300

Анонимен

преди 1 година

Кой политик СЕГА и от коя партия би излязъл срещу Нешка Робева на диспут?! Кирчо? Кокорчо? Бойко-1? Бойко-2( рашкоф) или Майчето? Или Каката от БСП-то (дето го затри)?

299

Дедо

преди 1 година

Има ли файда да си сменя пола? Ще ми повишат ли пенцията?

298

ДЕЦАТА

преди 1 година

...НЕ СА ПОЛОВО ЗРЕЛИ, ЧЕ ДА ИМ СЕ ВМЕНЯВА КАКВОТО И ДА Е ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПОЛ И СЕКСУАЛНИ ПРАКТИКИ - СТАНДАРТНИ ИЛИ НЕ. ОСТАВЕТЕ ГИ НА МИРА - САМИ ДА СИ РЕШАВАТ СЛЕД 18 ГОД ВЪЗРАСТ!!!НЕ ИЗДЕВАТЕЛСТВАЙТЕ НАД ДЕТСКАТА ПСИХИКА!!! ТОВА Е ПОДСЪДНО!!!

297

Също

преди 1 година

Целта е производство на *** - хора, отделени от семейните, човешки ценности. Промиване на мозъците им. Нещо като съвременни Еничари, лесни за манипулиране. Хора без съчувствие, без състрадаване, без сърца. Човечеството е в РЕГРЕС.

296

Целта е

преди 1 година

...увеличаване на Непродуктивните двойки / гей/ и Намаляване на населението по света. Но тук тъй и тъй си намаляваме, да се ОБЪРНАТ ПРОПАГАНДАТА КЪМТО АФРИКА.

295

Анонимен

преди 1 година

328, шегуваш се се за поръчките, но е реалността е страшна: прогресивните канадци имат страхотната идея да използват жени в кома като инкубатори. Дж-идеологията ин а нътшел: пълна, морбидна, дехуманизация. За тях не си човек, а обект.

294

69

преди 1 година

Така и не разбрах, тия дяца на родител 1 и 2 кой ще ги прави и ражда, или тия "европейци" ще си ги поръчват от на майка им .........

293

Ицо

преди 1 година

Абсолютно права е!

292

димитър

преди 1 година

За успехите ти в спорта , поклон , независимо как си ги постигала ... Никой няма да забрави обаче и как се поклони на ония изтъкнат журналист ,плувец и боксьор ,станал евродепутат, за стотинки

291

Анонимен

преди 1 година

Много семпло създание тая Нешка!

290

Анонимен

преди 1 година

Зловредна червена бабичка.

289

Анонимен

преди 1 година

Нешка да си купи билет, по възможност няколко и да отиде да гледа пиесите на любимия си режисьор Александър Морфов, който драска по вратите в Народния театър. Защото ние вече няма да ходим там. Морфов е една развалина, плагиат, чиито постановки стават само, заради добрите произведения, които поставя и актьорската игра.

288

Анонимен

преди 1 година

Нешка има толкова дълъг клитор от анаболните стероиди от спортната си кариера през 60-те, че може да оправи всички ви. Нямало е никакъв контрол.

287

Анонимен

преди 1 година

Има един голям проблем - как ще псуваме по европейски?

286

Анонимен

преди 1 година

бабо Нешке - да те светна - България ще си изчезва без значение дали ще използваш мама и татко и майчино мляко терминология . Защото българите ги мързи да правят бебета , да работят и въобще мързи ги . Обичат да са тарикати . генетика . От друга страна - на запад - ако ще и родител 3 и 4 да се наричат - пак населението им ще расте , и хората живеят и ще живеят екстра . Дано барем тое референдум помогне на комунистическата ти партия и другата баба Корнелия да минете 4% .

285

Джанго Зе

преди 1 година

Нешка се прави на нормална но и тя е травестит под прикритие! По паспорт е Нешко Робев и има 3 тестиса и 8 хемороида с неясна функция. И призовава смело: да елиминираме мутантите! Те са напаст!

284

Анонимен

преди 1 година

Те евроатлантиците не са решили още кой пол са

283

Анонимен

преди 1 година

Е, друго си е комунист 1 и комунист 2, е за такива названия Робева няма нищо против.

282

Анонимен

преди 1 година

Нешке, неможе простацида драскат вратите на Народния театър.

281

Анонимен

преди 1 година

Еми, щом според Нешка, може един режисьор/личност, според същата/, да драска, като *** от улицата, по вратарите в Народния театър, както прави Александър Морфов/ Няма нищо общо с прочутата Христина Морфова/, да преследва актьори заради политическите им убеждения, да се държи арогантно, защо и това да неможе.