18

До 26

преди 1 година

Хъм, това, че климата се променя е огромен проблем! Колкото и да не ти се вярва! Не за друго ами вече сме над 8 000 000 000 на таз земя! и тия климатични проблеми ще водят до все по-сериозни проблеми, като суши, наводнения, глад, епидемии, войни и ей такива "дребни" нещица! А за това какво го причинява, то мога да ти кажа, че има една огромна вероятност да сме ние хората! По един или друг начин!

17

Ел Програмисто

преди 1 година

Пука ми. Аз съм програмист с огромна заплата и мога да си купя цяла държава ако искам. Тук не знаете, че има програмисти с по 20 хиляди лева месечна заплата. Не може да си представите колко много пари са това. Не сте ги виждали никога. Работете за 100-200 лева заплата.

16

Анонимен

преди 1 година

Супер новина ! Трябва да си купя кола с по-голям двигател че да гори и бълва повече газове . За да може земята по-бързо да стане тиган като Венера . И да се приключи веднъж и за винаги с биологичната материя .

15

до 13

преди 1 година

Ми аз не вярвам на нишо което не е доказано! за разлика от тебе де! Но пък даже и ти можеш сам да видиш какви зима има последните 10-20 години! Е ако си на 20г то се извинявам предварително! Таз година даже мисля, че подобрихме рекорда от миналата година! 24.7 градуса февруари месец! Не е зле! догодина пак ше го подобрим! Като цяло нещата, си отиват на глобално затоляне! Ако и на това не вярваш, то няма надежда за тебе!

14

Анонимен

преди 1 година

А някой гледал ли е скоро картите ... Северния полюс веч се е стопил ... Няма го ... Къде е ?

13

Анонимен

преди 1 година

Аз като гледам най загрижени са американците, плащат на лакеи по нпота да броят врабчета, докато Тръмп изтърсва най голямата бомба която има върху имерените джихадисти на Барак Обама, байдъна с деменцията също е много захрижен за екологията с оръжията които мъкне в крайна, в тайван и къде ли не. Наскоро се обърна поредния влак с химикали в Охайо, обаче на мисирките им бе спуснато да претоплят няйоя глупост за китайците. Същото стана и когато се обърна влак с киселина в австралия.

12

Анонимен

преди 1 година

Предстои зима там споко пак ще се заледи,за ски ще става!

11

Анонимен

преди 1 година

Ами има геоинженерство, да я замразят.

10

Бгг

преди 1 година

До Б. Расате. Е щом се оприличаваш на умно-красив, означава че доста си се засегнал. Истаната байно е една, тя не е въпрос на гледна точка. И казват , че боли, нали ???

9

,,Зеленски каза,,

преди 1 година

Путин и Русия са виновни,веднага санкции и искаме оръжие!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Говорят за морския лед около Антарктида,обичат да си играят със страховете на хората,нищо не казват за леда на сушата който и след десет милиона години няма да се стопи!

7

...

преди 1 година

бе гледам тука пак "разбирачи"! Та според тез ... "разбирачи" явно глобално затопляне е нямало няма и няма и да има! И само да ви кажа "разбирази" таз година видехте ли зима някаква? а миналата година видехте ли? а по-миналата а по-по-миналата? Дори 5 годишната ми дъщеря ме пита тате що няма сняг през зимата след като в детската градина ни казват, че зимата вали сняг! Но да глобално затоляне е нямало няма и няма и да има! Се някой вас ви лъже! Вижте малко навън пък после говорете!

6

bl

преди 1 година

И естествено тръбят как по крайбрежието се топи леда а срамежливо премълчават че във вътрешността ледът се образува с по-голяма скорост и на практика имаме увеличение на ледовете осреднено в световен мащаб.

5

Б. Расате

преди 1 година

*** да не коментират под ТАЗИ новина щото са прекалено простти. Ок? Ок, мерси!

4

Бгг

преди 1 година

Какво заблуждавате хората с тия зелени глупости бре. Няма и от 100 години водите статистика за температурата и климата. Знаете ли в какви цикли навлиза земята и колко продължителни са те ???

3

Анонимен

преди 1 година

Те Америка са виновни,тяхните коли харчат 40 на 100

2

Анонимен

преди 1 година

Ако се размрази още малко и ще се покажат замръзналите останки на древен македенски кораб, кръстосвал океаните още преди появата на хората.

1

Анонимен

преди 1 година

Е, поне няма да мрънкат за безводие