63

Ти да видиш..

преди 1 година

До До 51 55 Какво ли би станало с без аналоговата руска армия , ака бяха нападнали Япония , както са мислили. Ама се усетиха и решиха че Украйна е по добрия избор.Но и тук удариха на камък.

62

Отдале се вижда

преди 1 година

Как този обременен човечец,лъже и маже,но държи здраво путинската линия. Доказателство....нека да цитира тези изследвания,които доказвали,че тези боеприпаси предизвикват рак. Нека да ги цитира ..ама,не...няма такива. Истината е ,че руснаците нямат такива боеприпаси и ги е страх от тях.

61

Така е ..

преди 1 година

Ядреното оръжие трябва да се забрани на всякъде по света. Ама кой да го направи ?Това може да стане пак с ядрено оръжие.Няма как да ги накараш с добро. И на края пак ядрено оръжие остава само при най силния.Съдба человеческа.

60

Анонимен

преди 1 година

До АнонименБях в Сингапур преди може би 20год. - Майстор на късият разказ друго не мога да кажа . Все пак можеш ли намери къде е Сингапур на картата.

59

Анонимен

преди 1 година

Очевидно професора играе казачок. За разлика от тютюнопушенето, никой до сега не е доказал вреда от обеднения уран, а той се използва от 30 години като стандартен боеприпас. Липсата на подобни боеприпаси у Русия и Китай предизвиква изтерика у някои хора.

58

Анонимен

преди 1 година

Бях в Сингапур преди може би 20год. и в еднаот вечерите седнах на скамейкав техните паркове! След время сяка и човек с китаиска внешност но се оказа японец от Хирошима ! Естесвенна беше и моята реакция на човек от този град Кое ме учи най -много - той ми каза .че СССР Е ХВЪРЛИЛ БОМБИТЕ В Хирошима И Нагазаки ! Тогава му казаз набери в Гугъл кога и къде се исползвало само един път ЯО ! Когато разюа че е юсей се разплака !! сещате се каква мощна пропаганда има юсей !!! и даже при нас

57

Анонимен

преди 1 година

Не думай ...

56

до 65

преди 1 година

До Московски- пак чиста хамерска пропаганда за чаша хамерска помия

55

Анонимен

преди 1 година

До Xaxa тя презета вече от американски еврей

54

Московски

преди 1 година

Много знаят руските ***. Лъжци и убийци и деца на болшевики и комунисти. Руснаци убили Романови. И се кичат с руско-турската война. Те и тогава са мачкали умните в Русия. Сега ако ги питаш какво е уран какво е периодична таблица този едва ли ще отговори ама акъл дава. Да си купи нещо руско и да плямпат. А не да го обгрижва ЕС и да плюе. Не знаят комунистите на кой свят са. Те като убиват да забравим ама паметника на окупацията не.

53

Големия памперс

преди 1 година

И какъв е проблемът, ако се използват в Украйна, Русия, Сърбия, Ирак, Сирия и т.н.? ВАЖНОТО е да не бъдат използвани в Западна Европа и САЩ, че е някак неприлично, а и....... причиняват рак, въпреки че са "безвредни" и просто са част от "стандартното оръжейно оборудване".

52

Дърт пенсионер

преди 1 година

Прав е, но каквото почукало такова се обадило, да не би да си мисли че някой ще гали с върбова клонка оня сатрап и престъпник Путин и въобще защо темата се коментира - кво ни пука изобщо с какво ще обстрелват гадните рашки - те да му мислят като търпят - може за прмер да видят франсетата какво направиха и то за нещо в пъти по дребно

51

Та както казах....

преди 1 година

когато и да убиеш руски агресор и русофил е все късно.

50

Анонимен

преди 1 година

Путин е продукт на обеднен Уран....Путин протестира пред Путин.

49

Анонимен

преди 1 година

Първа точка на Китай ...Светът да падне на колене пред Русия...Втора точка...Светът да падне по коленете на Русия...Трета точка е като първата и втората...

48

До 54

преди 1 година

А ти още не си се научил да четеш очевидно. Защото го има черно на бяло и то в Западни източници.

47

До 51

преди 1 година

Така е! Проблемът е че Япония отново обяви планове за сериозна милитаризация. В следващите 5 години ще инвестират 380 милиарда долара за въоръжаване, и то при положение че имат една от най-силните армии в света и са на практика непревземаема държава.

46

Хей сергееФф

преди 1 година

"А общите жертви на Японската агресия в Китай и източна Азия са 20 милиона души......" объркал си жертвите с м0скоФскатаКлоака.

45

Точно Япония

преди 1 година

която е изстрадала атомните бомбардировки на САЩ. Изстрада инцидента във Фукушима който, нека си спомним, стана с атомни реактори произведени в Америка. Точно тя трябва най-малкото да си замълчи! А още по-добре би било да порицае даването на убеднен уран и въобще използването му по този човеконенавустен начин. Обаче Япония безропотно си мълчи и си изпълнява ролята на пудел на САЩ и таран срещу Китай. Жалка история.

44

До 50

преди 1 година

Само в тези чудовищни експерименти са убити 580,000 души. А общите жертви на Японската агресия в Китай и източна Азия са 20 милиона души.Така че когато Япония бива обявявана за мирна и тиха а Китай уж бил агресорът. Нека се върнем назад в историята и направим прочит на събитията.