92

Анонимен

преди 1 година

Всеки гледа от собствената си камбанария и РФ може да я мразят само промити мозъци от тъпата англосаксонска пропаганда. За инфо на долу мразещия. В Русия, както и в целия свят живеят почтени, можещи, умни, творчески хора. На тъпуунгерите им дай да чернят и плюват, подай им гтрохичка злост и са готови с камари лаайна. Войната, саботажите, изобщо всяко непочтено действие показва безсилие, липса на АДЕКВАТНО, ЗАКОННО противодействие. Моженето да градиш не е като да рушиш и да злорадстваш

91

Ти да видиш..

преди 1 година

До Заглавието 94 Няма екологична катастрофа. Газта е спряна , тръбите са пълни с вода , потока е погребан. Путин да е мислил какви ги върши. За Крим му се размина , но за Украйна НЕ.Война ще води в 21-ви век и то напълно безсмислена. Е, вече има смисъл и още ще има.

90

Така е ..

преди 1 година

Който и да е взривил потока , заслужава адмирации. Русия положи много усилия да стане най мразената държава.Слава на Путин. Срина и Русия.Отритната от всякъде , Русия никога няма да бъде същата.

89

Отговор

преди 1 година

Как кой ? САЩ разбира се.Само САЩ им бърка в здравето.То па едно здраве....

88

Ярл фон Трън

преди 1 година

Превърнаха го в Суеверен поток. Ще ни накарат да повярваме във всякакви басни и ще погребат истината под тях.

87

Анонимен

преди 1 година

Рано рано започва жа6oкрека, ама в 8 часът минаваме с милицията по домовете и кой не е на работа го остригваме гола глава, като Слави Трифунов и да го сочат хората с пpъcт, че е русофил!

86

Анонимен

преди 1 година

Руснаци и украинци са сред най-прoститe на света. Наредиха се плътно до талибаните и сомалийците.

85

пришълецът

преди 1 година

Още един пирон в ковчега ви:))))

84

Aноним

преди 1 година

Видяхме какво може русия по добре да се отеглят вече че наистина са изчерпени

83

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем истината. Въпросът е по-скоро, защо ЕС няма топки да го каже на глас? Кога ще осъзнаят , че това не води до нищо добро?

82

Анонимен

преди 1 година

Как така Русия ще си взривява тръбите, които цели 3 години монтира при противодействие на Финландия, Дания и Полша? Или Германия ще се противопоставя на тези тръби? Нека сега германците купуват скъп газ,доставян от десетки хиляди километри чрез параходи-газови цистерни.Такова чудо досега не е имало и дай Боже скоро да няма! Това е приносът на президент Байдън: САЩ пои с втечнен природен газ цяла Европа.Така става, когато начело на ЕК е германка, на САЩ - 80-годишен старец и на Украйна - Зеленски

81

Анонимен

преди 1 година

Напротив, Русия много добре знае кои две държави чрез подводниците си под охраната на бойни кораби извършиха тази диверсия. Едната държава наскоро напусна ЕС, а другата под прикритието на противодействие срещу Русия струпа военни кораби и взривиха три от четирите тръби за подаване на газ към Германия. Немците замълчаха ката напишкано коте и сега САЩ обслужва цяла Европа с газ на висока цена. Турция обаче се готви да подава газ за ЮИ Европа и оттам до Австрия и Германия.

80

Ужас!

преди 1 година

До Анонимен 95: "Най-вероятно са американците, защото те сто пъти предупреждаваха Германия,"....Малий! И какви са им САЩ на германците??? Да не би Германия да не е искала да слушка САЩ!? Ако Германия е суверенна държава и сама реши да не пуска тръбите, какъв е проблема??? А ако реши да ги пусне, трябва да САЩ да взривява???? И Шолц да целува крака ли? Кой ИЗНУДВА в случая?

79

Интересно

преди 1 година

до Заглавието- Интересно как са снесли това заглавие, след като в самата им статия, по метода на изключването едно по едно, на подхвърлените ни нелепи и комични варианти, руснаците са стигнали и посочили извършителя. Както в детайли ги посочи разследването на Хърш. Разчитат на такива които четат само заглавията и коменират???

78

Анонимен

преди 1 година

По-важен е фактът, че газпроводите служещи за изнудване ги няма, а не кой го е направил. Най-вероятно са американците, защото те сто пъти предупреждаваха Германия, че става прекалено зависима от Русия. Но германците да не ги мислим. Те загубиха две войни и се изправиха за 10 -15 г. Както се видя тръгнаха да си решават проблема и се справят прилично.

77

Заглавието

преди 1 година

е подвеждащо! След внимателното прочитане на цитатите от статията, става ясно че Русия знае ясно кой стои зад терористичния акт, предизвикал не само крах на икономиката на ЕС но и екологична катастрофа- за което на медиите и Грета им е забранено да говорят.Ясно е също че доклада на Сиймор Хърш е безупречен както всички негови разследвания до сега.

76

A твоят акъл и

преди 1 година

"Още 10 - 15 год ще ги търпят, докато се развие БРИКС......" дотогава НЯМА да се развие сергееФф.

75

Анонимен

преди 1 година

Путин изтърва конците на повествованието за специалната операция, чак индийците му се смеят на глупостите. Лавров и другите подобни биомаси започнаха сами да се объркват в лъжите си и да си противоречат в монолозите.

74

По същество

преди 1 година

Целият свят знае, само Русия не знае. Дипломатничат и оставят западните страни да се пържат в собствен сос и да се изпокарат.

73

ERA

преди 1 година

много добре се знае кой е. Проблема е, че ако се обяви това ще доведе до военен конфликт, който може да доведе до използването на ядрено оръжие. Още 10 - 15 год ще ги търпят, докато се развие БРИКС. После ще има, статус куо и никоя от страните няма да посмее да прави подобни диверсии.Много е лошо сегашното положение, в което една държава е оставена да прави каквото си иска.