88

Има си

преди 1 година

начин изтрита информация да се възстанови казват добрите хакери. Особено ако се докопаш до оригиналния носител.

87

Анонимен

преди 1 година

Присъдата на сащ е подписана -- саудитска арабия и брикс ще доведат икономиката на сащ до колапс, имат причини да го направят. Българските селски политици на какво се надяват ?

86

Анонимен

преди 1 година

Очи пълни с готовност!

85

ГЕВШИШ ГЕНЕРАЛЧЕ Т.П

преди 1 година

Не американците,а руснаците предприеха мерки информацията барабар с дрона да бъде ликвидирана! Ти не си генерал,а пр.с папагал на американска службичка хахахахахаааа....

84

Анонимен

преди 1 година

На какво се радва този таласъм?

83

Анонимен

преди 1 година

До Зелен Шебек - Така си е! Путин би направил чуден подарък на председателя Си, като се видят на 22-ри другата седмица в Москва! А пък китаеца би му върнал елегантно жеста като му върне 100,000 копия след месец-два )))

82

Зелен Шебек

преди 1 година

To Ценното не е информацията , която е събрал дрона , нея руснаците си я знаят , ценен е самия дрон , щото до края на седмицата китайците ща започнат масовото му пройзводство

81

Анонимен

преди 1 година

Янките са пратили друг дрон да кръжи там на около 200 км южно, а също и техен крайцер е преминал през Босфора по-рано днес. Руснаците пък вече са закарали 8 бойни кораба на местопроизшествито с оня дорн онзи ден. Може пък тихо и мирно да предарет на янките остатъците от дрона, като го измъкнат, не знам, но не ми се вярва

80

Педе Раси

преди 1 година

Жалко, че високопоставени български генерали са хора с широко отворени анални дупки за своите САЩ партнъори!

79

Анонимен

преди 1 година

Преди предполагах , а сега съм напълно сигурен , че БГ "генерали" са произведени и платени като такива, само и единствено да лuжam натовски подметки ( и други части) !

78

Анонимен

преди 1 година

До 75 - Проблемът с команда за самоунищожение е, че не се знае, дали тази команда няма да попадне във вражески ръце.

77

Анонимен

преди 1 година

До 83 - Докато това е вярно, модерните части са тясно свързани с микрочипове и кодът, който върви на тях. Възможно е, да се открият пробиви и в сигурността на тези устройства, които са на софтуерно ниво.

76

ЕВРОЗОНА, 2020 Г.

преди 1 година

МНОГО СТАНАХА ТЕЗИ ГЕНЕРАЛИ. НЕКА ДА СИ СЛАГАТ ШАПКИТЕ, ГЕНЕРАЛСКИТЕ И ДА ОТИВАТ ДА СЕ БИЯТ ВЪВ ВОЙНАТА. АЗ ВЕЧЕ ДОРИ И КЕПЕ СИ НЯМАМ. НО ПЪК ИМАМ ДВЕ ШАПКИ, КОИТО СЪМ СИ ГИ КУПИЛ, А НИКОЙ НЕ МИ ГИ Е ДАЛ КАТО НА ГЕНЕРАЛИТЕ. ДРУЖБЕНЦИТЕ СИ МЕ ПОЗНАВАТ. ВСЕ ПАК, ОТ 27 Г. ЖИВЕЯ В ТОЗИ КВАРТАЛ. пОЧТИ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ТОВА ВРЕМЕ, СТРАНАТА НИ Е ВЪВ ВАЛУТЕН БОРД. НО ПЪК СИ ИМА БНБ.

75

82

преди 1 година

До 84 - Съмнявам се. Устройството е предало видео, таканпе бе се съмнявам, че е била предадена цялата тактипеска информация, която е събрана.

74

ИЗБИРАТЕЛ

преди 1 година

С блатодарност към приятелите ми ШОФЬОРИТЕ ОТ Ж.К. ДРУЖБАТА В СОФИЯ. ЩЕ СТАВАМЕ ВСЕ ПО-БОГАТИ. ЗА ДА НИ ЗАВИЖДАТ ПОЛИТИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. щЕ ИМ ЗВЕЗДИЧКИТЕ НА ИЗБОРИТЕ. Но не и на тези от промяната. Ще ги позлатим, но не трябва да съставят правителство. Да си ги сърбат попарите тези от статуквата. Бре ВОДЕНИЧАРЮ.

73

Анонимен

преди 1 година

До 82 0 Подозираш, че италианите немат нищо от информацията ли? Това е много интересно! И много зле за тях, същевременно

72

Анонимен

преди 1 година

До 80 - Може би.... Но то и друга ОС може да генерира нужните команди към крилата, лупите и т.н. Ценно в тоя дрон е оборудването! Бил с чисто ново разузнавателно оборудване - камерки, туй-онуй....

71

Анонимен

преди 1 година

"Че то въобще има ли информация в тоя срон? Не предават ли всичко онлайн?" - Зависи. Проблемът с директното предаване е, че постоянно си издаваш локацията. Дронът е бил със спрени транспондери, за да е "тих". Соекулацията ми е, че е тръгнал да предава данни, когато е установил, че губи височинаи ше се разбие.

70

Ефрейтор

преди 1 година

Специални поздрави за приятелите ми от поделенията на МВР-тата в Ловеч и Враня. А пък те са толкова много наистина. Няма да ходим на война, дори и да има. МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ СЪЩО НЯМА ДА ХОДЯТ. НИЕ СМЕ СИ ПАЦИФИЦИСТИ. За разлика от военните и техните генерали. БАЙ ИЛИЯ КАШЕВ. ВАСИЛКАТА ми е любимата българската народната песента.

69

Анонимен

преди 1 година

До 75 - По-вероятно говорят за оперяционната система на устройството.