307

Анонимен

преди 1 година

При ядрена война, белият човек ще изчезне или ще стане рядък екземпляр. Китай, Индия, Африка и Латинска Америка, Арабия, Иран ще оцелеят и ще продължат човечеството. Русия, Европа, Северна Америка ще бъдат заселени бързо с индийци и китайци.

306

Kravar

преди 1 година

Вървим към 4 Световна война с камъни и бухалки за оживелите след 3тата

305

Космонавт

преди 1 година

Русия няма никакъв шанс срещу САЩ. По времето на СССР и СИВ американците бяха наведени и си измисляха студени войни. Има си анализ, изготвен от ЦРУ и военни анализатори, който е имал за цел да даде % на вероятност да бъдат победени СССР и държавите от СИВ. Името на доклада който е върнат на американцкия президент се казва "Untinkable". Путин и оня Горбачов съсипаха всичко което беше изградено от Сталин и най силния съюз на държави съществувал някога.

304

Гъз

преди 1 година

Aбе не като да фалират банки и байдън да се моли хората да не си теглят парите. Бетер българия

303

Непрофесионални

преди 1 година

Действия от страна, както на Руски, такаи/ безпристрастно отношение на мнението/и от страна на Американски пилоти /в случая управление на дрон/ са приказки за деца от Шехиризада.Ако под. летателен апарат беше в близост но "УСАТА" какво щяха да предприемат от Пентагона? Въпрос с понижена трудност, за читатели с едноцифрено AQ

302

Ме

преди 1 година

Тук, руснаците настъпаха мотиката

301

Анонимен

преди 1 година

Московските пилоти сигурно са се чудили как лети тия самолет без пилот. Тяхната държава може да си купи подобен от Иран и до 50 години, ако още я има, да си направи такъв, стига санкциите да са паднали.

300

Анонимен

преди 1 година

Нещо за китайските балони да кажете? :)))

299

Теодор

преди 1 година

Хем не са го свалили. Хем представлявал заплаха. Хем бил м чеждунарлодно въздушно пространство. Хем били предупредили никой да не се приближава до зоната на специалната военна операция. Май руснаците наистина са се взели на сериозно. Ако НАТО не отговорят подобаващо очаквайте пред бургас и варна руски фрегати. Пак ще ги посрещаме с хляб и сол пустите му братя освободители. И пак българи ще бъдат разселвани на руски територии а тука по черноморието олигарси ще си паркират яхтите.

298

Анонимен

преди 1 година

Да живеят всики русофили!Да живеят в Русия!

297

Анонимен

преди 1 година

Свалил го е с реактивната струя и може би го е залял с гориво и подпалил с афтърбърн системата си.

296

Анонимен

преди 1 година

САЩ просто трябва да кажат на украинците: Добре, нека да се изясним. Не можете да получите Крим, това е руско пристанище. То никога не ви е принадлежало и никога няма да ви принадлежи. Не можете да получите всичко на този свят. Вашите градове са унищожени, вашите граждани са убити, вие имате над 100 000 мъртви военни, заяви той.

295

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е независима държава, а сателит на САЩ, заяви водещият на Fox News Тъкър Карлсън. Според него Вашингтон трябва незабавно да въздейства върху Киев, за да започне процесът на мирни преговори.Ние буквално плащаме пенсиите на нейните държавни служители, финансираме техния пенсионен фонд. Няма нищо в Украйна, което да не контролираме. Но ние, за съжаление, не контролираме Русия.

294

Точно

преди 1 година

Точно руснаците са проявили професионализъм, че са наритали американския дрон, без да използват оръжие!

293

Който може

преди 1 година

сваля, който не може, обвинява в непрофесионализъм..

292

Хах

преди 1 година

Руската мечка е колкото мишка в сравнение с американския слон..Май не си наясно с факта, че слоновете ги е страх най-много от мишки...

291

Анонимен

преди 1 година

Ам че американският дрон толкова си можел, летял летял и паднАл. Навярно защото вече не е с по-качествените китайски компоненти

290

Анонимен

преди 1 година

Следващият път новината ще е два руски самолета паднаха в морето след преминаване покрай американски дрон.

289

Анонимен

преди 1 година

Антонов каза, че американски самолети и кораби нямат работа близо до границите на Руската федерация. -------------- тоя пръдльo нещо много си е повярвал :)

288

Анонимен

преди 1 година

затова се казват международно въздушно пространсттво/ международни води, и да близо до американските граници летят и плуват руски самолети, кораби подводници особено на север, но са в международнни води и не съм чул някой да ги свалял или потапял, но руснаците са доказани тъnN napчeTа толкова им стига капацитета....