63

Славейко Пенчев

преди 1 година

какво станало в Украйна и Бахмут/Артьомск секи час сме информирани, а цените на ямболските мотики че са дигнале в петък не знаем.Айде бегайте от тука.

62

Кадир

преди 1 година

Продажници на България пп,дб и останалите орди

61

ПП

преди 1 година

Подлогс

60

Димчо Дебелия

преди 1 година

Евала.

59

Анонимен

преди 1 година

Ицо Помията

58

Анонимен

преди 1 година

Това,което аз знам ,че Австрия се е откупила пред Сталин, за да се отдели от социалистическия блок.С помощта на Великобритания.А иначе може да си издига колкото си иска паметници на Червената армия

57

Валя

преди 1 година

Никакво покритие между думи и дела.Предизборни лъжи на лъжеца Ицо Хазартапродължавам да се питам ,до кога такива политически невежество ще ги правите депутати и ще им плащамеплащамеяки заплати от нашите пари.До кога бе не осъзнати хора ? До кога?!Срамота!

56

Мда

преди 1 година

Трябва да го отлюспят от ПП за тези глупости.

55

Анонимен

преди 1 година

Възраждане е вредна партия за България.

54

Анонимен

преди 1 година

Този пръв ще им бие шута на кикитата- те са си разпаднати от самото начало и той няма да им пази грантовете! Не е глупав!

53

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Не убит българин инакомислещ, а справедливо наказан фашист или прислужник на фашистите, виновен за националната катастрофа, за терора над собственото си население, за изгорените къщи на хората, за избитите и мъчени до смърт инакомислещи по времето на фашисткия преврат и след него до 1944 г. Тогава положението е било абсолютно същото като сега - шепа прислужници на чужди интереси (тогава на Германия) унищожават своята държава и население и си мислят, че са вечни (като сегашните).

52

Анонимен

преди 1 година

Днес русофил, путинофил, е диагноза. Руснаците са новите фашисти.

51

Анонимен

преди 1 година

45 Още е рано, за подобни изказвания. Поживьом, увидим, казват руснаците. Досега видяхме, как падна митът за непобедимата руска армия.

50

До 52

преди 1 година

Не говори от името на болшинството от българите, защото болшинството искаме да се махнем от ЕС. Не гледаш ли новини - ЕС е пред разруха. Не искаме там. И ще гласуваме за Възраждане!

49

Пръдльо

преди 1 година

Тоя е по зле от тумора КП, ХИ, ЛБ, АВ. Всички със знамето на *** да поведат парада :)

48

Анонимен

преди 1 година

Само бутане на паметници не е достатъчно, требе лидерита да се саберат на некой самит там Урсула, Байдън, Макрон и всички такова да ни убедят още веднъж, че побеждаваме Русия, иначе цените почнаха много да скачат, и икономиката в целия ЕС постепенно спира.

47

Анонимен

преди 1 година

49 Нито промяната на шарлатаните от ПП, нито твоята- излизане от ЕС, болшинството българи неискат. Никога ПП,ДБ,Възраждане!

46

Анонимен

преди 1 година

Хазарта е бита карта. Част от калабалъка. Скоро никой няма да го помни. Аз даже вече го бях забравил.

45

Анонимен

преди 1 година

44 Българите, които обичат България не са русофоби, а родолюбци. Което неможе да се каже за децата на комунистите от ПП, безредиците. Съветската армия донесе на България мракобесието на комунизма. Мо4а трябва да бъде преместен от центъра на София. Що се отнася до Русия, тя е криминална държава, която се управлява с указите на един диктатор параноик. Тя носи само бедност, безправие и войни. По-далеч от Русия, по-близо до цивилизацията.

44

Анонимен

преди 1 година

ПП (продължаваме перестройкатата) искат да няма промяна и България да не напусне ЕС и нато и да изчезнем като народ . Този филм вече сме го гледали . Перестройките не спасяват съюзите и не променят нищо . Излизането от ЕС и нато е част от промяната на системата . Те са системата. Другото е унищожение на България за да може някой да усвоява нашите пари.