23

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е това доклад ли е или опорни точки?

22

Анонимен

преди 1 година

Доклада си е доклад,всяка страна си има разузнаване и служби,но когато ти публикуваш официално в някоя държава своя доклад и медиите го разпространяват ,това вече е намеса във вътрешните работи! По тази логика дайте да разпространяваме докладите и на Занзибар! И понеже много ясно няма да ги разпространим,идва въпросът защо пък разпространяваме едни доклади,а други не!!!?

21

Vault 7

преди 1 година

А сега един друг въпрос отговарящ на и обезсмислящ този. Остана ли страна в света където сащ да не са се намесили или да не са се опитали да се намесят? Не се правете на глухи слепи и неразбрали, подкупни страхливци такива!

20

опетков

преди 1 година

Не знам защо се вдига такава пушилка за някакъв си доклад, писан от някакви бюрократи, някъде в западното полукълбо. Нашата реакция показва единствено дълбоката ни комплексарщина от "големия брат", който и да е той. Предният "брат" беше груб и жесток и направо трепеше неудобните му. Сегашният е малко по-рафиниран и действа с доклади, закони Магнитски и др. все смешни нещица, които освен да служат за предизборна агитация на тази или онази партийка, за друго не стават. Всяко чудо за три дни.

19

Факт

преди 1 година

Политическа намеса на САЩ,която продължава 30 години и ни докара до дъното.

18

Анонимен

преди 1 година

Българската държава се е отказала да бъде държава и е станала територия управлявана от престъпни организации с етикетчета политическа партия. Псевдодържавата Б-я отказва да разследва престъпните им лидери и ги пробутва за преизбиране. Бойкотирайте псевдоизборите на псевдодържавата България. Спрете да плащате данъци -- по-добре отидете си купете нещо с тези пари -- дрехи, ядене и пиене, вместо да ги дадете на псевдодържавата и тя да ги подари на фашистката хунта в украйна.

17

Хаха

преди 1 година

Не разбрах? Тия не бяха ли великата държава, дето десет цър ни полюцая натискаха един полудял не гро, докато го уду шиха? Че и видео има по въпроса. Тез ли ша ни дават акъл?

16

Василев

преди 1 година

Докладът не пише , че в България има монопол на горивата, монопол на търговията от хранителните вериги, монопол в телекомуникационните услуги, монопол на енергийната борса на ток, монопол на медиите с национален ефир!Игра ли ли сте играта монополи, целта на играта монополи е да обереш на противника всичко, но за това трябва да изградиш пак монополи!!!Агент Тесса Уайлд!ЦРУ!!!

15

Реалист

преди 1 година

Обективна - да. Полвинчата - също. Има още много трески за дялане. Но някои се експлоатират от тях и няма да ги посочат естествено. Жалко.

14

Анонимен

преди 1 година

Докладът натрива носа на ПП и ДБ и им казва, че не са монополисти на благоразположението на стопанина. Няма как да тръбят нахално навред, че те са фаворита! Бате е реабилитиран под условие и той знае кое е условието- послушание.

13

Василев

преди 1 година

Американският доклад е законен глобален акт и не подлежи на негативни реакции от провинциалните селяни прости , а подлежи да си напишете пак домашното, както казват българските министри и политици!Написа ли си мама домашното, не съм *** ***.мо, сега ще има наказание, няма да ядеш тортичка и няма да излизаш да си играеш!!!Непослушници пак не сте си написали домашното, пак ли???През това време ЦРУ продава афганистански хероин и колумбийска кока и купува оръжие за Украйна!!Агент Манди Шийлдс!ЦРУ!!

12

Ивелина

преди 1 година

Най-смешно е, че след като повечето медии и точно Мария Цънцарова, и министерство на транспорта бяха сезирани за това как директора на ДМА-Варна упражнява психически тормоз върху служителите си,(напускат непрекъснато качествени служители)!И 12 години никой не взима отношение!Въпрос:Защо и кой стои зад този човек?На кой интересите пази?Защо след многобройните сигнали всички медии мълчат?Защо след като върховния съд потвърждава решението на КЗД за тормоз над служителите, никой не взима мерки???

11

Направо е

преди 1 година

Груба намеса в суверенна държава ! То и на мен не ми харесват много неща в САЩ, но не им пращам доклад да им давам акъл ! А онзи от измисленият "Център за изследване на демокрацията" ?! А всъщност поредната измислица за л.а пане на грантове от Козяк, ако доклада беше от Русия какво щеше да отговори ? Щеше да е дълбоко възмутен от външната намеса. Нали ?

10

Анонимен

преди 1 година

Защо Държавният департамент дава оценка за нас, нима те са най-големите демократи, спазващи човешките права, нима там няма бедни, спящи по улиците и каналите, нима там няма изнасилени жени от прословутия им елит, ааа, дааа, няма наркотици и проституция. Кои са те , че ме учат как да живея

9

баба мара

преди 1 година

изобщо не ме интересува какво мисли сащ да не се месят във вътр работи надържавите и да се махат от черно море не искам защитата им мен русия нямада ме напада аз не съм и враг мир и дружба не на воината не на оръжията

8

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Всъщност това е един доклад клопка.Всички политичеки партии и правителства в окупирана от САЩ България са под диктовката на САЩ.Докладът има за цел да ни внуши,че не управляват и направляват корупцията в България ли? Ами няма кой да им се върже.Именно американците са шефовете на корупцията в България.И следващото правителство пак ще бъде американско и пак ще има доклад,който да ни внушава отново и отбово,че това не е така като е така.Турци,роми,арменци и евреи управляват България чрез САЩ.

7

Василев

преди 1 година

Искате ли за една година България да се изкачи на предно място в доклада на американците като позитивен пример и как сме съвършената страна???Първо започвате американско ядрено гориво да купувате и американски втечнен газ, второ има една държавна банка за развитие , която трябва да се приватизира от американска банка, трето,ще си приватизирате военно-промишления комплекс пак на американците, и ще изтеглите пак малко заеми!Всичко друго се оправя и ще сте номер едно!Агент Върнан Джоунс!ЦРУ!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Русия никога не ни е критикувала за корупция, явно Русия е инсталирала корупцията тука. Все пак представяте ли си ака законът Магнитски беше руски? Щяха ли всички да са толкова айляк?

5

Анонимен

преди 1 година

Хората се борят да не са ничии колонии,а от Дай България и Предозираните Пицари само ни тикат натам и гледат как да ни заробят.

4

Qwerty

преди 1 година

У нас от сутрин до вечер се говори за корупция, схеми и далавери, обаче като ни го каже някой друг веднага ни избива на чест и го раздаваме много засегнати...