно мнение! И между другото - ако се спъна и се ударя в стола си ще имам по-хубав бушон. Само, който никога не се е бил може да повярва, че това е от бушон юмрук. Просто не става. Някакво бебе я е ударило? Нали ако аз я халосам ще й цепна веждата, ще е лилаво отгоре, отдолу. Според мене - това си е лъжа от всякъде.

66

84ти отговарям

преди 1 година

Аз колко и какво съм яла е моя работа, но не търся 5 минути слава и ако имам проблем си го решавам по един или друг начин . Грозно и низко е една мисир'ка да се качи на трагедиите на не малко пребити и малтретирани жени, които дори опират до болница, а и немалко си губят живота. За мен тази е тотален лиго'ч , селски комплексар и маниакален тип

65

Мен

преди 1 година

Когато прикриваш престъпление сам си престъпник утре той ще пробие следващата жертва

64

Анонимен

преди 1 година

Елен Колева е великолепна актриса.Но разбира ли *** от кладенчова вода.Можеше да стане втората Невена Коканова със своята красота и мека женственост.Но къде ти.В България се котира некадърността.Оня мазният майонезен бек я погуби.

63

Анонимен

преди 1 година

Има един филм "Фатално привличане" една като тази, след едно мимолетно еване попиля главния герой и семейството му... Маниакалността е диагноза. Маниаците са опасни в действията си и е нужно адекватна реакция. Тази е готова да обвини целия свят в лъжа, само тя казва истината. Дано само до тук и е ищахът, че може и на хора да посегне

62

до 83

преди 1 година

ти колко вагона си изял до сега ?

61

Анонимен

преди 1 година

За 5 минути слава е готова, вагони с лаайна да изяде, Боже за едната слава на какво е способен комплексирания, невзрачен човек!

60

Анонимен

преди 1 година

Още Вазов го е казал - БГ-тата освен да сму-чат ракия и да бият жените си - за друго не стават . Тука събрани само некви къде ги мързи да работят и карат на социални помощи . Все някой друг им е виновен , все някой друг да ги храни .

59

селянин

преди 1 година

А стига де ,преди години ни занимаваха с Елен Колева и някакви майонези ,сега и тази бита недобита ,незадоволена и не удовлетворена ,че не е развалила някое семейство . Тази ,ако се мисли за холивудска артистка сетила се след 5 години ,че е изнасилена и после бита ,е най добре да иде първо на лекар и после да се прибере на село.

58

Анонимен

преди 1 година

Диана, айде вече да се махаш от новинарските емисии, че взе да ни писва на всички от теб и наранената ти в кавички душа. Искаш ли да наемем 5-*** чернички да те бият с арматури през муцуната та да разбереш какво е истински бой?! Бавноразвиваща се!!!!