33

до 33

преди 1 година

Именно. Тогава каква е ползата от това местене на часа? Който иска да се възползва от светлата част, може просто да си напасне ежедневието по нея, включително да си промени часовете в които започва и свършва работа. Защо трябва всички да се съобразяват в неговите нужди, та чак да "променят" времето? Има едно астрономическо време и толкова. Лятото можеш да започваш работа час по-рано и без да си на "лятно часово време".

32

Въпрос

преди 1 година

Защо Главният Прокурор Иван Гешев използва РОМИ и Полицаи за смачкване и репресии срещу Български граждани по особено мъчителен начин!? Мирослав Германов

31

Лекар

преди 1 година

32, не бе пич, доказателство, че изгрева и залеза не се влияят от часа

30

до 30

преди 1 година

И ако местят стрелките два пъти в годината, по-малко ли ще станат часовите зони?

29

Анонимен

преди 1 година

"Всъщност, кой може да отмени тази глупост, парламента, или министерски съвет?" - Командирът на парламента и на министерския ни съвет е шефът на IV-я райх, но и той трябва да пита за резрешение своя Началник.

28

Лекар

преди 1 година

28, а какво ще кажеш за Китай, 5 часови зони и само един пас за всички

27

От хората

преди 1 година

Икономическият ефект е нулев.Това са го доказали учени от Англия. Единствено ще обогатим допълнително фармацията.Лекарствата за депресия, нерви и т.н. ще се продават като топъл хляб.

26

до 26

преди 1 година

Да, така е. Хлопа ми дъската, защото мисля, че изгревът и залезът не се влияат от това, което ти показва часовника. На колкото и да го навиеш, пладне пак ще си е в средата на деня, а полунощ пак ще е средата на нощта.

25

Лекар

преди 1 година

25, защо посред нощ???

24

Лекар

преди 1 година

24 нещо ти хлопа дъската

23

до 17

преди 1 година

"зимата ще намалеят депресиите от тъмнината" ......................................................... Имаш един час повече светлина вечерта, но сутринта светлината е по-малко с 1 час. Зимата се развиделява след 7. Ако имаш малки деца, трябва да ги будиш посред нощ, за да ги заведеш навреме на детска градина. От вечер депресиите от тъмнината се прехвърлят на сутринта.

22

До Лекар

преди 1 година

"Имаш един час повече светлина вечерта, едно е да се стъмва в 5, друго в 6"... Ами тогава да ги местим с 12 часа, така изобщо няма да се стърмнява?!

21

Лекар

преди 1 година

Психолог, не бе пич, ама е по-готино да се свечерява по-късно, отколкото да се съмва по-рано

20

Психолог

преди 1 година

Само за няколко десетилетия от както е въведена тази простотия, се съдадоха няколко поколения хуманоиди със заличено критично мислене, които искрено вярват, че чрез местенето на стрелките на часовника увеличават светлата част на денонощието. Респект!

19

до 10

преди 1 година

Боже, колко си...! Ами сутрин се събуждай по-рано, работи си в градинката, разхождай се до началото на работния ден. Защо трябва да се сменя времето?

18

Въпрос

преди 1 година

Защо Главният Прокурор Иван Гешев използва РОМИ и полицаи за тежки репресии срещу Български граждани!? Мирослав Германов

17

Лекар

преди 1 година

Имаш един час повече светлина вечерта, едно е да се стъмва в 5, друго в 6

16

до 17

преди 1 година

Какво общо има местенето на стрелките с количеството дневна светлина? Като преместиш стрелките, денонощието става 25 часа, или слънцето грее повече? Ей затова ме е страх от българските лекари!

15

Лекар

преди 1 година

Лятното часово време дори е по-полезно, зимата ще намалеят депресиите от тъмнината

14

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, кой може да отмени тази глупост, парламента, или министерски съвет?