164

ББ

преди 1 година

Подкрепа г-н Василев,сайтчето е руско,обслужващо *** и пАсолството,по коментарите ще разберете...капацитета им...обиди и заплахи...пропагандата е не човешка,държат всички лостове!Ще успеем...милиони са съмишлениците Ви!!!Българите никога не са предавали децата си и бъдещето им!раша и обслужващите ги от ***,дпс-гроб ще насаждат страхове и манипулират хората...обаче ги подценяват!!!

163

До197

преди 1 година

Не забравяйте и коалиционните им партньори БСП и ДБ. Каква компанийка бяха само-Асенка,проф. Румен Гечев,оная жаба,ген. Атанас Атанасов все избрани пр.....ки.

162

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните ококорената Асенка и простото Киро парапета, трябва незабавно да бъдат публично обесени пред Парламента и замеряни с камъни и павета, заради това, че окрадоха народа.

161

Анонимен

преди 1 година

Съд и доживотен затвор за Асен Василев!

160

Анонимен

преди 1 година

Киро Амбулантния търговец на хранителни добавки ви беше премиер, да се смееш ли, да плачеш ли..

159

Анонимен

преди 1 година

Къде е Киро, да не го вкараха в комуна?

158

Възмутена учителка

преди 1 година

Ние учителите няма да гласуваме за Киро *** и ококорената Асенка със скъсаният чорапогащник.

157

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен са измамници. Асен лъже но Киро лъже повече.

156

Анонимен

преди 1 година

Държавата пред фалит, промяната на чорапеното нищожество, БСП, ПП и ДБ! Честито!

155

до 187

преди 1 година

Само дето Киро и Асен не са били 2 години на власт, а само 5 месеца. Мафията не ги остави повече. Затвориха им кранчетата.

154

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

АСЕНЕ А ТВОЯТА ИНФЛАЦИЯ КОЛКО ПАРИ КРАДЕШ СЕГА ОТ БЪЛГАРИТЕ И КЪДЕ СА ОНЕЗИ 8 МИЛИАРДА ТЕЧОВЕ ИЛИ СИ ЗАДИГНАЛ ИЛИ ЛЪЖЕШ НАГЛО ЗАЩО БЕЗНАКАЗАНО СРУТИ БЪЛГАРИЯ

153

Анонимен

преди 1 година

Чорапогащника пак ни взе за канарчета. Всеки може да си направи елементарна справка на Министерството на Финансите, и после още един път на factcheck.bg. Никакви 16млрд. няма. Те са наследили 9.2 млрд. , и са оставили 9млрд. Като се има в предвид, че последните дългове не са отразени, поради липсата на бюджет. Това са фактите. Колкото и да блеят тука некои лукови глави.

152

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев беше най -слабият фин.министър от 681 г. Благодарение на него българите обедняха драстично. Маааааалоумните му действия напомпаха инфлацията до небето. Същият еднолично спря плащането към Газпром и отвори врата за газовите посредници,които ни твариха със скъп руски газ. Той и Шарлатана Петков никога повече в управлението на Държавата. За тях само Съд и присъда за геноцид над населението.

151

Радев-матрьошка

преди 1 година

Радев е руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача Корнелия. Отваряш Корнелия, а от вътре изскача Путин...

150

Анонимен

преди 1 година

Ох, дано този никога повече не се докопа до власт! Моля те Господи, смили се над нас!

149

Анонимен

преди 1 година

Асенчо, виждаш ми се доста ококорен и притеснен, няма страшно моето момче нищо че си сгафил и теглеше заеми като невидял да раздадеш на пенсиите и кой ли още не без да мислиш от къде ще дойдат парите, сега има други те да отговарят ти се оттърва.

148

Anonimen

преди 1 година

Асенчо,ти без да плашиш с фалит,окради парите на хората

147

Анонимен

преди 1 година

Влизам в магазина и о боже, мога да купя два пъти по-малко продукти, та в задачата се пита кой ми открадна половината пари и фалирал ли съм както над 50% от българите понеже не можем да си плащаме сметките и кой ще фалира първи ние или държавата, аз залагам на второто. Иначе когато Румен Гечев твори бюджет доказано държавата фалира.

146

Анонимен

преди 1 година

За да върви България напред и нагоре, а не както сега стремглаво към дъното, с номер 2 от интегралната бюлетина на 02.04

145

Асенчо

преди 1 година

какво да ни откраднат? Ти ни обра до шушка!