107

Ето защо

преди 1 година

украйна свърши

106

Анонимен

преди 1 година

Голям смях. Едно време Русия изнасяше за Иран / Ирак всякакви оръжия, които те копираха, вярвате ли, че сега ще внася от Иран копия на собствените си оръжия? Едно е да внасят безпилотните дронове, които незнайно защо руснаците подцениха и не направиха, съвсем друго е балистични ракети, които така или иначе си имат.

105

Э

преди 1 година

Пари нема, как защо. Свършиха.

104

ХА ХА ХА!

преди 1 година

И краварите да си припишат некви заслуги! Общо взето - забранили на реката да тече нагоре и затова тя тчече надлу видите ли! Тяхната воля е! :) Смешници! Ако бяха толкова ербап - нямаше да има война изобщо, не са ли са се светнали?!

103

Анонимен

преди 1 година

Защото си има собствени, ко зяци смешни.

102

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е, че Русия започна с прекалено дипломатична война. Избягваше удрянето по инфраструктура и се опитваше да минимизира жертвите. В даден момент това се промени, но беше късно и войната ескалира. Ако още в началото беше започнала така, както го правят американците, Москва щеше да е в много по-добри позиции на бойното поле в момента, а вероятно дори можеше да е приключила вече.

101

Анонимен

преди 1 година

Иранските дронове са с китайски двутактов двигател от косачка за 3$ бройката. Ракетите им са на въглища. Защо не ги купят ли? Защото са с катастрофална точност, а паралелно с това САЩ ще доставят съвременни ракети, които ще се подиграят с Панцир и С400 (не че и Хаймарс не се подиграва, но моделите в Украйна са на 40 години).

100

Анонимен

преди 1 година

ДО 137 Ми тя червената армия почти не участва.

99

Анонимен

преди 1 година

До 134 И защо си мислиш,че Соледар е празен след като са го превзели,а си ти си фантазирай глупости защото не си наясно.Бахмут е атакуван с артилерия от север и Вагнер води военни действия около самия Бахмут от селата дето превзе преди това и предградията, в самия Бахмут си действат само от юг и 40% е разчистен . Никой няма да ти влезе в града масово и от всички страни.

98

Анонимен

преди 1 година

Червената армия е самонадута гайда.Никой в Русия не е предполагал , че може да се сринат срещу една посредствена Украйна.Там с години е насаждано чувството за непобедимост.Насаждано и излъчвано в патриота ни филми за войната с Хитлер за силната и непобедима армия.Лъжа тиражирана с години.Сега мнозина го видяха с очите си.Разминаванвто съществува.

97

Анонимен

преди 1 година

До 135 Ми не е стигнала,а с евтините дронове се хабяха парите на американците дето пращаш скъпи ракети да свалят евтини дронове.

96

Излагация хаха

преди 1 година

Все едно САЩ да купуват дронове и ракети от Пакистан, до там стигна великата червена армия :)

95

До 128

преди 1 година

До122. Нищо не фантазирам-при падането на соледар твърдя хте че Имало хиляди укр в шахтите за обградени. Е дек са? Нъл ги бяхте обградил и и пленили. Та същите тия обградени те сега пак чакат да ги оградите в Бахмут като докато това се случи ще мелят месо а на рус кръвчицата им изтича бавно но славно.

94

Анонимен

преди 1 година

В ООН има ,,устави"...Сбор от правила за устройството и дейността на организация.Но какво трябва да ръководи...Русофилите трябва да им се поясни.Законите и правилата.Но не само вътрешните правила.А законите и правилата които са приели всички държави членки в нея.И те са спазване установените международни граници.Има тайни с не такива Или и до ден днешен оспорвани Но Русия никога не е оспорвала границите си с Украйна.Но Путин реши да ревизира средновековни .И го прави по средновековно.Чрез война.

93

Анонимен

преди 1 година

До 127 Ми не е така .Загубите в Соледар са около 25000 за украинците,а в селата преди Бахмут и в самия него до сега са около 30000 И това е информация от запада,щото много източници има ,а и много наемнициима които дават информация,а и се следи всичко.Затова и не очаквай някакви успехи от някой който е обкръжен и го тумбят с артилерия.Или ти си мислиш,че те Вагнер само с автомати действат и нищо друго нямат.Ми не е така.

92

Анонимен

преди 1 година

За мен оптимално е и урките и рашките да се самоунищожат. Без това нищо не става от тях.

91

Анонимен

преди 1 година

До 124....Окаяни ми русофиле с комунистическо потекло......Президентска република не е царска монархия.Не бъркай ,,президентска" с ,,царска".Русия на практика е царска на Путин.Води се президентска по международните устави.Но вътре в нея има други правила Ако не вярваш , убеди се.Отиди в Русия сега , и кажи , че не си съгласен с неговите решения....

90

Анонимен

преди 1 година

До 122 Нещо не си наясно в Соледар няма никой в тези шахти,а Самия Бахмут беше атакуван с армия чак след Соледар преди това беше обстрелван.А преди Бахмут има 10-12 населени места и те първо трябваше да бъдат превзети,а това се случи .Недей да си фантазираш.

89

До 106

преди 1 година

А загубите на укр, понеже за тях питаш,при Следар и при Бахмут са не повече от 8000 т. е в пъти по малко от руските, като това не е необичайно понеже атакуващият е на много по не изгодна позиция от бранещият се.

88

Анонимен

преди 1 година

До 120...Русия е в съвета за сигурност.Но на практика тя е на път да излезе от него.Защото това е съвет.А не диктатура.Каквато си представяш ти , окаяни ми и немислещ русофиле.