64

Лекаря от САЩ

преди 1 година

Ние отдавна не гласуваме и не ни дреме за България. Целия вот в фалш. Най вече външния вот, дори няма кой да го контролира.

63

български избирател

преди 1 година

до т.н. Чужбина-76...Прав си !Стой си там!Но няма да гласуваш за това кой да ме управлява!!!!Много ти здраве!!!Ние "високо-интелигентни" люде можем да преживеем и безПуткиКатоТЕБ!!!

62

Местен

преди 1 година

До дообрееБългарите в чужбина живеят и работят в чужбина, плащат данъците си там, лекуват се там, децата им ходят там в училище, карат колите си по тамошните улици, живеят по правилата на тамошните политици, а защо да определят кой тук мен ще управлява? Защо някой отвън да определя моя живот тук? Ако е толкова голям патриот, да дойде да живее тук, в България и тогава да гласува за когото иска.

61

Анонимен

преди 1 година

българите зад граница да си гледат зад границата , щом работиш ,живееш и плащаш данаци в друга държава дори нямаш право да гласуваш това само в България го има.

60

от т.н. Чужбина

преди 1 година

До български избирател: Кажи поне една свестна причина, да останем в България, редом до такива "високо-интелигентни" люде, като теб!!

59

Анонимен

преди 1 година

Половината от заявките за гласуване в чужбина са от Турция ! Докога бе ! Стига , че ще почна с калашника !

58

ГочоОтДолноУйно

преди 1 година

Избягали от България а искат да ни избират и нареждат кой да ни управлява...АМАто така и баба знае...Който се чувства българин и иска да управи нещата в България да дойде тук и да се бори да я направи по добра и по хубава за живеене...Иначе от българи избрали да живеят на Малдивите,Бермудите,Нюйорк,БостънЛондон и т.н. да си гледат тамошните избори ,закони и порядки и да не ни се бъркат в нашите!!!!

57

Анонимен

преди 1 година

За какво да гласуват, че мразят България ли?

56

български избирател

преди 1 година

БайГаньо от чужбина не може да ми избира и нарежда кой да ме управлява в България !!!

55

Гацо Бацо Фиуй Ърьь

преди 1 година

А бе това ми прилича на оная приказка дето.... комшията от съседния апартамент ми разпорежда кога да мандръсам жена си...Та и тия пишман "българи" от чужбина да ми разпореждат/гласуват кой да ме управлява тук в България ....Айде ЪРььь У ЛЕВО !!!

54

Анонимен

преди 1 година

А бе то в България никои не иска да гласува и им е писнало на хората Вие се хванахте с живеещите навън. Не са те проблема на държавата, нито на вота от следващите Н избори, нито за това че са избрали да живеят навън. Проблема е в корупцията, кражбите, измамите и неспазването на законите. Следващите избрани ще бъдат същите като предходните но с по различно име. А ние се джавкаме и се мразим. Съединението прави силата, не разединението. Останете с здраве!

53

български избирател

преди 1 година

Който българин иска да гласува на избори да заповяда в България, а който си вее гагата в чужбина да ДУХАсупата...!!!!!Ние не сме длъжни да угаждаме на Кирчовци-Кокорчовци и всяАстаналаяНеолибералнаСволач !!!!

52

дообрее

преди 1 година

Българите в чужбина имат имоти в България и внасят над 1.5млр евро в икономиката под формата на финансова подкрепа за роднини. Повечето си идват всяко лято в България и посещават скъпите ни курорти. Защо да нямат право да гласуват? Плюс това , не те гласуват за мутри и псевдодемократичния слугинаж. Защото добре познават западните методи за подчинение.

51

Анонимен

преди 1 година

Оставам с впечатлението, че избягалите се мислят за по - умни от българите живеещи и работещи в Родината си!!

50

Анонимен

преди 1 година

Тези са виновни са нашата мизерия в момента, започнаха с избирането на чалгарина за главатар на племето.

49

Летни протестъри

преди 1 година

С вота, който идва от чужбина, се доказва, че изтичане на мозъци няма!

48

Анонимен

преди 1 година

МНОГО ОТДАВНА КАЗАХ,КОЙТО ИСКА ДА ГЛАСУВА ДА СИ ДОЙДЕ ДОМА!!... В ЧУЖБИНА СЕ ПОДАВАТ НЕЗНАЧИТЕЛНО КОЛИЧЕСТВО ГЛАСОВЕ И ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ В ЧУЖБИНА ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ САМО ЗА ЛИЦА ЗАДЪЛЖЕНИ ОТ ДЪРЖАВАТА ДА БЪДАТ ТАМ: ВОЕННИ И ПОЛИЦЕЙСКИ КОНТИНГЕНТИ УЧАСТВАЩИ В ОПЕРАЦИИ НА ООН И ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПЕРСОНАЛ. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДА СИ ДОЙДАТ ДОМА И ДА ГЛАСУВАТ!!!АКО ЛИ НЕ - НЯМА ДА ГЛАСУВАТ.

47

Анонимен

преди 1 година

Много сериозно накланя резултата броя на българите живеещи в русия двуцифрено число е

46

Някой си

преди 1 година

Човек, който не е трудово зает в България и пребивава повече от 183 дни в годината извън държавата ни не дължи нищо на бюджета, вкл. здравни вноски като безработно лице! В тоя ред на мисли той няма никакъв принос към БВП на държавата. Такива хора идват веднъж на 2 или 3 години тука, да си оправят зъбите, защото в чужбина нямат пари да го направят. И тия същите полуграмотни граждани на България, продължават да имат право на глас и да ми определят на мен данъкоплатеца, кой да ме управлява!

45

Даже

преди 1 година

Даже въобще не трябва да гласуват. избират някви предатели. Те са отишли на майната си да бачкат, и решават съдбата на България.