243

Анонимен

преди 1 година

Някой разбра ли от написаното защо цената от 1лв.скача на 3.50 в магазина.Никъде няма отговор,нито в нета нито по ТВ.А иначе ни заливат с реклами на хипермаркетите по всички ТВ

242

Анонимен

преди 1 година

Ай сега кажете защо бълг кисело мляко но онова от село се смята за супер в Япония то това същото е на изчезване както и останалите български неща

241

До 257

преди 1 година

То такова Кебия нема у Бг бре. Кой знае къв бъркоч купуваш, при това и по БДС!

240

преди 1 година

Ее хайде хайде, и аз да ви обадя че купуваме българско сирене и кашкавал от супермаркета на цена по ниска от БГ. Марките са Кебия и Родопа, всичко по БДС, няма палмови масла. Ха сега на вас оставям да отгатнете как в Сидни кашкавала и сиренето по БДС, най качественото, произведено от Кебия или Родопа се продава в Ав$тралия по евтино от БГ. Мислех и снимка да ви пратя. Ее айде, айде ще ви дам хинт, просто супермаркета купува голямо количество на едро цена и го продава директно тук без прекупвачи

239

Защото...

преди 1 година

Всъщност млякото "от фермата" е за 0.45 стотинки. ТОЧНО ТОЛКОВА струва забъркания бъркоч от сухо мляко , Е-та, химически добавки и вносно нискокачествено млако което ни продават като "мляко от фермата" в магазините .

238

Митак

преди 1 година

Какъв лев бе, изкупуват го на 80 стотинки и като си произвел 100 литра и няма какво да го правиш, живееш далеч от град....

237

Тодор Живков

преди 1 година

Днес 3,50лв., скоро 3,50 евро цена.

236

До 248

преди 1 година

До Анонимен Глупости без фактология.Вземате ли си при всяка покупка касов бон?

235

Ъъъ.що?

преди 1 година

Загрижен за дебелото чИрво, нашего брата не пита за таксите на банките и услугите на моб. оператори.

234

Анонимен

преди 1 година

Има картел, а по-лошото е че държавата е част от картела.

233

Борнео

преди 1 година

Вместо в магазина, идете до фермата и си го купете.Да, ама не.Събота и неделя паркингите на веригите са препълнени и количките също.Все едно утре е краят на света и трябва за последно да се натъпчем.*** нация от андрешковци сме.

232

Анонимен

преди 1 година

Аз мляко и яйца съм спрял да купувам на тези цени. Само домашни купувам директно от фермер. Но вие продължавате да купувате от спекулантите и затова струват толкова.

231

Анонимен

преди 1 година

ДДС от храните трябва да се махне и да остане само данък печалба от продажбата на храните.

230

Анонимен

преди 1 година

Първо, ако млякото в магазина струва 3.60, значи струва 3 лева и държавата взема 0.60 лв ДДС.

229

Анонимен

преди 1 година

Защото продължаваме да го купуваме. Ей затова е 3.50. Млякото е бързо развалящ се продукт. Ако направим като гърците и спрем да го купуваме, да видим тогава дали ще ни дерат на такива цени като им се развалят тонове мляко.

228

Анонимен

преди 1 година

Разликата отива в джоба на Кирил Петков и партийната каса на ПП.

227

к'во ревете?

преди 1 година

щом не сте доволни от цените:не купувайте

226

Анонимен

преди 1 година

'' Защо от 1 лев във фермата млякото на щанда е 3,50 лева? '' ...................................... първо, защото има кой да го купи на тази цена и второ, защото има едни чиновници за бесене.

225

морски

преди 1 година

Скоро на ол-инклузив щи има млекце и всички `на корем`! Идвайте гости!

224

АнонимеН

преди 1 година

ЗАЩОТО СА ПРЕСТЪПНИЦИ!! ЕЛ БИ БУЛГАРИКУМ ИМА ФИРМЕНИ МАГАЗИНИ И ТАМ МОЖЕ ДА ГО ПРОДАВА НА 2.50 ЛЕВА МАКСИМУМ НО ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПЕЧЕЛБАРСТВА НА НАШ ГРЪБ И НЕ ГО ПРОДАВАТ НА 2.50 А НА МНОГО ПОВЕЧЕ!