130

до 137

преди 1 година

"Русия е добре, САЩ е минус 2 банки.. Добре, добре, рублата се покчва.."-Ти как си да не си в Русия първия Байгньопитек там, че досега и на екскурзия не съм вижда РУСОФИЛИТЕ там.

129

Аууу

преди 1 година

Ще трябва да намалят грантовете на троллловети!

128

Анонимен

преди 1 година

Русия е добре, САЩ е минус 2 банки.. Добре, добре, рублата се покчва..

127

пак се разцъкаха

преди 1 година

някакви русофоборсуци за някакви копейки дето много отдавна не са в обръщение

126

Анонимен

преди 1 година

Вчера главната новина по Босфортв беше някакъв пикль дет си срязал крачето, а за криата дето идва нито дума. Днес за оскарите дето на 95% от българите не им дреме.

125

Анонимен

преди 1 година

Дам, не е криптото виновно.....КОВИДът е! И ваксинираните! Само дето все такива банки нещо пукат като пуканки......а иначе е интересно като изпукат тия банки и лесните пари от ВС фирмите спрат, какво ли ще се случи с КРИПТОТО????

124

Анонимен

преди 1 година

До 129, копейко, естествено че никой не се чуди дали да налива държавни пари за да спасява частни банки, понеже това ще доведе до безумието всяка банка да прави каквото си иска, и после да чака държавата да я спасява! Разбира се изключително пpoст копейко като теб, няма как да осъзнае това, но това с нищо не променя фундаменталните правила на американската икономика

123

До Ларавел

преди 1 година

Смешен, банката фалира поради инвестиции в държавни ценни книжа. В момента обезценени с около 20%. Понеже всяка банка има около 10% собствен капитал е поставена във фалит! Никой нищо не е загубил, освен собствениците!

122

don't worry

преди 1 година

бай биде ще напечата $$ и няма проблеми с депозитите даже и за урк зелко ще има пак

121

24-та

преди 1 година

Спокойно, Тръмп ще договори изгоден банкрупт от Китай , има опит в това

120

Анонимен

преди 1 година

Тия сега ще се чудят Укрия ли да спасят или собствените си задничасти.

119

Анонимен

преди 1 година

На отчаяни копейковци им се искало фалита на американските банки да е свързан с войната им в Украйна, само че и те не могат да обяснят как точно е свързан! А между другото копейковци, в САЩ има няколко хиляди щатски и федерални банки! Това че две били фалирали - ами бълха ги ухапала, са казали хората

118

Анонимен

преди 1 година

Проблемът, е че напечатаха толкова много пари при нисък лихвен процент хората и бизнесите наизтеглиха уж изгодни кредите кредити, обаче в един момент инфлацията се отприщи за ради безконтролното печатане и за да борят инфлацията трябваше да вдигат лихвените проценти и това доведе до фалитите, няма измъкване от капанът в който само се вкараха в САЩ в ЕС не е по-различно де.

117

Ларавел

преди 1 година

Да ви светна само, че от началото на 2000-а година до днес в САЩ фалираха 565 банки! Петстотин шестдесет и пет! И какво стана? Нищо! Тази вчерашната банка надуваше стартъпи в крипто сектора основно. Бизнеси, които не носеха никакъв продукт, а и често бяха на загуба. Абсолютно на никой не му пука и дори правителството се отнася с досада към случая.

116

US санкционер

преди 1 година

Каква я мислехме, каква стана.

115

Анонимен

преди 1 година

До Акселерирай Възможно е да си с недостатъчен КИ, показва ми в лева, след разплащане ми дава фактура в доларе, госин умник още хляб трябва да ядеш.

114

Схемата се повтаря

преди 1 година

Днес излезе новината, вчера фалира банка... ВЧЕРА в Неделя? В неработен ден? Как по дяволите? Събота добре, неделя фалира, в понеделник, първия работен ден я няма? Как става така? Кой *** държавен регулатор се е активирал баш в Неделя, кой работник е влязал в заключената банка? Супер странно, смотано и лъжливо. Неделя? Ужас! Всичките спят, ходят на разходка, банката заключена и идва новината, че е фалирала, баз да има хора там? Схемата се повтаряяяяя, има нещо скрито покритооооооо

113

Анонимен

преди 1 година

Вместо директор за оценка на риска, фалиралата Silicon Valley Bank е имала организатор на ЛГБТ прайд кампании...

112

шийT xeпaнс

преди 1 година

От статията разбрах, че "животът", такъв какъвто е, той е виновен за фалита на двете американски банки. Имало е ковид, има хора, има икономика... абе живот. Или катто се казва по американски шийT xeпaнс.

111

Анонимен

преди 1 година

Дай Боже в следващите дни още американски банки да фалират. Стискам палци американците да се юрнат масово да си изтеглят спестяванията.