43

Анонимен

преди 1 година

До Гранатов И с евро е хиперинфлация. Еврозоната е с по-висока инфлация от бг а ти искаш там. Само Франция е по-ниска но там има държавен контрол. а за дългове еврозоната са планини от дългове или КК трябва да иска еврозона.

42

Радослав

преди 1 година

До 41: защото пък дъртият комунист дон тиквон ставаше за нещо? Опоска сребърният фонд, опита се да национализира вторият пенсионен стълб, вкара стотици нови данъци, такси. Развъди поне 200000 държавни служителя и поне половин милион от родата му от махалите. Същата безполезна биомаса!

41

баце

преди 1 година

Трябва ли да чета глупостта на некадърник, на когото нарочно направиха министерство на Държавната администрация, което министерство имаше формална дейност и бе закрито скоропостижно след като биха шута на тройната коалиция със сер-геят и факания идалго и доган крадливи. Да ви припомня как му викаха на това недоразумение - ходещото кон..мче.

40

Анонимен

преди 1 година

Само вадят някой дрешник от нафталина тоз и той такъв Не съм чул да е допринесъл нещо за развитието на държавата освен да си ходи с половинката на екзотични дестинации Кажете кое възродихте Старопиталището в Габрово някое училище на село автобудите до село кое България не е Лондон и Мадрид България е тук и сега и тоя хвърчи някъде наоколо но не и у нас

39

Анонимен

преди 1 година

Чудно ми е как може да има толкова наивни и неграмотни хора в България, които и на тези избори са готови да гласуват с убийците на Българската икономика ПП и ДБ. След днешните разкрития на прокуратурата става ясно , че Кирил Петков, Асен Василев и Лорер са свързани и с физически убийци . За пари са готови и майка си да убият. Бог да пази България, защото няма друг.

38

Анонимен

преди 1 година

ленчето и баджанаците ви разказаха играта за нула време

37

Хахаха

преди 1 година

Няма проблем за неколкратни разходи за едни 8 см. Проблемът е в социалните разходи. Не ги обичат разходите на калпак. Само за тях да има.

36

Радослав

преди 1 година

До 37: това пък и то, държавата да краде още повече от работещите за да хрантути мързели, за това ли цивриш? Да, трябва да се оправи данъчната система: да се премахнат дублираните данъци, да се закрият всички дублиращи се агенции и комисии, да се вкара електронно правителство и половин милион заплатополучателя да се уволнят, да се приеме закон,че цоциал има право само индивид с минимум 5 години осигурителен стаж, Индивидуални партиди за всичко и пари ще има!

35

Обективно

преди 1 година

Махнете Плоския данък без Необлагаем Минимум - само у нас е това изв.ращ.ение!!!

34

АНОНИМЕН

преди 1 година

Страшни иточни и до днес са стиховете на Петко Славейков Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!Аз не зная! Аз не мога! общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядемеПомежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорниВсе нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни

33

Анонимен

преди 1 година

Това човече, когато беше в управлението преди години, обеща, че до дни обслужването на гражданите ще бъде на едно гише!!! Оттогава гишетата се умножи а десетократно. Като администрацията. Лъжи и обещания та кило.

32

Цц до 32

преди 1 година

Еее, те и укра3нците са ни " православни братушки", те са участвали доста в 1ви украински полк на руската армия при Освобождението. Факт.

31

Бай Х

преди 1 година

Тоя пак ли го вадят ....да си го прибират

30

Анонимен

преди 1 година

Гледайте сега, ако ще изпращате оръжия да убивате православните ви братушки, най-добре да фалирате и да не изпращате оръжия и да подкрепяте нацизъма. Нали схващате логиката?

29

Граждан

преди 1 година

Разрушихте я и не само нея.

28

Анонимен

преди 1 година

От този една добра идея не съм видял.

27

Анонимен

преди 1 година

До 7373 Това е проблема при валутния аборт че като не направиш икономика ще направиш само дългове.

26

Анонимен

преди 1 година

Ме то кое не сме разрушили Разрушихме си заводите разрушихме си образованието разрушихме си здравеопазването Разрушихме си Държавата

25

ГОСТ

преди 1 година

Най-накрая ще се окаже че капацитета ни е толкова, не можем да избираме и малкото способни хора на управленски позиции. Максимума който можем да постигнем е да стабилизираме отново мизерията както беше при Борисов и да продължат да емигрират по 50 000 души годишно, но вече и това не е сигурно.

24

Анонимен

преди 1 година

Какво значи - Експат Капитал? Това са хората, на които мунчовците в коментарите не искат да да дават изборно право! Айде сега без тях, нали така искахте!