441

Шивач

преди 1 година

До Анонимен --Работата отива на изуй *** ! Украинците печелят успех след успех .само защо тъй нещо не им върви ! Зеленския ръси бисери наляво и надясно , и чака да падне тавана, ами да чака -ПУТИН СИ знае работата.

440

П. Пешов

преди 1 година

За вчера 1000 положени ватенки. Чмобовете вече са на свършване, а много отказват да се бият. Фронта ще рухне до месец и както някой писа руснята ше бягат като бити сабаки. А на родните друзя дето подскачат тук че това са укро фейкове да ви питам къде са пабедите на самая великая и магучея?

439

Бългaрин

преди 1 година

"Колективният Изток" пак идва да краде и безчинства при цивилизацията... понеже нямат вътрешен *** и тостера е сложна технология...

438

Честито

преди 1 година

на новите руснаци ... мизерия сивот и нищета... приятно путлерастване...

437

Е.Сугарев

преди 1 година

Залужни каза "Няма да отстъпим Бахмут" и в кремъл ги тресе треска. Това им беше сламката за която се държаха. Денги нема , боезапаси нема, за една година жужака пpocpa абсолютно все. Хитлер удържа 6 години срещу половината свят, Пytлер няма да закърпи и две години само срещу Украйна. Това че воювало цялото нато е чуш собачея като казват братушките, дали са на ВСУ 20 хаймърса и 100на гаубици, а криворуките братушки опукаха все и сега ой кой ни *** у raщите.

436

Анонимен

преди 1 година

накъде отива работата?

435

Уйдурдумов

преди 1 година

Друзя, абе тея руски салдати са големи каратисти бе? Обаче владеят само десетата хватка от каратето. Така както те умеят да бягат като бити сабаки, никой друг не може. Спомнете си колко пъти от началото на войната бягаха като бити пиираси. И сега пак отива натам работата.

434

Анонимен

преди 1 година

кое наричаш сбирщайн? срещу ЧВК... 1-5 в полза на Украйна груби сметки

433

Тъполев

преди 1 година

Абе тоя салавоьов много увесил нос бе? тая вечер го гледам говори с един и двамата стигнаха до извода че ръководството на русия ги лъже и че положението на фронта е много тежко и пабедата никак не е ясна.

432

Спиро Киров

преди 1 година

До Анонимен 497, а аз ти пиша бързо но ти чети по бавно за да проумееш. Украйна воюва със сбирщайн който и подхвърлят от тук от там. Единствено 20тината хаймърса са по стандартно и предвидимо оръжие така да се каже и точно това оръжие доведе до осезаем прелом в войната, като с тях практически настъплението бе спряно, нещо повече настъпи известно изтегляне на руснята от новозавзети територии. За 6 месеца са превзели Соледар и две три села и той най вече заради ЧВК ваrина. Понял?

431

Анонимен

преди 1 година

Истинския войник се бие не за това което е пред него а за това което зад него.

430

Анонимен

преди 1 година

До 494 пиша бавно, за да ме разбереш. Русия в момента воюва с половин Европа и ФАЩ. Повечето техника от източна Европа се преля в Украйна. Три отбранителни линии са бетонирани в рамките на 9 години, отбранителните линии са от север на юг стотици километри. SAS са обчили над 100 батальона преди това. Над 130 гаубици им доставиха, стотици бронетранспортьори. Наемници от над 10-12 страни воюват срещу тях. Сателитни данни им се предоставят денонощно. Русия има близо 100 забрани за търговия.

429

Анонимен

преди 1 година

Зеленски се подиграва и гаври с Путин, а това е подигравка и гавра с русофилството и путинизма. Путин или се предавай или превземай най-сетне тоя проклет рад.

428

Анонимен

преди 1 година

Хайде бе Путин. Докога целия прогресивен затъпял от русофилщина свят ще чака несъкрушимая руская армия да завземе градът с комунистическото име Артьомовск? Зарадвай нас русофилите поне с една блестяща руска пАбеда макар и след 295 дни героични руски атаки. У някои русофили с по слаби нерви започва да се прокрадват съмнения във великата руска армия и мощ, което е недопустимо да се случва.

427

123

преди 1 година

Някой *** ще ми обясни ли какво стана с тридневната война?! Къде изчезна 65км. рашистки катун който беше тръгнал към Киев? :)))

426

хехе

преди 1 година

нема такава държава като Украйна вече..... за 25 години съществуване украинците доказаха че не заслужават да имат държава ....

425

Малко за политика

преди 1 година

Това е добре за руската армия. Още доста украински войници ще станат жертва на упорството на Зеленски и дружинката му. От Пентагона отдавна ги съветват да се изтеглят за да си запазят някакво боеспособни резерви за евентуален опит за настъпление напролет, но не би. За Зеленски винаги пропагандата е била преди всичко друго.

424

Анонимен

преди 1 година

никои не иска укрите да отстъпват, а да пращат редовно бандерчета за да работи месомелачката

423

Анонимен

преди 1 година

На Украинците, Бахмут им провали контранастъплението край Херсон.

422

И така

преди 1 година

Дооо последния ***.Укри има. После има а Блатная е само териториално необятна но човешкият фактор и цивилизация липсват.Муахахаха.Москоу и Питера. Това е. Другото е... муахаха а-совецкий мир. Кой само ще остане да работи в Блатная незнам,защото на укритие им дават и ще им дават а бункерният хамстер Вова да се пита кога ще се избие и има ли времето да го направи.