105

до 119

преди 1 година

Не лъжи! Във флакон имаше по 10 дози. Поставянето бе специфично с определено разреждане. Продаването на една доза е абсурдно. Всеки ваксиниран се описваше на седем места и всяка ненаправена доза се връща с пет протокола за унищожаване. Плащаше се прегледа преди имунизация, ако човекът е неосигурен.

104

Анонимен

преди 1 година

Отговорни за това безумие? Няма, както обикновено.

103

Анонимен

преди 1 година

Познавам лекар, който продаваше ваксините. Наплашените пациенти си плащаха, без да знаят, че тези компоти един път са платени от нас. При това много уважаван лекар с авторитет в малкия ни град.

102

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 95 Вируса не е фалшив , а ваксините са фалшиви.От този "фалшив " вирус почина съпругата ми.Дано не те стигне , за да започнеш да мислиш правилно.

101

Анонимен

преди 1 година

Ами те всички участници в измамата в момента са кандидати пак да ни управляват и редовно ги дават по телевизията. Щях да забравя - БТВ и НОВА също активно участваха в пропагандата.

100

Анонимен

преди 1 година

Още ли плащаме за тези бълвочи? И после не било за пари...

99

Мафиоти мръсни

преди 1 година

Да ги набият на Бою у задните части!А Гешефт защо пак се прави на неразбрал и не повдигне обвинение на всички злоупотребили с нашите държвни пари в особено големи размери?Това държава ли е или народонаселението ще се гърби в мизерия да бачка а върхушката като в комунизма да ограбва с пълни шепи труда му?А?

98

Анонимен

преди 1 година

Помните ли Мутафчийски как мазно се подсмихваше на брифингите и как го бяха изловили, че е на почивка в екзотична държава по времето, когато затвориха България и наслагаха КППта?

97

Анонимен

преди 1 година

Предполагам: Германия, Франция, Италия, Гърция и Кипър.

96

До запознат

преди 1 година

Не е само ГЕРБ, тиквата и Националния Оперативен Щаб (НОЩ с Мутафчииски, Кунчев и Кантарджиев) и Кирчо също, защото много настояваше да имаме поне 70% със забити игли. А Урсула няма кой да е мръдне защото ЕС са мафия. А НАТО Е американска терористична организация

95

МНС

преди 1 година

До запознат: Престъпничката Урсула фон дер Лайен да се издири, задържи и депортира на остров Света Елена!

94

запознат

преди 1 година

Виновна за това е председателя на ЕК! Тя подари на американската компания Пфайзер 78 000 000 000 евро наши пари! Мъжа и работи за тази компания! Питма аз: Кога международния наказателен съд ще издаде международна заповед за арест на тази престъпничка Урсула фон дер Лайен!

93

Анонимен

преди 1 година

Всичките 7 милиона дози ваксини ги нахакайте у гъъъзо на Бойко, Ботокса,Майтапчийски,Кунчо, Кантарджито и всички които ни плашеха че яко ще се мре.

92

До 104

преди 1 година

Ще останат в историята като нов прогресивен вид фашизъм. Ама ние сме си виновни, че още не сме из извили вратовете.

91

Анонимен

преди 1 година

Не ти завиждам приятелю, знам че ти е гадно. Кибичеш пред компа цял ден за 5 лв , шефа постоянно те хока и тормози. Ти го псуваш като си тръгне но мълчиш като кротко агне като дойде пак. Не е лесна и твоята, изплащаш пералня Beco, и вече морално остарял телевизор Neo 55" и си мислиш че имаш нещо. Готино ли е в Люлин 10 на 14 тия етаж ?

90

Анонимен

преди 1 година

Да ги плащат онези, дето прибираха по два бона пътеки и пи два бона бонуси за първа линия. Помните ли, имаше в стъкмистиката и по хиляди бройки "болни". Крадяха като невиждали и подклаждаха измамата, имат пари.

89

Анонимен

преди 1 година

Радев има трети кови. Така че ваксината е нужна.

88

Нане

преди 1 година

Кой, ще поеме сега политическата отговорност.... Пардон безотговорност.... ===)))

87

До 98

преди 1 година

Нито пък мъжа й хахахах!

86

Анонимен

преди 1 година

По-интересното е къде се покриха ваксаджиите дето се правеха на много загрижени за здравето на всички и крякаха да се ваксинират. Другите болести не са изчезнали заедно с Ковид. Защо не призовават да се ваксинираме и срещу други болести? Защото бяха платени драскачи на бялата мафия.