88

Бай Иван 2

преди 1 година

Този е такъв нагъл лъжец ,че няма по-вече накъде! Смята че сме глупави и бързо забравяме неговот 12 г управление дето ни върна в първи клас.Само корупция и кражби отвсякаде .Млади хора не останахав В България.

87

Наблюдател

преди 1 година

До Анонимен-значи Путин няма никаква война че нападна Украйна? Или то не Путин нападна Украйна, ама американците подкокоросаха Зеленски да нападне Украйна?

86

Наблюдател

преди 1 година

До Анонимен-пиши на кирилица бе *** - какво е паси бозе?

85

Грък

преди 1 година

Май българите почнаха да се събуждат. Но само се прозяват.

84

Анонимен

преди 1 година

Киро и Асен не се срещат с електората. Те се срещат с некой отговорни посланници от ЕС. Под достойнството им е да се срещат с електорат, нали за тях ще гласуват флашките от машините за гласуване. За какво да си губят времето с гоите.

83

Анонимен

преди 1 година

След 12 годишното управление от ГЕРБ, има тотален крах и недоверие във всички институции - здравеопазаане, съд, държава, медии, управляващи. Включително и разпад на морални ценности в обществото. Партия на промяната ли е виновна за това, с нейното по-малко от година управление, в която вдигна пенсиите с толкова, колкото Борисов не беше правил за целия си мандат на управление?

82

Господ е дал

преди 1 година

на човека уста, с която да говори и приема нужните на тялото хранителни вещества и г*3 , от който да излиза излишното след преработване на храната. От доста време си мисля, но напоследък се убеждавам , че на Баце е превърнал и устата си в г*3, защото той cepе и от двете места.

81

Мда

преди 1 година

Склонен съм да вярвам, че е нарочно , но точната причина мисля че си я знае той !

80

Анонимен

преди 1 година

Тази застаряла и надебеляла мутра излъчва само гняв, злъч и злоба, защото не е на власт и не може да краде и да пълни чекмеджетата с пачки.Този клептоман и доказан съдебно лъжец е на път да се пръсне.

79

Юлия

преди 1 година

До 94 .todor Стига бе ,така по- спокойно ли живееш като си фантазираш тия нелепици а ?! Боже колко сте жалки.Голяма трагедия е да бъдеш негодник

78

Катя

преди 1 година

Озверелите нагли мошениците пак наизскачаха пак едни и същи лъжи дрънкат ..Жалки екементари

77

todor

преди 1 година

Откажи се боце...никой и твойте не те вземат на сериозно.само ти гледат сеира.....

76

Петров

преди 1 година

они българете обеднеха, а я пак напълних здраво в бузите и корема, каков парадокс, заяви философски Борисов

75

Скрий се

преди 1 година

Дкрий се, бе!!!

74

Някой

преди 1 година

"Боко", "чекмеджета", "кюлчета", "краде", ...и всякаква примитивна помия! Трета година едни и същи простотии! Някои все още си въобразяват, че с евтина помия се взема властта! Борисов е най-доказаният български политик, и е единственият политик, който ни е изваждал от кризи, а не като Радев, Киретата и Кокорчовците, които ни набутват от криза в криза!

73

Анонимен

преди 1 година

ПП нанесе щети за стотици милиони на България само с газовите измами и имат наглостта да се появяват пред очите на хората и да искат да ги избират!!!! Едва не ни вкара във война, натресоха ни да издържаме хрантутниците от Украйна. И имат наглостта да се появява пред очите ни? Сега ще видим на изборите, какъв е процента дееееебили от населението на България. Това ще са гласувалите за тези от ПП.

72

Анонимен

преди 1 година

Коокорчо със закърпените чорапогащи и киро държащ се за ленините гаааааащи. За харвадските мошеници - купата, а народът ще дууууууха супата.

71

Анонимен

преди 1 година

Обединени срещу шарлатанията и разрухата на ПП! Всички на избори, да изхвърлим ПП бандата шарлатани от политиката.

70

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев като финансов министър, обърка фискалната политика на страната: Той обърна посоката на публичните финанси и една от причините за висока инфлация е подклаждането й през доходите - което той направи.

69

Анонимен

преди 1 година

Притеснявам се, когато някои политически лидер в България като кокорчо, започне да разбира повече от чорапогащници, отколкото от други неща. Чорапогащникът, както струната за пиано, може да се използва и за обесване. Ернст Телман така го обесиха 40-те години на струна от пиано, вижте колко поетично. На чорапогащника човек може да се обеси в хода на изборите.