36

Пропов

преди 1 година

Морфов и Москов са доказани капацитети. Величия. Твърде големи са за да са послушни. И знаят и виждат повече от останалите. Затова аз им вярвам и вземам тяхната гледна точка за правилна.

35

Анонимен

преди 1 година

Фурнаджийски лопати. Какъв театър, какви 5 лв!

34

Анонимен

преди 1 година

Заради такива "величия", като Морфов, хората ще престанат да ходят на театър.

33

Анонимен

преди 1 година

Кога Стефан Цанев е анти комунист?Преди 89 г е писал стихове прославящи комунизма.Днес същият е анти комунист.Е има ли по -жалък пример за нагаждане към властта.

32

Ха-ха

преди 1 година

До четете BAY GANYOКое им е правото на тия, изброените от тебе? Те са едно минало-свършено време с пиеси, режисура, роли. Дайте път на младото в сегашно време. Тия са забравени и връщне назад няма

31

Анонимен

преди 1 година

То и шоуто "Улицата" не е светиня на духовността, ама хайде...

30

Анонимен

преди 1 година

И тоя културтрегер (пишман-режисьор) изпълзя от бърлогата си да коментира неща, които никой не го интерисуват. Зашо не си гледа режисурата, защото хвана много ръжда. Явно, полага "грижа" да я лъсне малко. Минало-свършено трудно се лъска с настоящо политиканстване.

29

Анонимен

преди 1 година

По-голяма светиня от неговата светиня няма. Не останаха много бастиони на духовността, той какво предлага?

28

Анонимен

преди 1 година

До четете BAY GANYO Затрудняваш се да мислиш със собствената си глава и поради това се оглеждаш да видиш накъде вървят овчарите, та да заблееш и ти след тях? Класика! Блей си на воля!

27

Анонимен

преди 1 година

Отделно искам да попитам тези театрали, режисьори и хора на културата.Вие бяхте ли слуги на световната олигархия, която ни разигра тази отвратителна пиеса преди 3г.- за пари основно.Защо за първи път в световната история т нар творци застанаха зад властта на световната олигархия срещу народите си.Стефан Цанев е типичният жалък пример и човече.Той каза, че сме масови убийци защото имахме достойнство и не играхме тая отвратителна пиеса.Този човек не е поет, а нагаждач към всяка власт и преди и сег

26

Анонимен

преди 1 година

26 Не, не са. Просто искат пиесите им да се играят. Трябват им пари. Всички те също бяха слуги на партията, кърмилница БКП/БСП. Нека не се правят на съдници отстрани. Изкуството при соца бе бездънна яма с пари. Тя привличане сценаристи, писатели, поети, режисьори, актьори, художници, като меда пчелите. Морфов/няма нищо общо с Христина Морфова/, сега е една морална и физическа развалина, която драска по врати в държавно учреждение и пиянства. Която поставя пиеси в агресивна Русия. Докато тя убива

25

Анонимен

преди 1 година

Стефан Цанев е б....к .Каза на своя народ, че е масов убиец, защото повечето имахме достойнство и не сложихме нацистките ваксини.Отделно е едно мрънкало втръснало на всички.

24

четете BAY GANYO

преди 1 година

Когато зад казусът Морфов застанат Камен Донев, Стефан Цанев, Павел Попандов,Теди Москов, Захари Карабашлиев и куп други именити артисти и режисьори не ви ли светва лампата че Те са прави, бе, хора? Всички Те са свободни и талантливи хора и нямат Директори!!! Послушайте ги, а не тези на топла заплатка, навряли се да забавлят посредствеността!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Здрав дух в здраво тяло! Така казват римляните! Другото не е здраво!

22

Пффф

преди 1 година

Отврат. Театралите са най-жалкото съсловие. Егоисти, дребнави, алкохолици, повечето бивши или настоящи маргинали. С една дума ***.

21

Абе

преди 1 година

Някакви хора, не могат да разберат, че вече не е 1992 година и халтурата, която правят не е ценена. Освен това не разбират, че тия разговори за комунизъм са огромна отживелица. Освен това не разбират, че обикновената простащина и вандалщина отдавна не се толерират дори и в Бг. Морфов и Москов да кажат, ако направят тия неща да пишат със спрейове, да чупят и прочее в някой от театрите в Германия, където твърдят че са били, какво ще им се случи. Няма да ги погледнат повече, а отделно ще ги осъдят.

20

Теди Москов

преди 1 година

а какво ще кажеш, че Морфов е взел аванс от 50000 лева от Плевенския театър за Антигона, и не си е свършил работата. Стига сте обвинявали директора. Той го върна на работа, обаче Морфов е скандалджия, вандал и пияница, и се мисли за светило, което не е.

19

ОФчо

преди 1 година

Светиня на Духовноста в Бг може да се нарече Рилският Манастир и Българската Православна Църква, въпреки, че тя леко отстъпва позициите си пред натиска на Западните "цености". Но да наречеш "светиня" на Бг духовност Театъра??? Знаете ли каква е била думата за театър в миналото - "Позорище" , в някои славянскъ държави този термин съществува и до днес!

18

Анонимен

преди 1 година

Бойкот на Народния театър!

17

Анонимен

преди 1 година

А защо Морфов още не е арестуван, той за някакъв нов Кирил Петков ли се изживява и иска да е над законите и реда в страната?