116

Анонимен

преди 1 година

тая на 69 г. и нищо не е разбрала за живота

115

Анонимен

преди 1 година

Вижда се докъде ни докараха "лидерките" Кристалинчето и акушерката Урсула, бедни работещи целия ЕС.

114

Анонимен

преди 1 година

"Управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева заяви пред CNN по повод днешния Международен ден на жената, че винаги е работила два пъти повече, за да бъде равна на своите колеги мъже."-----------------Пълни глупости. Тая и един ден не е работила нещо. Цял живот с връзки се урежда на позиции и топли стола пред някое бюрце.

113

Трайчо бетонджията

преди 1 година

Търся работници жени за леене на плочи, нямаме 130 години време да чакаме, трябват ми за петък !!!

112

Анонимен

преди 1 година

Осигурителният стаж преди пенсиониране при мъжете е по-висок с 3 години, такава е и разликата при възрастта за пенсиониране. Ако искаш равенство, равенство да бъде.

111

Анализатор

преди 1 година

Тая освен да Яде какво друго е правила в Световната Банка- май и там са почнали да имат тежък работен ден щом вече не искат да работят.

110

Анонимен

преди 1 година

Ако са безработни, няма да работят повече.

109

Анонимен

преди 1 година

В България все още си е ориенталски к0чина... жените се третират като по-низши от мъжете. особено когато на власт е комунистическо правителство, както в момента..

108

преди 1 година

Преработила се е като я гледам. Баба ми - бог да я прости, деца е раждала, на нивата е работила, градина е гледала и никога не се е оплаквала! До последно съжалавяше, че не може да ми помага ! Такива са българите по дух ! Западните жени деца не раждат, не искат да работят, голяма им е устата и все някой друг им е длъжен ! Кристалина е станала същата ! Пази боже сляпо да прогледне !

107

Анонимен

преди 1 година

Таз кога е работила ? Нали от комунизма още лъска бюрата с гъ.зо си . Точно пък тя да се оплаква .

106

Анонимен

преди 1 година

И аз искам да се пенсионирам когато жените се пенсионират, сега мъжете трябва да работят повече. Полова дискриминация!

105

Анонимен

преди 1 година

Твоите колеги мъже крадат ли кремове за лице от безмитните магазини в летищата или само ти работиш два пъти повече от тях?

104

Сталинка

преди 1 година

Тая пък комунистическа *** и протеже на Боко, дето ближе дирници за постове какво се обяснява. Няма да работят нейните, Сталинка толкова много е откраднала, че има за няколко поколения напред. ***.

103

fd

преди 1 година

Споко няма, ти толкова мангизи си спастрила

102

Руси

преди 1 година

Я кажи ти, кога наготви на мъжа си една хубава българска манджа ? Какво да кажат мъжете, които вече бъдат потъпкани и бъдат жертви на западна пропаганда. Аз ли съм виновен на някои жени, че са материалисти и някой чичковци ги използват и малтретират за някакви почивки насреща. Тази жена работи за чужди интереси и иска да навреди на нашата държава. Трябва да има мъж и жена. Разделението не е на ниво полове,религия или цвят на кожата според мен ,а на нива класи!

101

Анонимен

преди 1 година

Са ама не са.

100

119

преди 1 година

Данните показват друг. Народа измира.

99

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите с усмивка. Имам вила на 25км от София. Отивам там, гледат ме местните с 2 чисто нови автомобила, цъкат с език. Цяло село функционално неграмотни бедняци говори как продавам наркотици. Аз- обикновен програмист. Съседите ми във вилната зона- до един заможни софиянци се смеят как и за тях така говорели. Та и в коментарите така- бачкери без 2лв. в джоба, тотално, ама тотално неграмотни седят и плямпат кой какъв бил... Да бяхте заможни и образовани като мен да коментирате- ок.

98

Анонимен

преди 1 година

При нас на строежа търсят постоянно общаци. Шефа е склонен и жени да вземе вече, че хора няма. И ние с колегите, не сме против

97

Гаро

преди 1 година

Искаш,не искаш,ти си за 20год. трудов лагер...