130

Анонимен

преди 1 година

"Така е, но не са имали друг избор." ------------- Не са имали друг избор ли? Нагла лъжа. Можеха просто да подпишат мирен договор, нали? НАЛИ? Но не, какво са няколко милиона туззземци за световното господство на бледоликите.

129

До 140

преди 1 година

22 юни 41г след нахлуването на Хитлер в СССР е Великата Отечествена война за тях..Ако Хитлер не беше нападнал СССР, Европа сега щеше да е на Германия и СССР, а не американска..САЩ и Британия никога нямаше да могат да победят Германия сами..

128

Анонимен

преди 1 година

"Иначе е трябвало да се проточи още по дълго и с още повече жертви"-----------------Да де, така се мъчат да се оправдават, но фактът си е факт - най бруталните бомбардировки в историята на човечеството върху ЦИВИЛНИ обекти са извършени от американците. Ама те са добрите винаги, нали. Бомбократите на бате.

127

Анонимен

преди 1 година

"Лъжеш.. за Съветския Съюз започва ВСВ през Ноември 1939" До някъде си прав защото първо руснаците са съюзници с Хитлер и си разделят Полша. Но реално за Съюза войната започва на 22 юни 41г след нахлуването на Хитлер в СССР.

126

Анонимен

преди 1 година

Гледайте Патрик Ланкастър и Дюран в ютюб! В Телеграм канала AZgeopolitics!

125

Асенчо Пенчо

преди 1 година

Стига западна пропаганда! Следете телеграм каналите: Осташко! Важное, Colonelcassad, Рыбарь, Повернутые на Z войне, СОЛОВЬEВ, Союз Добровольцев Донбасса. Също така гледайте предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru. Ако запада и неговите БГ маpионетки са Ви блокирали каналите и телевизиите, това работи отлично с ви-пи-ен прокси браузер.

124

До 135

преди 1 година

Човек, по тваята логика Русия трябва да хвърли наколко атомни бомби сега върху наколко украински градове за да не се проточи войната още две години а? Ком можеш да оправдаеш САЩ няма да имаш проблем и Русия да го направи или??

123

До 127

преди 1 година

Лъжеш.. за Съветския Съюз започва ВСВ през Ноември 1939, САЩ ке включват след 2 години! През Декември 1941 когато Япония напада Пърл Харбър..САЩ се бият в Пасифика срещу Япония..и идват наистина накрая на партито в Берлин! Когато Съветската Армия вече го е завзела..

122

Анонимен

преди 1 година

"Незабравяйте, че САЩ хвърли атомни бомби върху цивилни в Япония! Това е престъпление срещу човечеството!" Така е, но не са имали друг избор. Японският император не е искал да се признае за победен заради традициите им. Ужасно е но чак след двете бомби се съгласяват да подпишат капитулация. Иначе е трябвало да се проточи още по дълго и с още повече жертви

121

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Е ка да се оправи ? То където стъпи пиндоски крак, трева не никне, а камо ли разрушена държава да се оправи!

120

Анонимен

преди 1 година

Ако българската армия не е била разбила немската при Драва, руснаците най-много до Бухенвалд да са стигнали...

119

Анонимен

преди 1 година

Талибани, сър ...

118

Анонимен

преди 1 година

"Да, западният фронт е държан от хитлерюгенд и ветерани с ампутирани крайници." Деййй тука вече избихте рибата. Даже и деца от датските градини са включвали хахахх

117

Анонимен

преди 1 година

Прочетете фантастичния разказ "Освобождаването на Земята" от американски автор. Там ще откриете доста аналогии.

116

До факт

преди 1 година

Да не си бил на първи фронт? И да си раняван в главата?

115

Анонимен

преди 1 година

"САЩ открива втори фронт през 1944г когато руските войски са на границата на Германия и водят.." Така, така те даже май и не участваха. Хаха само дето истината е че се включват във ВСВ само 6 месеца след Русия. Е така са ви лъгали 45 г и сега ви срам да си признаете.

114

Анонимен

преди 1 година

"Хитлер му е трябвало да задели ресурс"----------- Да, западният фронт е държан от хитлерюгенд и ветерани с ампутирани крайници. Срещу това великия кравар се пъне неистово и едвам сварва за разделението на Германия. И това при положение, че самите германци не се бият особено на западния фронт, с тънката мисъл да останат окупирани от дружките си наглосакси.

113

Анонимен

преди 1 година

Няма и да се възстанови Ирак а уж за пред широката общественост отидоха да го демократизират. Самите щати са пред колапс, това е англосаксонско-юдейски бардак, от който се съсипва всичко на света.След 20 години Украйна ще е в положението на Ирак днес. Помнете ми думата.

112

До 122

преди 1 година

Незабравяйте, че САЩ хвърли атомни бомби върху цивилни в Япония! Това е престъпление срещу човечеството! Никой не ги наказа или санкционира също така..

111

Факт

преди 1 година

САЩ открива втори фронт през 1944г когато руските войски са на границата на Германия и водят 4та година жестоки битки срещу Вермахта и са денацифирали 300 елитни немски дивизии...Дето се вика САЩ идва на готово.