43

Анонимен

преди 1 година

През социализма полицаите нямаха никакви дрегери и не хващаха нищо. Като спрат някой просто гледаха видимото му състояние. Дали говори несвързано и дали мирише на алкохол. Ако се усъмнят че е пил шофьора, тогава го караха да излезе от колата и да върви в права линия да видят дали може да пази равновесие. Ако е леко пиян няма проблем. Ако е средно пиян минава с 10-20 лева. Ако е супер пиян и не може да върви чак тогава го прибират.

42

Изменения в законите

преди 1 година

КОЙТО ОТКАЖЕ ТЕСТ ЗА ДРОГА НА ПЪТЯ - ОТНЕМАНЕ НА СУМПС ЗА 10 ГОДИНИ И ГЛОБА 10000 ЛВКОЙТО РАЗПРОСТРАНЯВА ДРОГА 30 ГОДИНИ ЗАТВОР И ГЛОБА 100 000 ЛЕВА!

41

Разочарован

преди 1 година

Нали искахме промяна.Еми ето Продължаваме промяната

40

Анонимен

преди 1 година

селото се оказА точно във града, бЕлото им показА тъмната страна... депутата Христо

39

Анонимен

преди 1 година

Просто преди не ги проверявахте

38

ОФчо

преди 1 година

Истинският проблем е във все по-високото ниво на употреба на алкохол и наркотици от населениетов Бг, особено на евтените синтетични наркотици (таблетки) и канабис. Ако Алкохолизирането и Наркоманията продължат да растът с такива темпове, скоро ще се превърнат в много тежък и сериозен проблем за обществото ни!

37

Анонимен

преди 1 година

Това е умнокрасивитетът, той се е увеличил с 90% и всичките ще гласуват за Кирето да си шмъркат заедно.

36

Анонимен

преди 1 година

Това е защото цялата държава жижда, как на Я. Бахаров му се разминава, та защо и те да останат назад.

35

Анонимен

преди 1 година

Е ми щото полицаите много ги гонят напоследък и те кво да правят, бягат, бързат и ей го на.

34

Анонимен

преди 1 година

Аз не знам защо изобщо правят статистики и водят така наречената "борба" с наркотиците. И даже се хвалят колко са хванали? Ми те 80% са наркомани и алкохолици. За всеки 10 дето са ги "хванали" има 70 дето не са ги хванали. И хванатите утре като ги пуснат пак ще на черешата след 2 часа. Всичко живо е надрусано! И то не е отскоро а от поне 20 години. Просто сега вдигат повече шум. Навремето полицаите нямаха дрегери за наркотици и затова не хващаха надрусаните шофьори. Не че не ги е имало.

33

ACAB

преди 1 година

с тия фалшиви тестове, може да го докарате и до 200%

32

Анонимен

преди 1 година

Нищо не залавят, даже ги покровителстват. По малките градове им е пределно ясно къде се продават всякакви миззерии, но си затварят очите. И тези места са точно до училищата. Евала! Какво ли не се продава-чайчета, таблетки, сухи вещества, трева....Нищо добро не ни чака с дро гирани и наш мъркани 15 годишни лапета.

31

до 16

преди 1 година

Просто съседа ти е мърляч, тревата си е трева.

30

културен

преди 1 година

извинете, защо триете коментари ?

29

Мен

преди 1 година

В Сингапур що няма? За един приятел питам!

28

Лили Барута

преди 1 година

Затворите да се закрият. Няма никаква полза от тях - само лежат и хрантутиме престъпници...Трудови лагери и по тежки и дългосрочни наказания...

27

Зозо

преди 1 година

Аз съм твърдо за телесните наказания. Пиян ли, дрогиран ли? Да му посинят ГЗ и гърба от бой, да видим другия път ще се качи ли на колата? Ай сиктир! Има клипове как талибаните бият наред с твърд маркуч :)))))))))))))))))))))))))))))))

26

Родната милиция

преди 1 година

Да бе ама за господата полицаи си е по-важно да се "спасяват" животи, скрити в храстите с насочена камерка, срещу отсечка с някакво безумно ограничение или ремонт приключил преди 3 века, но с удобно забравени табели.

25

Qwerty

преди 1 година

За мене дали е пиян или дрогиран, няма никакво значение. Тия статистики са абсолютно безмислени, ако не се вземат реални и работещи мерки. Толкова ли е трудно? Имаш нещо в кръвната проба... Значи си употребил нещо, а по презумпция се очаква да познаваш закона и правилника за движение по пътищата които забраняват тази употреба, тоест - има умисъл...

24

Анонимен

преди 1 година

Селян въоръжен с МПС, е по страшен и от атомна бомба. Бомбата минава и заминава, а селян с МПС-то си домъква в цивилизацията и дефектната семка, също да се размножава. Генетично увреден от безброй кръвосмешения, чак те е гнус да го гледаш. Хващаш гората да се махнеш от миазмата му поне за малко, ама селян скача в колата със селския му отбор и пак приижда на талази!