27

Миньора

преди 1 година

Интересно защо в тоя закон са включени САМО професиите в които се седи на столче , пие се кафе и можеш ПО ЦЯЛ ДЕН да редиш пасианси и да си гледаш лайковете във социалните мрежи ...... ЗАЩО ЛИ ЗАКОНА ПРОПУСКА ПРОФЕСИИТЕ КЪДЕТО СЕ РАБОТИ ? Например при миньорите е най-ужасяващата проява на сексиззъм и полова дискриминация . Едва 0.0002% от работниците там са ЖЕНИ. КАКВА НЕСПРАВЕДЛИВОСТ? Къде е равноправието ?

26

pendejo

преди 1 година

А за ЛГБТ, трансджендъри, третополови и разни други извратеняци, няма ли да има квота? Нарушавате им правата така.

25

Анонимен

преди 1 година

Приветствам да има повече наети жени навсякъде. От кога чакам моята да ме храни, а аз да се изтягам в леглото като истински мачарок.

24

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Жална им майка на испанците...

23

"В правителство

преди 1 година

жените са мнозинство". Този закон не важи ли за правителството? А квоти за транссексуални кога?

22

Анонимен

преди 1 година

Е тва не е ли "комунизъм" както го разбират повечето - не е важно дали могат важното е да е по равно.

21

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Проблемът,дами и господа,не е в това,че испанците са оаранояци психари,а в това,че на тяхна територия има хгиляди Български дечица,които попадат в тази каша от испанска перверзия.Защото испанците са толкова грозни и неадекватни,че са им добре дошли в лапите некатолически красиви български хлапета.

20

Анонимен

преди 1 година

Мъжете и Жените НЕ СА равни. Това трябва да е ясно. Генетично мъжа е по силен във всичко ,не само физически. Това изкуствено бутане на жени носи само проблеми на цялото човечество. Скоро,ще го осъзнаете всички. Дори и жените, ще го разберат. Давате им празни надежди и после следва този измислен свят в който живеят.. днес... самотни с деца.... обаче имала работа някъде за 2к :))) жълти стотинки за сметка на провалени семейства.

19

Чик чок

преди 1 година

Щом са решили да се самозакопават, оставете ги, не им пречете.

18

Анонимен

преди 1 година

Ужас. Където има жени има и интриги. Бавни са мудни са глууповати повечето. Кадри се подбират според качеството, а не според закон.

17

Анонимен

преди 1 година

Аз съм в строителството и наистина ми е омръзнало да бачкам само с мъже. Смятам да говоря с колеги, да направим обща петиция, за приемане на подобен закон за всяка една професия. То всеки иска да е директор по квотен принцип. А останалите професии кучета ги яли. Искаме равенство, искаме жени по строежите, и ще си търсим правата. Ако трябва ще стачкуваме.

16

Анонимен

преди 1 година

А тези от третия пол как ще бъдат !!???

15

Анонимен

преди 1 година

Опитва се др. Санчес да прави демокрация , но то едва ли ще се получи...,защото отново има ораничения.Така той разбира свободата...Криворазбрана...

14

Анонимен

преди 1 година

Кога ще направят закон, който ще изравнява броя на мъжете и жените при водопроводчиците, зидарите, кофражистите, електроженистите, механиците, електротехниците, миньорите, фаянсаджиите и шлосерите? Тази стъпка ще е само в интерес на жените, но и на цялото испанско общество! Опа, няма смисъл в написаното от менв, нали? Ама то е същото като това горе?

13

Анонимен

преди 1 година

Поредната глупост. Защо не го направят това и в строителството? Дърводобива? Тежката промишленост? Задължително условие в процентно отношение значи да трябва да пренебрегнеш добра кандидатура за вакантен пост само защото човека не сяда на гърнето по малка нужда... Добре, че мъжете не могат да раждат. Щяха да направят и закон 50% да вдигат краката задължително за да е равностойно. Ако човек е кадърен то няма да има значение пола

12

българина

преди 1 година

а защо само за чантаджийството? ами нека е за всички професии, миньори, монтьори, строители, боклукчии, военни, тираджии, таксиджии...

11

Анонимен

преди 1 година

Работя в сферата на ремонта на домашни електроуреди. При нас, не само, че няма хора да работят, ами и всички са някакви чички. Това е просто ужасно. Искам да се въведат квоти и да се задължат жените да работят наравно във всяка една професия. И ние майсторите искаме малко свежо женско присъствие в професията.

10

Хм

преди 1 година

За да се изравнят както му е реда трябва да задължат мъжете да раждат деца и да излизат по майчинство.

9

НОВОТО НОРМАЛНО

преди 1 година

КАЧЕСТВА И УМЕНИЯ СА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ! КВОТА БАЦЕ! А кога квотите за сексуални изкривеняци? А кога квотите за черни и за ескимоси? СКОРО! Целият Титаник на западната цивилизация потъва, свири марш!

8

Голяма победа

преди 1 година

За мъжете. В ЕС да въведат същите правила. Жените на ръководни длъжности съсипаха Европа.