253

Анонимен

преди 1 година

Всички империи използват провинциите си за суровини, пушечно месо и евтин робски труд. Когато империя фалира заради недалновидна политика, и не може да упражнява принуда върху провинциите, провинциите естествено се отделят. Дори без нужда от външна намеса. За 1 година Русия унищожи армията си. Поне 10 години са нужни за създаване на армия. Следователно Русия не може да упражнява натиск върху провинциите си. Медведев сам не си вярва.

252

Анонимен

преди 1 година

В Раша на ръст ли ги избират или по тъпота?

251

Крим не е руски

преди 1 година

По централната руска телевизия вече говорят открито за ядрена световна война. Казват че така Русия със сигурност ще спечели. Защото руснаците щели да отидат в рая, а всички други просто щели да умрат.Обаче Свети Петър гледал руска телевизия. И от Рая като разбрали, че руснаците ще идват, подали молба за членство в НАТО.ха ха ха ха

250

Анонимен

преди 1 година

ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ ИМА УНИКАЛНИ ЦЕННОСТИ - КОЯ ОТ КОЯ ПО-УРОДЛИВА, НАПРИМЕР В бРЮКСЕЛ ДО 1958 ГОДИНА Е ИМАЛО ЗООПАРК ЗА ХОРА ОТ аФРИКА, ЛАТИНСКА АМЕРИКА И пОЛИНЕЗИЯ. ДРЕМЕЕ ИМ ЗА ЖИВОТА НА НАРОДИТЕ В УКРАЙНА УКРАИНЦИ, РУСНАЦИ, БЪЛГАРИ И ДРУГИ...

249

Анонимен

преди 1 година

Цялата империя на злото е изградена върху земите на поробени народи! Руснака не може да измисли нищо, той само убива и краде ! Азиатски варвари!

248

Алабала

преди 1 година

Този непрестанно пиян и дрогиран наркоман е много по опасен за Русия от началника му! Дано има поне няколко разумни в Русия та да вземат да им отнемат властта и най накрая да станат нормална държава която най накрая да спре да мисли че всички искат да я унищожат. Тия как не помръднаха ментално от Сталин насам не знам.

247

Тошо

преди 1 година

Това вече се случи преди година, ти не разбра ли...!?

246

ХайлХимарс

преди 1 година

Медунчев много скоро ще разбереш отзат боли ли.

245

Анонимен

преди 1 година

АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ЕТО ТОЗИ ЧОВЕК, БИВШ РЕКТОР НА ЕДИН БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ МОЖЕ ДА Е ВОДАЧ НА СВЕТА И ТО МИЛИАРД ПЪТИ НА ПО-ВИСОКО НИВО ОТ ГРЕТО ТУНБЕРГОВЦИТЕ...ЕТО ВИ ЛИНК ИНТЕРВЮТО, ПЪРВИТЕ ДУМИ НА ВОДЕЩИЯ МОЖЕ ДА ГИ ПРОПУСНЕТЕ НЕ СА ПО ТЕМАТА https://bstv.bg/news/aktualno-ot-denia-s-vodeshch-aleksandr-simov-20-03-2023

244

Анонимен

преди 1 година

Идеологията на Мравоядската тенденция в българската политика е ... каквото ни наредят началниците. Важно е прозападните мравояди да надушат накъде духа вятъра или както излезе в уикилийкс да тичат на Козак и да питат какво се иска от тях... не да кажат на Козак какво искат българите а да продават и предават бъдещето на българите. Козак за какво трябва да мисли за тях а да си зареже интересите. Ако направят добро на България то е по инициатива на дипломатите там а не на уж българските евролъжливи

243

Анонимен

преди 1 година

То и САЩ са на райони Рудия да се басочи натам

242

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си спомнят под западно ръководство с пияндурката Елцин на какъв хал бяха и сега хем санкции па напредват...По-добре е със санкции, отколкото с пладнешка експлоатация... нали така.

241

миличкия запад

преди 1 година

За прехода запада отмъкна от България и другите източноевропейски страни 4 трилиона долара суровини и други блага.Сега понеже процеса на грабежа стагнира са решили да заграбят Русия и да отмъкнат още стотина трилиона... ама нещо не им се получава.

240

Анонимен

преди 1 година

ДА ИДЕЯТА ЗА РАЗПАДА НА РУСИЯ СЕ ПРОПОВЯДВА ОТ ПРОЗАПАДНАТА ОПОЗИЦИЯ ТАКИВА КАТО ОСКАРАДЖИЯТА НАВАЛНИ И КАСПАРОВ ОТКРИТО ГОВОРЯТ ТИЯ НЕЩА И ЗАТОВА НА ИЗБОРИ ПОЛУЧАВАТ ВЕЛИКИТЕ ТРИ ПРОЦЕНТА СУМАРНО. Искате ли линкове на техните безродни изказвания.

239

Анонимен

преди 1 година

Русия е федерация между по-малки държави. Референдумите ще решат самоопределението на народите в Руската федерация. Украйна беше отделна държава в ООН през Съветския съюз.

238

Анонимен

преди 1 година

"Запада тогава помогна на Русия въпреки че можеше да я закопае." - Като помогна на стотина олигарха ли?

237

Анонимен

преди 1 година

Абе Бразиилия задържах ли Путин, бе?

236

ьяа

преди 1 година

Ако запада искаше Русия да се разпадне, просто трябваше да седи и да гледа сеир преди 30 години. Запада тогава помогна на Русия въпреки че можеше да я закопае. То така е и в живота, никой не помни кога си му помогнал.

235

Анонимен

преди 1 година

А това сами ще си го направите. На велика Рус няма кой да може да и направи лошо.

234

Анонимен

преди 1 година

ДА ВЪРНАТ И ПРИБАЛТИЙСКТЕ ИЗМИСЛЕНИ ДЪРЖАВИЦИ НА РУСИЯ, ТОВА СА РУСКИ ТЕРИТОРИИ, НЕ ИМ ЛИ СТИГА, ЧЕ ОТКРАДНАХА СКАНИДИНАВИЕТО ОТ РУСИЯ, ДА СЕ ЗАДАВЯТ ДАНО ТЕЗИ АЛЧНИЦИ И АГРЕСОРИ, КРАДЯЩИ СЛАВЯНСКИ ЗЕМИ!