83

Сата НАТО

преди 1 година

Ниска е ефективността, защото са изстрелвали и Кинжали. Затова пък в Беларус са грохнали един Ту-22М3. Официално е фалстарт на ракета под крилото..

82

Алекс

преди 1 година

Слабо.Под 50% ефективност.Трябва да се доставят още ПВО системи на Украйна.

81

Анонимен

преди 1 година

40% ефективност на ПВО вече ми звучи повече или по-малко адекватно число. Явно днес Зеленски е излязъл на брифинг преди да изшмърка обичайните 4 линии кока. Досега докладваше за 99 свалени руски ракети от 84 :)

80

Анонимен

преди 1 година

Нищо не са свалили изобщо,минавали са като на парад през украинско ПВО.

79

Поп Ганчо

преди 1 година

Ало Бунга, те имат и перфектна отчетност. 80 изстреляни, 40 свалени, 39 не уцелили 1 паднала в локва. Перфектна работа. Тая която е паднала в локва заляла 100 обекта на инфраструктурата. Ама това е слаба работа.

78

Анонимен

преди 1 година

Не знаех че има противовъздушни антилопатни системи

77

Бунга Бунга

преди 1 година

А бе украинските ПВО-та са голяма работа. Те свалят всичко. Като черноморски гларус полякиня. Не пропускат.

76

Ракетната

преди 1 година

атака имаше за цел да провери възможностите на новоразположените системи Пейтриът..Резултатът е видим и плачевен...

75

Мда

преди 1 година

От коментарите по-долу ясно се вижда съотношението в "подкрепата" за Украйна ,което медиите опитват да скрият !

74

Анонимен

преди 1 година

Нали нямаха ракети? Над една година не са спрели да стрелят.

73

Анонимен

преди 1 година

До 82 днес 47, утре 47 и така още 10 години, докато им свършат ракетите на руснаците...

72

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам колко са свалили, ама в самия център на Киев гори ТЕЦ след ракетния удар. А Киев би трябвало да е най-защитения град принципно и след като там е имало проникване на руски ракети, представям си и в другите градове.

71

Анонимен

преди 1 година

Това са около 40% успеваемост на украинското ПВО (дори да вярваме на украинските източници). А до скоро медиите ни убеждаваха, че ПВО на Украйна има успеваемост около 90%...Лъжите на медиите винаги излизат наяве!

70

Паднал от небето

преди 1 година

Това не може да са ракети неса познали падащите лопати защото руснаците са въръжени с това. Не мога да разберем след като западното оръжие е много добро и здраво защо искат снаряди за руското 122мм. И трябва и ние заводите спрени преди 32г.да започнат да им произвеждаме даром. Сега вече се разбира че САЩ и запада им изпращат стари вторични суровини боядисани с нова боя и на съвременна цена.

69

...

преди 1 година

И останалите 47 ракети какво са направили? Оставили били Киев без отопление, голяма ефективност голямо нещо. За да не се подмокрят путинофилите заглавието трябваше да е Украйна свали 34 от 81 ракети останалите не знаят къде са паднали, минимални щети. От една година ''масирани'' ракетни удари с ракети и дронове от *** и ефекта е почти нулев с кратки спирания на тока. А наще русофили все са мокри отдолу. Жалка картинка

68

Анонимен

преди 1 година

Да са живи и здрави останалите 47 броя.

67

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

А стига, де много слаба бройка. Нали са стари, нали оръжието на "ЯНКИТЕ" е 100 поколения пред руското, нали с Русия е свършено за нула време? Оказва се обаче, че и пропагандаторите вече не могат да захаросват очевидните "*****", на които никой не вярва. Дори самите експерти и разузнавачи не си вярват, камо ли пък хората.

66

кубанская столица

преди 1 година

и нито една на "Кинжал" (Кама)! Все 8 Кинжал стигаха до цял! Цял Харьков и част на област са без свят. В Одесса са силни пожари. Много се радвам!

65

БАНко

преди 1 година

ТАМЪН ДА ПОВЯРВАМ НА ЗАГЛАВИЕТО , А ТО НАТОВСКА ПРОПАГАНДАТА !!! НИЩО НЕ СА СВАЛИЛИ !!!

64

До Бай дън

преди 1 година

Прав си за обема парична помощ, един ак струва 200 - 500 долара, а една щурмова хеклер и кох е поне 2000 с 10 бона купуваш един бус кашашници или 5 пушки хк., тва е най елементарния пример за военните бюджети