44

Алтерниращ веганист

преди 1 година

Ааааа... просветления българин не верва на тия западни лъжи, че вироса бил от китай. Той ЗНАЕ ФАКТ!ите че вироса е произведен в американските лаборатории за биооръжие в украйна и пуснат в китай от западняците, както му нашепва групата "приятели на русия" във фейса. Той също ЗНАЕ ФАКТ!ите че вирус нема, пЛанденията е фалшива и западните вЪксини убиват! Никой не може да излъже просветления българин. Той ЗНАЕ!

43

Анонимен

преди 1 година

Продължават да търсят достоверна версия за лъжливата пандемия. Милиарди долари и евро потънаха в далаверата. Най-важната цел бе изпълнена - да се предизвика поредната световна икономическа криза, която да погълне още милиарди. По-лошото е, че никой не търси отговорност от подстрекателите, пропагандирали "пандемията".

42

.

преди 1 година

Ким Карадашян, Парис Хилтън, Николета Лозанова, Златките, Азис и Китаеца, Васко Кръпката - как може да не ни информирате те какво мислят по този въпрос. НИЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТЯХНОТО МНЕНИЕ! Срамуваме се от вас!!!

41

Анонимен

преди 1 година

проваляте конспирацията! Засрамете се!

40

Сикинджър

преди 1 година

Нито китайците ще спрат да ядат кучета, нито кучетата китайци, нито ще спрат да си смесват генетичния материал! Нито истината ще промени нещо, нито лъжата! - Ето още едно гениално прозрение от мен ! Провъзгласете ме за гений, издигнете ми олтари, принасяйте ми жертви всеки ден, понеже съм гениалния глепак за разлика от вас негениалните глепатси !

39

00000 МЯУ

преди 1 година

ТИЯ КИТАЙЦИ ВСИЧКО АМКАТ, БЕЕЕ

38

Анонимен

преди 1 година

Серьозно? Аз си мислех че е от маймуните в африка.

37

Кой кой

преди 1 година

virUSA ли?!

36

Анонимен

преди 1 година

ПИСНА МИ ОТ ГЛУПОСТИ! СМЕШНИ СТЕ! КАК МОЖЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ТАКИВА ПРОСТОТИИ????

35

Един прилеп

преди 1 година

Не бихме ли ние ве, са некфо куче било

34

До 36

преди 1 година

А пък Австралия припява отстрани как трябвало да се разследва причината!

33

Мине се не мине

преди 1 година

и някой голям вестник в САЩ пуска нова версия за вируса като естествено произходът е Китайски. Няма как да е друг. А за Форт Детрик лабораторията затворена 2019 година Юли заради инцидент. Нито дума! За лабораториите в Украйна! Нито Дума!

32

До 34

преди 1 година

Не е нужно да е много смъртоносен. Всъщност ако смъртността е над определни проценти инфекцията зарихва от самосебе си. Идеята на САЩ е да блокират икономиката на Китай с подобни епидемии. И в известен смисъл успяха. Китай беше затворен цели две години. А икономиката забави темповете си на растеж.

31

Анонимен

преди 1 година

То пък оставаше СЗО да признае, че ККП го направиха и пуснаха нарочно. А нещо за умишленото разпространение от Ухан към света, имат ли да кажат корумпираните "учени"?

30

Да се чете

преди 1 година

Това бе явна война на САЩ с/у Китай със специално разработен в био-лаборатории вирус. Другото са платени публикации от 1001-нощ.

29

Към Щерю

преди 1 година

Да ти напомня само ,че вирусът си върлуваше година преди това ..тоест от късната есен на 2018 г. Да напомня също , че тогава на власт беше Тръмп , заплашен от импийчмънт и който всячески се опитваше да спечели втори мандат. Като уточним само ,че Китай е приятелска страна с Евразия и Масква?!? Да се чуди човек от къде ли се пръкна и ЗАЩО този вирус....

28

От Израел

преди 1 година

Планът ни беше: - Пускаме им нашия вирус и за момента Китай е аут. А САЩ удрят през това време Иран. Израел над всичко и всички!

27

Прилеп Песоглавски

преди 1 година

Престанете с тези глупости!

26

и се почна от жабари

преди 1 година

дето допуснаха челеменците на ботуша и измряха доста хора но ес си мълчи

25

Истината

преди 1 година

- Ама това е чиста... Лъжа! От най- чист, Соломоновски Паси тип!