26

Анонимен

преди 1 година

До 18 "Трябва да има осъдени за това" - кой? 90те % дето гласуваТЕ да слугувате на САЩ ли? Аман от про'с'таци на които все другите са им виновни. Тиквата два пъти ви каза, че сте про'с'ти и заслужавате още много да бъдете мачкани.

25

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо - 90% гласуват да слугуват на сащ.

24

Не знам какви 4 лева

преди 1 година

са ви в главите, цените на газа за крайни потребител се промениха ужасно много. Казвам, го като човек, който се топлеше на газ години. В дени момента пак някой се уля и цената в рамките на година скочи да си е** мамата. Не ми замазвайте очите с глупости. То и инфлацията е 4% ама като отидеш в магазина се усеща като 40%. Какво ме бъркат мен някакви числа на хартия, след като за мен цените ВИНАГИ са други?! Кое не разбрахте тука?

23

Анонимен

преди 1 година

баба ванга ви каза че ---русия е ваща побратима тя ще ви пази от глад и воини бъдте с русия заедно и вие се подадохте на краварите за няколко цента петков ще ви зароби страната много се радвам че не живея в бг живея в русия всичко мие евтино

22

Анонимен

преди 1 година

Още една журналистическа лъжа

21

Сигур

преди 1 година

и цените са паднали в резултат на таз диверсификация, нале..

20

Prosto Kireca

преди 1 година

САЩ са бензиностанция със самолетоносачи.

19

до 14

преди 1 година

"Еми като отказахме да плащаме на руснаците, сега ще плащаме 10 пъти по-скъпо на американците." цена на газ март 2022 - 114лв, цена на газ март 2023 - 118лв. Вярно че някой от съгражданите ни са по лесно манипулируеми.. ама това поне лесно се проверява. За 5 мин може да видиш истината и после да не бъдеш манипулирана овца.

18

Анонимен

преди 1 година

Много е евтино да се кара нефт и газ през океана. Почти без пари. Усеща се много добре по джоба :D

17

БАНко

преди 1 година

Ицо , ЦЕНАТА НА ГАЗА СЛЕД 2018 г. СЕ ОПРЕДЕЛЯ ПО НОВА МЕТОДИКА НА ЕВРОПА И ЗАВИСИ ОТ АМСТЕРДАМСКИ ХЪБ !!! ПО СТАРАТА МЕТОДИКА , ЗАВИСЕЩА ОТ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА , СЕ ОПРЕДЕЛЯ ЦЕНАТА НА АЗЕРСКИЯ ГАЗ , ЗАТОВА Е ПО НИСКА !!! ЦЕНИТЕ НЕ ЗАВИСЯТ ОТ РУСИЯ И ГАЗПРОМ !!! РУСИЯ НИ СПРЯ ,,ЕДНОСТРАННО " ГАЗА ЗАЩОТО НЕ ПОЛУЧИХА ПЛАЩАНЕ ОТ ДВУСТРАННИЯ КИРО КАНАДКАТА !!!

16

анонимен

преди 1 година

много яко си го набу,,,.Трябва да има осъдени за това

15

БАНко

преди 1 година

НАИСТИНА ЛИ УМНОЖИХТЕ ( 0 Х 30 ) И НАПРАВИХТЕ НОВА ГЛУПОНТИЯ ???

14

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не искаха да изнасят "евтини" суровини за Европа. Сега ще изнасят още по-евтини за Китай и като екстра ще им блиджат ... само и само да не ги отрежат китайците. Ко стана ще има ли "Силата на Сибир 2"? Нещо не се чу след срещата на Пу-Си. Муахаххаааа.

13

Ицо

преди 1 година

Цена на газ от Русия март 2022, преди да ни го спрат - 114.13лв. След спирането на православния ни братски газ, на братски славянски цени, цена на газа март 2023- 118.38лв. без дългосрочен договор без нищо. да сме марионетка на западнала авторитарна държава като русия за 4лв, не мерси. Вие по евтинките ни и трудно мислещи съграждани, пищете още и подкрепяйте кръвожадното джудже и убиствата му.

12

Анонимен

преди 1 година

Еми като отказахме да плащаме на руснаците, сега ще плащаме 10 пъти по-скъпо на американците.

11

Ицо

преди 1 година

За недоразбралите надолу. Не сме избрали ние да купуваме от другаде, *** ни спря газа и толкова. Ако беше надеджен партньор щяхме да си купуваме от тях нп. Иначе и аз бих предпочел православен, братски газ дори на по висока цена и чрез шантажиране.

10

днес

преди 1 година

НАЛИ ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА, ДА ЗАБОГАТЕЯТ ФАЩИ ДА ИЗМЕСТЯТ РУСИЯ ОТ ПАЗАРА ВЕЛИКАТА ЦЕЛ Е ПОСТИГНАТА, ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ

9

Анонимен

преди 1 година

Поредния хобот, с който ни изсмукват соковете. О, клета Българийо, колко още ще те доят за демократичен газ и самолети на чертежи, а народа ще изчезва?

8

Моше

преди 1 година

Износът на нефт и газ от САЩ за България скочил над 30 пъти Същото се отнася и за Обеднена Европа.... Ахааа, това обяснява нарастването на търговията на САЩ с Русия и отказа на САЩ да признае Рашата за терористична държава, за да не си разваля търговските отнощения . С тия занижени цени на които продава сега Русия нефта и газа посредниците от САЩ са направо на далавера ... Ден година храни ... Ахахахах. БАЛЛЪЦИТЕ В ЕВРОПА ПАК КУПУВАТ РУСКИЯ ГАЗ ... АМА С НАДЦЕНКАТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ

7

Анонимен

преди 1 година

До баба мара --- Няма логика. Пък и на васалите не им се позволява да търсят такава. Както каза Блинкен важни са интересите на САЩ, другото няма значение. Пък и феодалните територии като нас имат само една цел - благоденствие на хегемона.