48

И за какво живеят?!

преди 1 година

То "щастливите кокошки" имат по-смислено съществуване тогава!

47

Така е ..

преди 1 година

До българина 53 САЩ трябваше да пуснат две атомни бомби , за да им дойде акъла на японците. Сега са бетон. Знаят че по добре да си със силния , от колкото със слабия. Че като бият слабия , ще бият и теб.

46

Анонимен

преди 1 година

Ами не, това не е нормално - да живееш като до битък. То в затворите има повече удобства.

45

Анонимен

преди 1 година

Поредната по мия на европейското Работническо Дело - Дойче Веле.

44

Скромно мнение

преди 1 година

Малка химическа тоалетна. Носиш я и я изсипваш в обществената.Колко му е ?

43

българина

преди 1 година

липсата на пространство на тези два острова е основната причина населението на намалява, а те не искат да емигрират от япония, зашото не могат да се интегрират другаде

42

Рамбо

преди 1 година

Лайтмотива е ясен. Радвай се на малкото, че иначе може и съвсем без него. Почвата се подготвя доста бързо и неусетно. До 15-20 г. ще ни го сложат с дигиталните пари и тогава съвсем влизаме в дистопията

41

Анонимен

преди 1 година

Особено ако обичаш да помпиш амбриажа, обществената баня е манна небесна. Убеден съм че ако му даваха, отдавна да се е нанесъл там.

40

българина

преди 1 година

колко са умни японците става ясно от американските бази там, въпреки Хирошима, Нагазаки и Фукушима Уестингхаус! да живееш като куче цял живот, трябва нешо да не ти е наред, особено след като мизерията е национален спорт. В СК живеят по нашироко.... животът е един и да живея в кутийка... щом ги устройва. Интересно братята им американци как живеят в къши 300 квм сами

39

Отговор

преди 1 година

До ТОАЛЕТНА ? 50 След като на близо има обществена тоалетна с библиотека и четеш , докато се облекчаваш ,, защо му е лична тоалетна.

38

До28

преди 1 година

Ти, ако се докараш до състояние да повръщаш върху себе си едва ли, ще стигнеш до която и да е баня.

37

АпартаметКрематориум

преди 1 година

С размер на кофчег - сигурно ще е следващия хит на пазара! Размер персон и половина и няма излишни мебели! Даже хич няма мебели.

36

Анонимен

преди 1 година

Не е проблем че е без баня, а че това е перспективата му и за в бъдеще. Като бях студент и аз живях в една партерна стая с веце в коридора и душ над клекалото. Но в Япония това е животът на много хора

35

Чичо Манчо

преди 1 година

Нищо чудно .Някога гледах филм за хотели капсули. Точно като хладилниците в моргите. Наредени на етажи. Лягаш и вътре като в гроб. Само една лампа свети.

34

Вихър

преди 1 година

С подобни статии започнаха да ни подготвят, че скоро което имаме в момента ще е лукс, а мизерията ще е новото нормално!!!Ще увеличат доенето ни, както в момента го правят през хранителните вериги и мобилните оператори, защото българина в момента това ползва най много. Капиталите ги изнасят на запад и си финансират военните конфликти по света!!! Гласувайте за некъпаният Ристю и ще получите повече от това!!!

33

ТОАЛЕТНА ?

преди 1 година

А апартамент с тоалетна без връзка с канализацията не търсят ли ? :)

32

Чефо

преди 1 година

Добре де, в България има прилични жилища, особено извън София, където за 300-400 евро ще си на широко. Имаме прекрасна природа и сравнително спокоен живот. Много неща тук са даденост, които в Европа и Азия вече се водят лукс. Обаче няма наплив от мигранти да живеят в България. Защо се получава така?

31

Анонимен

преди 1 година

Вреден за планетата от гледна точка на кого? Да си представим , че утре хората изчезнат, кой ще прецени дали сега на планетата и е по- полезно? Малко като котката на Шрьодингер е хавата тук.

30

Анонимен

преди 1 година

Аз обаче не разбрах къде се облекчава? В кухненската мивка или в обществената баня?

29

Vako

преди 1 година

Колкото по малко вещи има човек е по малко вреден за планетата.