28

До 27

преди 1 година

Ти знаеш ли какво е демокрация смешнико? Основния демократичен принцип е че само членовете на обществото с право на глас имат правото да гласуват, а ти след като не живееш тук не си член на нашето общество, а си член на обществото в страната в която живееш. След като толкова искаш да гласуваш, ще се прибереш тук и ще гласуваш. Това какво правиш и на кой пращаш пари, няма нищо общо в случая!

27

Анонимен

преди 1 година

До 22 отговорил на 17 __ ХЕЙ, БЛАГОДЕТЕЛЮ И КОГА МИ ПРАТИ 5 ХИЛКИ В ЕВРО, ЧЕ НЕ СИ СПОМНЯМ ??!!!...

26

До 26

преди 1 година

Нека да пишат само хора, които все още имат нещо в главата си. Това, че някой не в страната за неопределено време не означава, че не част от този народ. Този човек, храни деца или родители в България и щеше да там, ако можеше да го постигне в собствената си страна. Мислете преди да пишете глупости

25

Анонимен

преди 1 година

Да гласуват хора които не живеят в България и напрактика не са част от нашето обществото е абсолютно недемократично и меко казано неморално!

24

До 24

преди 1 година

Малко ли ти се струва инжекция с няколко милярда на година в бг икономиката от българите в чужбина. Напротив, дори данъчни облекчения им трябват и безплатно здравно осигуряване за всеки, който внася чужди пари в сраната

23

Анонимен

преди 1 година

До 22 : А какво ще кажеш вместо да ги спрем да ги облагаме с данък? Крайно време е "патриотите" в чужбина да внесат някой лев в родната хазна. Не стига че сте безполезни, а и вредите като гласувате.

22

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 : На изток от нас е само черно море.

21

До 17

преди 1 година

Ако спрем всички пари, които са внасят всяка година от българите в чужбина ще видите колко струвате такива като теб. Мълчи и си гледай мързеливия за*ник. Имаш право само за него да се изказваш.

20

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да въведат нов закон - който не е гласувал да няма право да мрънка. И яки глоби и конфискации на имущество, за тези, които го нарушават.

19

До 18

преди 1 година

Както протестите, нали? Ама спи народа, вика си по-добре гладен ама със здрава глава. Ама скоро хем ще е гладен хем ще е гладен хем или във война или със счупена глава. *** народ

18

Анонимен

преди 1 година

Повечето - на изток от нас. Пишете им бюлетината с цифри, че повечето не знаят български.

17

Samo minavam

преди 1 година

Балъци много. Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят

16

пепи

преди 1 година

Българите в чужбина да се научат да гласуват . А после да мрънкат . Под 10 процента гласуват . Писна ми да храня гастербайтери на помощи в Германия.

15

Анонимен

преди 1 година

Я КАКВИ СА СВЕЖАРКИ,А ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ,ЧЕ НЕ СА БИЛИ ПОВЕЧЕ ОТ 150-160 ХИЛЯДИ!...

14

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Записан съм за гласоподаване в град Тулуза.Няма да гласувамАз съм Българолюбец и Русолюбец.Всички политически партии са османски.Всички ,които гласуват в чужбина са турци,евреи,роми,арменци...В България е не по-различно.Не бива да се гласува,защото негласуването е показателно ,че сме отново под османско робство.Вяра само в Русия! Руската Свята Армия ще влезе триумфално у нас и този път няма да си тръгне.Кураж,Българи !

13

не се очакват и затр

преди 1 година

при организирането на миряните и раята зад граница, вярвайки на божествата си за тяхна радост

12

Онзи

преди 1 година

3, Z и тесни!

11

Разочарован

преди 1 година

Хайде пак гласувайте за Киро и Кокор,та да идваме и ние при вас,че след тяхното управление стана доста трудно да се прехранваме в БГ.

10

Анонимен

преди 1 година

Толкова ще гласуват и вътре. А 190 000 само от Туркия ще има.

9

реалист

преди 1 година

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА ГЛАСУВАТ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ СТАВАТ