151

Анонимен

преди 1 година

Поредното грешно решение на мутродемократите.

150

Анонимен

преди 1 година

Народ който си руши паметмиците и си пренаписва историята всеки 40 години бъдеще няма

149

Анонимен

преди 1 година

Емии да сложим Емили тротинетката на паметник айде

148

Анонимен

преди 1 година

Странно в друготе държави на ЕС никой паметници ме пипа бугарака адски *** затрива ди миналото но нвяма и грам будеще вече честито

147

до 160-ти

преди 1 година

При цялото ми уважение към Дънов, има си слаби точки. Миналото не може да се промени, понеже вече се е случило, но можем да променим бъдещето с действията си в настоящето. Това обаче не означава да забравим миналото си.

146

123

преди 1 година

Казал го е Учителят: Има три вида хора: глупави, умни и мъдри. Глупавия непрекъснато се занимава с миналото, умният се стреми да прочете бъдещето, а мъдрият живее с настоящето.No comment.

145

до 155

преди 1 година

Има стотици, а може би хиляди паметници на заслужили българи, сред които архитекти, хора на науката, лекари, художници и хора на изкуството и т.н. В който и град или село да се разходиш задължително ще се натъкнеш на такъв паметник. До 154 - Българските възрожденци вече имат своите паметници, необходимо е само да се грижим за тях. Паметниците не са смартфони, че де ги сменяме всяка година.

144

До МИЛА РОДИНО

преди 1 година

Едва през последните няколко години се появиха няколко скромни паметничета на 28-ия президент на САЩ Удроу Уилсън, благодарение на когото България днес съществува. Съседните ни държави (без Турция) претендират нашата Родина да бъде разделена на три автономни области и Гърция, Румъния и Сръбското кралство да присъединят по една от тях към своите територии. Освен това, той настоява Южна Добруджа, Пиротско и Беломорска Тракия да не бъдат откъсвани от България. Някои чужденци заслужават почитта ни

143

Анонимен

преди 1 година

Фандъчката да каже що ходи да поднася цветя там преди две три години!! Някой насила ли я замъкна там? И да споделя, че в този музей няма да има място за паметника на Шипка- тя и там ходи да поднася цветя. Жалки сноби са това евронатегачите.

142

Анонимен

преди 1 година

До До мила родино 149 "Но ако махнем съветските то значи да махнем повечето български паметници, защото те са издигнати именно по времето на соца." Кои например?

141

Анонимен

преди 1 година

До ...и още нещо Верно? Ако е паметник на българските възрожденци, пак ли?

140

...и още нещо

преди 1 година

Какъвто и паметник да сложат на това място в последствие, той ще изглежда като паметник на българската глупост.

139

Боклук вмириса

преди 1 година

Теб ще те преместим в Малашевци

138

Анонимен

преди 1 година

Работата въобще не е в паметника. Някой иска да разчисти за строеж.

137

До мила родино

преди 1 година

Не си прав. Всички паметници трябва да останат. Но ако махнем съветските то значи да махнем повечето български паметници, защото те са издигнати именно по времето на соца. Колко и странно да ти звучи, има и архитектурни и културни паметници, отново построени по времето на соца. Ако тръгнем да събаряме бившия соц от България ще остане гола поляна тука, понеже и цели гори са садили по соца. Съветвам ви да мислите внимателно по въпроса с паметниците и соца. АЕЦ-а и Марицата също са по соца строени.

136

Фандъкова

преди 1 година

Тая чочарка ли иска да я възкачим на пиедестала?

135

Анонимен

преди 1 година

Във вълнението русофилите поне разбраха ли, че няма да се унищожава паметника, а само ще се премести някъде, където да не изпълнява ролята на обект на потисничество. Като го инсталират в музея на Тоталитаризма, даже може и нова плоча да му избацат, да е убав за гостите.

134

МИЛА РОДИНО

преди 1 година

Всички чужди паметници да се демонтират! Американски, съветски, всичко! Да останат само тия които са били пряко свързани с България и българщината!

133

Българи

преди 1 година

БЪЛГАРИТЕ СЕ ГОРДЕЯТ С БЪЛГАРИЯ!...много сме дали на Света!

132

До 63-ти, какви ти

преди 1 година

артилеристи бе?! Армията ни е 5 пъти по-малка от полицията и 10 пъти по-малка от преди да влезем в НАТО. А колко пъти по-мизерна по възможности е станала от тогава насам е трудно да се каже, но при такава разлика в количеството на личния състав и след като си нарязахме ракетите и самолетите смело бих казал, че днешната ни армия не може да победи дори да направи сянката на някогашната. Но имаме банани по-евтини от домати. И това е нещо, но не от тия неща, които ни трябват.