126

Чичи

преди 1 година

А според Тагарев и Шамандуров/ламанов, Русия отдавна е изтласкана в Казахстан . Германците са в Бахмут.А Зелю е канцлер на Дойч Райх. Путин отдавна е умрял, а последните му появи по ТВ са запис отпреди Ковид Епидемията.

125

Анонимен

преди 1 година

След ядрената война между Белите, кой ще заеме териториите на Русия? Китай ще ги заеме. Той няма да отива в Северна Америка да заема земите на САЩ. Там индианците и мексиканците ще владеят свободата от САЩ.

124

Анонимен

преди 1 година

И да вземат Бахмут цената е 40 000 убити рашисти но предполагам че след заигравките с дрона над Черно море доста изненади ги очакват а и чичо Сам това чака да има повод .Не забравяйте 07 02 2018 г Хашам Сирия .

123

Анонимен

преди 1 година

Елате повече вагнеровци, подредете се, усмихнете се. Щрак, Хаймарса светва и прави снимка на героите в райета.

122

Анонимен

преди 1 година

До130 вярно ли са ***,а Вагнер са най-добрата армия обучавана точно в градски тип боеве.Да не говорим,че там където те атакуват се водят боеве,а в тила на украинците артилерията си работи.

121

до 124/"По съще

преди 1 година

Ами то до известна степен е виден контекста.Изопачават се думите му.Видно е какво има предвид - "ситуацията е тежка ". Просто нашите охлюви вкарват руската войска в контекста на изявлението. Иде реч за общата ситуация. Нещата са тежки повече за отбраната.

120

Анонимен

преди 1 година

Китай иска ядрена война между Белите, за да завладее Света без жертви. Китай е древен и мъдър враг на Русия. Белите ще се самоунищожат и Жълтата раса ще завладее богатствата на Русия.

119

юбералес

преди 1 година

До Кой в тежка позиция?----американците предвиждаха Киев да падне за седмица. Не им вярвай. Укронацитата млатят здраво като истински нацисти.

118

Анонимен

преди 1 година

Фо128 Какъв Китай бе Клоун.Китай купува оръжия от Русия.

117

Анонимен

преди 1 година

Ловушката за глуппаците на Пригожин е много добра за Украйна. Те сами идват да бъдат убити. Русия е голяма страна, не може да ги гониш из полетата. Ако избягат всички в Русия, никой не може да ги намери и стигне и убие.

116

Кой в тежка позиция?

преди 1 година

Американското издание Politico, което от началото на конфликта през февруари миналата година упорито убеждаваше аудиторията си в близка, ако не и в неизбежна победа на киевския режим, сега съобщава, че загубите на въоръжените сили на Украйна надхвърлят 100 000 души . Изданието се позовава на някои американски държавни служители, пожелали анонимност.

115

Анонимен

преди 1 година

До123 А ти знаеш ли какво е налягането на 250 метра и дали може човек да го издържи без специално оборудване и изобщо тия хора дали можеха да бъдат спасени.А що не кажеш технологичната Америка колко совалки изгори с хора в нея опитвайки се да ги изстреля.А ама тя западналата Русия има космическа станция.Я ходи се снимай някъде с твоето невежество.

114

Анонимен

преди 1 година

Отново лъжи до преди два дни говореха обратното че Бахмут наполовина е превзет от руските части

113

Анонимен

преди 1 година

Трябва русия да настъпва бавно. Явно това кефи уркопитеците

112

Анонимен

преди 1 година

А.... Пак Украйна побеждава а руснаците са в тежка ситуация.... Егати цирка. Така ще е до последния уркопитек.... После ще замлъкнат медийте, както с ковид и с Афганистан

111

По същество

преди 1 година

Я, пуснете цялото му изказване с контекст на това, което е говорил и, което се случва в последните дни и да видим дали е това наистина, което е казал. Да бе, ще пуснете. Ще вземем да разберем, че ни лъжете.

110

Анонимен

преди 1 година

Изглежда че Путин още не е започнал да воюва сериозно край Бахмут. Вече губя търпение от трепетното очакване за руски победи. Много муден се оказа тоя Путин.

109

Анонимен

преди 1 година

Нали Вагнер се хвалеха, че са завзели Бахмут. Изтъкваха, че Украйна е оставила само старци да се бият срещу тях. Украйна дори се чудеше дали да се изтегли от Бахмут докато се върнат войските й от обучителните лагери в натовските страни. Нещо май нещата взеха да се объркват.

108

Анонимен

преди 1 година

Това е последната война на Украйна! Украйна заедно с Швеция и Финландия влиза в НАТО и поичи руски ботуш няма да тъпче в Европа! Украйна е в добри ръце!

107

123

преди 1 година

Копейките си имат нова дъвка за американски дрон, дето крепостните щели да го извадят от морето. Пичове, Курск потъна на 250 метра и мужиците го зарязаха заедно с войничетата вътре щото са толкова технологично изостанали, че и от 250 метра нямаха с кво да го извадят. А понеже не им пука за войничетата, защото в Русия хората са консуматив, не разрешиха и на западняците да спасят поне екипажа.