30

Антикопейка

преди 1 година

При една новина за убит украински войник всичкото русофил наскача да обяснява за поне 20 случая, в които са убивани невинни руски войници и цивилни. Поне един от вас може ли да подплати с достоверен източник думите си? Щото видеа с руснаци избиващи невъоръжени колкото искаш...

29

Анонимен

преди 1 година

Те руснацита за своите не ги е еня(пускат ги на талази, като в Османската империя), камо ли за противника.

28

....

преди 1 година

виждал съм как украйнски войник убива цивилен руснак . Иначе и двете държави не подкрепям .

27

вГъзраждани

преди 1 година

Украински военни на територията на Пруzzия няма и не е имало! Уж престрелка с редовната войска, убити диверсанти и т.н. Кремълските плъхове рязко млъкнаха и повече дума не обелиха за този изфабрикуван театър!

26

Анонимен

преди 1 година

ПР акция на фашизирани украинци.

25

Анонимен

преди 1 година

Долу фашистка Украйна!

24

Анонимен

преди 1 година

А няма ли да разследват убийствата на руски военопленници от украинците миналата година? Двоен стандарт, а?

23

Alex

преди 1 година

Преоблечен руснак, мобилизиран в Самарска област е това. Следете внимателно.

22

до 30

преди 1 година

На 2 метра у земи ***....а аз ще танцувам Степ над теб !

21

Анонимен

преди 1 година

Това да си ибpикчия на Путин и Русия е много тежка задача. Сън не ги хваща тия хора. Тъкмо отмине и се позабрави една руска свинщина и хоп хайде пак на амбразурата да оправдаваме следващата руска свинщина.

20

Анонимен

преди 1 година

Това е война бре ,това е смешно

19

Митко Павлов

преди 1 година

А клипът от миналата година с руския военнопленник, който го заставяха да каже Слава на Укр....и той каза Слава на Русия и го застреляха в слепоочието?!? За него ще говорим ли?!?

18

aZ-ът

преди 1 година

Киев да почне да разследва безчовечното и страхливо убийство на дъщеричката на Дугин.

17

Анонимен

преди 1 година

Освен това Милър каза, че убийството на невинни деца при украинския обстрел е едно от шокиращите неща, с които трябва да се справим.Над 100 деца са били убити... Това не е руска пропаганда, каза той, посочвайки военните престъпления, извършени от силите на Киев с оръжия, доставени от водения от САЩ военен съюз НАТО.

16

Анонимен

преди 1 година

Говорейки за най-новия си военен документален филм, озаглавен Untold Story (Неразказана история) в понеделник, Милър каза, че Украйна умишлено обстрелва цивилни, имайки предвид инциденти на безразборна стрелба по цивилни и невоенни цели в региона на Донбас.Той отбеляза, че нападенията срещу цивилни се извършват от началото на конфликта в Източна Украйна през 2014 г.

15

Анонимен

преди 1 година

Кореспондентът на Press TV Джони Милър казва, че украинските войски "умишлено избиват собствения си народ" в източната част на страната, подчертавайки, че основните западни медии мълчат за зверствата, тъй като това противоречи на техните интереси.

14

Отвратен

преди 1 година

А зверският разстрел на 10те руски войничета пленени и измъчвани преди разстрела? Това преди да започнат ожесточените битки март месец 2022. Удобно потулено от западните медии. Нито дума за това. Това е лошото на войната, хората се избиват един друг за кефа на богатите. Милиарди се печелят от малък кръг световни индустриалци. А нисшите си защитават някакви права които са за мотивация.

13

Анонимен

преди 1 година

105 годишните оправдания на руснаците и техните български любовници русофилите са едни и същи и винаги завършват с контравъпроса "А вие защо биете нееггррите?"

12

Анонимен

преди 1 година

Абе фани едните - удари другите. Да се самоизбиват, друго не заслужават. Всеки нормален човек бяга от войната, само примитивни полу-човешки същества са способни да мрът като животни за някаква бесмислена кауза, като измислени демокрации и свободи.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12Аз и повечето хора около мен от кой свят сме? Не е ли малко нагло да се говори от ЦЕЛИЯ ДЕМОКРАТИЕН СВЯТ? Едно време така говореха комунистите.