14

Анонимен

преди 1 година

Стимулирайте родното, а не международното тържище. Доста с този интернационализъм, либерализъм и митничарска корупция.

13

Анонимен

преди 1 година

Пак лъжем себе си. Трябват строги правила за фермите и възможност да си купувам директно от производителя яйца, месо, мляко, кашкавал, а не от някой прекупвач каквито са веригите. Както е в Гърция например.

12

Анонимен

преди 1 година

Бла бла. Явно има проблем с веригите или някоя от тях и е звъннал телефона за протекции. Този сайт е нещо като помните ли Българския стандарт за саламите, хляба и сиренето от мишо мършата. Малко да успокоим електората преди изборите и после давай на кцоравото -ден година храни.

11

Анонимен

преди 1 година

До Урсула: що кирчо+кокорчо+гробаджиите ни хранят? Дааааа с ееейййй такива лъжи! Сега да видим другите какви са.

10

Щерю

преди 1 година

Егаси - при сравнение почти всички храни у нас по- скъпи от тези в Германия!!! Там какви заплати взимат - и тук какви! Майко мила!

9

Анонимен

преди 1 година

Вижда изстрадали физиономии и изгладнели по улиците! Става сериозно! Избирам Възраждане!

8

Капустрев

преди 1 година

Селата са обезлюдени, тровят ни с вносни храни... Ами айде като е така вместо да хленчите що не се върнете на село и да възродите родното производство? Май предпочитате да купувате вносни храни с неясен прозиходи вместо да си цапате ръцете със земеделие, нали? Бакчаш от 8 до 5 и шапка на тояга, всеки го предпочита вместо да работи от зори до здрач на полето или 24/7 в някоя ферма , нали? ЕМи няма да стане друзя ше ядете пластмаса.

7

Veshin

преди 1 година

Сайтът НЕ РАБОТИ!

6

До 1

преди 1 година

Ужасно е това! Чудя се свободните медии защо не говорят за десетките хиляди случаи на хора с генетични мутации и израждания след като човеколюбивия световен хегемон САЩ изхвърля в Ирак десетки хиляди тонове ядреки от-па-дъ-ци под формата на снаряди от обеднен уран. https://youtu.be/RNi_1pbSqGY

5

Колегов

преди 1 година

Как пък не се намериха друзя да възродят кооперативното производство и да отворят дружествени кооперативни магазини на народни цени. Ето например членския внос на БСП може да се инвестира в такива начинания. Покажете на народа че може да се произвежда родно , евтино и качествено и ви гарантирам че ше бъдете преизбрани с 99% както бай Тошев навремето.

4

Хахаха

преди 1 година

Държавата пак тръгна да се бори с капитализма и свободния пазар. После питаме защо България е най бедната държава в ЕС ? Не им идва на акъла че може да има истински причини за високите цени. Като например факта че селското ни стопанство е унищожено и в България има 1000 обезлюдени села 600 от които без нито един жител! Навремето в тия села имаше стопанства които произвеждаха продукция и тази продукция се изкупуваше всеки ден и се преработваше веднага. Сега какво има? Пущинаци и руини.

3

Анонимен

преди 1 година

Аргументът е ... "ако производителите имат начин, да си проверяват цените, ще си играят игрички ище прецакат клиентите" - Да бе ..Според вас дали Била не знае всичко от препаритите с които се чисти пода, до бщджета за хартия за принтера на офиса на Лидл? Всичко се праив, за да не знаем НИЕ!

2

Анонимен

преди 1 година

Картела с яйцата се притесни като внесоха по-евтини от Украйна и Латвия, ахахах.

1

Колко струва 1кг

преди 1 година

Обеднен уран? По магазините продава ли се? За Кирчо питам! Говори се че търсел ОБЕДНЕН УРАН за да купи с тазмесечната си заплата и да прати към Украйна за да не остане по назад от своите кумири от Вашингтон и Лондон. Все пак му препоръчвам да изгледа този филм за Ирак след войната, преди да прати уран към житницата на Европа, и да види какви ужасии са натворили демократите, алтруисти.https://youtu.be/4Aj7yOLhWW4