54

Анонимен

преди 1 година

Време е целия свят да се откаже от долара като валута . Тогава тези печатания , фалити ,инфлации , ще си останат вътре в Америка , а не като сега да изнасят инфлацията по целия свят .Само това е решението , режеш тумора и спасяваш целия организъм .

53

До ГЪЛЪБ С ПАГОНИ?

преди 1 година

А тиккквата ни беше направил най-богатите може би?:))))) С 2/3 асфалт и ремонти на ремонтите.

52

Анонимен

преди 1 година

А тука при нас разни експерти ни казват как цените на имотите щели да нарастват, и един мормот завива шоколад

51

през 2009

преди 1 година

Обама обяви субсидии за банките от 750 милиарда долара. Байдън ще развърже ли кесията или плана е Европа да поеме удара?

50

До реалист

преди 1 година

Как да не се знае?Промяната ще продължи докато не освободим територията.Нали затова ги пратиха тия момчета отвъд океана

49

реалист

преди 1 година

Ако "партиите на промяната" направят правителство нищо не се знае.

48

Анонимен

преди 1 година

Току що се разбра за още шест американски банки които скоро ще гризнат дръвчето.Явно санкциите срещу Русия са с обратен ефект.А уж Русия трябваше да фалира.Просто много американски пари се наливат в Украйна много повече отколкото ви казват официално.

47

КВА ИНФЛАЦИЯ БЕ?

преди 1 година

КАКВИ БАНКИ, КАКЪВ САЩ, КАКВА ИНФЛАЦИЯ? НИЕ ИМАМЕ РАСТЕЖ, САМО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЕМИГРАНТИТЕ И КАНЛДЖИИТЕ! Е, И ПАТРОНИТЕ И СНАРЯДИТЕ НА НИНОВА НИ СПАСИХА ДЕ - И НАС И УКРАЙНА.

46

Анонимен

преди 1 година

Санкционират Русия , хич не им идва на акъла , че ако няма евтина енергия и суровини , света просто няма да го бъде

45

Анонимен

преди 1 година

Италия има дълг 1 трилион евро -колосална сума , Гърция изобщо не е излизала от фалита , Португалия е със сринати държавни ценни книжа . Забележете , че не банки , а цели държави .Въпроса е не дали , а кога

44

Анонимен

преди 1 година

Срива на банки в САЩ вещае поне нова 20% инфлация, която ще стигне до 30-50% в ЕС и България. Така е като нямаш икономика и зависиш отвън, така че помнете тази статия, няма да е релевантна скоро.

43

селянин

преди 1 година

айдееееее още 6 банки дават фира ич не ми думайте за инфлация лебо ако до 3 месеца не стане 50 лв заплюйте ме

42

ОТ ГЪЛЪБАРНИКА

преди 1 година

ПРАВИТЕЛСТВОТО НАЧЕЛО С ГЪЛЪБА ОТ ДНЕС ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СНАСЯТ, ЗА ДА СВАЛЯТ ЦЕНАТА НА ЯЙЦАТА ЗА ВЕЛИКДЕН!

41

Анонимен

преди 1 година

Абе ревете за социализма , ама още не го осазнавате . Тогава всички пари са били обезпечени със злато .Например нямам спомен някой да е карал кола втора ръка . Вярно е какви бяха колите , но такива са били навсякъде .Докато се сетите може още 30 години да минат

40

Анонимен

преди 1 година

Ще притежавате нищо , но ще бъдете щастливаи . Клаус Шваб, явно са ни подготвили тежки транквиланти

39

Анонимен

преди 1 година

Време е Иван пилето да свали цената на яйцата , иначе бой

38

Анонимен

преди 1 година

Само да поясня. 5-6% не означава, че цените ще идат на 5-6% от това което бяха преди инфлацията, а ще има още повишение с 5-6%. Това не е добра новина. Новината ни казва: "Спокойно! Цените ще продължат да растат. Ако досега не са ви стигали парите, сега съвсем няма да ви стигат. Но ще е по-добре отколкото МОЖЕШЕ ДА Е! Можеше изобщо да не ви стигат, а сега само съвсем няма да ви стигат. Пак ще гладувате, ама ще ядете 1 път дневно, а можеше да е 1 път на 2 дни!"

37

40

преди 1 година

Ама то големи предимства на еврозоната изтъква тоз новобългарски професор.. Нашият министър щях да сяда на една маса с другите банкери , като досега сме изпълнявали безпрекословно каквото ни кажат/признаха си/. И щели повече да ни регулират!? Колко повече?! Нашата банкова система е по-стабилна от всички други европейски!? По-скоро ние трябва да ги регулираме.. Смучат си от пръстите предимства за еврозоната, ама няма..

36

Анонимен

преди 1 година

Нали американските банки почнаха да капят една по една, да видим да няма да имаме ДЕФЛАЦИЯ 10% до края на годината. Вижте цените на долара и нефта днес.

35

ОТ ГЪЛЪБАРНИКА

преди 1 година

И БАТ ВИ БОЙКО НЕ МОЖЕ ДА НИ ОПРАВИ. МАФИЯТА ВЕЧЕ Е ДВА ПЪТИ ПО СИЛНА. НАЛИ ЗА ТОВА ВСИЧКИ СКОЧИХА НА ГЕШЕВ, ЩОТО ГИ БЕШЕ ПОДГОНИЛ? КОЙ ИМ РАЗДАДЕ 10 МИЛИАРДА ЕНЕРГИЙНИ ПОМОЩИ? АМА И ТЕ ВДИГНАХА ЦЕНИТЕ ДВОЙНО, ТА ДА НИ Е ПО-ХАРАШО, КАТО ВЛЕЗЕМ В МАГАЗИНА!