11

Анонимен

преди 1 година

Моята майка трябваше да остане в болница, в Трета градска за няколко дни, има проблеми със сърцето. На втория ден ми звъни по телефона, вика, ела си ме закарайте, тия сестри ша *** изядат. То караници, то не знам какво, не искат да й мерят кръвното, нямало кой да се занимава с нея. Баба на 77 години, такова отношение към възрастен човек.

10

Анонимен

преди 1 година

Всеки по кадърен човек може много бързо да се справи с превръзка. Със собствените си очи го видях, поради българската неволя.

9

Анонимен

преди 1 година

На мен ми се наложи да лежа в болница за 4 дена, на прегледи и последващо лечение, значи, едни млади медицински сестри, прекрасно обслужване! Толкова мотивирани, през 10 минути идваха да ме питат как съм, боли ли ме нещо, имам ли нужда от нещо. Невероятни бяха! Етични и културни!

8

Анонимен

преди 1 година

Мед.сестрите и санитарите дето не поглеждат пациентите, а все са в стаичките на лаф, не за тази работа и това им е много, в чужбина никой няма да ги държи така. Баща ми беше в болница и понеже беше правил операция на окото е помолил сестрата да му сложи капките, а тя се фръцнала и казала, че тук не е такова отделение. Нека да тичат в чужбина, но там ще се въртят като пумпали и при такова отношение към пациент ще е навън. Тук няма здравеопазване, съсипаха го за 34 г.

7

До 5

преди 1 година

В болница превръзката се прави от лекар, сестрата подава каквото е нужно, но щом казваш, че всеки може, превързвай себе си и децата си...

6

Анонимен

преди 1 година

Моята майка е на 72 г. и все още бачка като медицинска сестра. Тя е главната сестра в болницата, раздава се много.

5

Анонимен

преди 1 година

Повечето хора не са виждали медицинска сестра, освен при личния лекар,което не е същото като в болница.. Лежали ли сте в болница? Медицинската сестра при личен лекар понякога работи доста повече от лекаря, но всеки с задълженията си.

4

факт

преди 1 година

специално за сестрите на личните ни лекари дето пишат по няколко рецепти на ден заплатите даже са им високи .

3

Анонимен

преди 1 година

Да стават манекенки!

2

Анонимен

преди 1 година

Приравнихте медицинските сестри и някои лекари в нищооожествааа! Това е толкова важна професия, това е хуманност, човещина, а заплащането им мизерно! Сбъркана държава! В Германия медицинска сестра започва на 6 хиляди евро заплата, а в България *** 500 евро! Срам!

1

Анонимен

преди 1 година

Над 2 милиона които не вкарват осигуровки показват какво е мнението на днешната медицина .Като вдигнат още таксата ще станат и повече