143

Московские новости

преди 1 година

Алчността не е част от евроатлантическите ценности и няма как да бъде фактор за нивото на цените в ЕС. Цените са такива заради Путин и войната в Украйна.

142

Анонимен

преди 1 година

Във Великобритания могат да си позволят и безплатна храна да дават на всички. Те са ИМПЕРИЯ. Имали са 400 колонии, сега са по малко, но 53 от тях са в Обединението на нациите, а тях ги управляваше Кралицата, а сега Чарлз, който назначава губернаторите там. И Канада е под управлението на Чарлз III и той назначава министър председателят им.

141

Анонимен

преди 1 година

Влязохме в ЕС за да ни използват- като работна ръка, като място за пласиране на застояли стоки и да ни обират парите чрез банки, енергото и мобилните оператори. Така богатите държави в ЕС станаха по-богати, а на нас ще продължават да гледат така както ние гледаме на ромите. Аз не купувам от съпермаркетите, поне това мога да не правя. От там парите отиват в Австрия и Германия. Поне да ги дам на дребните наши търговци, които също ни лъжат, но са наши.

140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Данъчните къде са?!-Кой ? Спецов ли ? Каквото му нареди Асен,това прави! Така,че...

139

Анонимен

преди 1 година

До Няма бг макарони ?! В магазини Фантастико има поне три български марки. Като не си направил обстойно проучване не се обаждай.

138

До139

преди 1 година

Киро,Асен и техният ментор Фелдфебелът са просто удобните маши които ни сложиха на масата дерижьорите на тая"промяна"а именно червената олигархия и техните фамилии картелирали България поголовно,в тия смутни времена рекетьорът Борисов стана адски вреден за тях и трябваше да бъде разкарана от власта!

137

Няма бг макарони ?!

преди 1 година

Зърното ни залежава ,а в големите вериги няма нито една българска марка макарони и спагети.Най евтини са гръцките 3 лв за пакет макарони дето се добива от кило жито дето е 60 стотинки.Няма макарони български -макарони ве брашно и вода =макарони.Житницата на Европа не може да произвежда макарони ,а ПП ми обясняват за некви мега-гига батерии коли ,македонци в космоса итн....

136

Анонимен

преди 1 година

До ХейтЛошото е,че това гранясало олио пак ние ше го ядем!

135

Анонимен

преди 1 година

Народен съд!

134

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Да,припомням кой докара хаоса и безвластието-само че не е за припомняне,защото всички знаем и сме потърпевши!-АМИ ТОВА СА ШАРЛАТАНИТЕ КИРО,АСЕН И ЦЯЛАТА ИМ СВИТА ЛЪЖЛИВИ ПРОДАЖНИЦИ

133

Спасете фермерите !!

преди 1 година

Цената на маслодайния слънчоглед е 90 стотиники от 2,2 кг се добива литър реалната цена на олиото е 2,60лв.В кауландише-булгарише е 5 лв. ,но в магазините на българи е 2,90 лв. цената.Има пазари и малки фирмени магазинчета пазарувайте от там.Иначе шарлатаните ни стрижат с 90% надценака. Литър мляко го купуват за 80 ст взимат му маслото добавят 1/3 вода и ни го продават за 3,40 лв -мошенници и шарлатани .В мандрите сиренето излиза на 5 лв в магазина става 15 лв ,кашкавала от 8лв става 31лв...

132

Анонимен

преди 1 година

Затвор.

131

Анонимен

преди 1 година

В Англия на по-висок стандарт имат по-ниски цени на храната. Само там ли могат хората да имат адекватна държава и цени? Щом тук управлението не може да се справи- какво следва?

130

До Спас

преди 1 година

Пич,каквито и да бяха гербаджиите но поне имаше някакъв контрол,редом с рекета над същите тия които ни дерат(червените картели)усвояването на част от парите от Европа и бюджета, нещо поне се вършеше в тая държава,сега реалността е,абсолютно безвластие,пълен хаос и небивала спекула,вина за което има най вече съществото Радев и неговите опекуни от едрият червен бизнес!

129

Спас

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо никога не са имали реална власт защото и сега всичко се контролира от ГЕРБ и ДПС т.е. от мафията.

128

Наско

преди 1 година

Начело на държавата е Пеевски, измамник на дребно и на едро. И Борисов, бивша мутра която 15 години залъгва народа че ще подобри нещата. Защо мислите сме най-бедни в Европа и с най-бързо намаляващо население?

127

ЩОТО ЗАБОГАТЯХМЕ

преди 1 година

ПРОМЯНАТА ОЩЕ ВДИГА ЦЕНИТЕ, ОСТАВИХА НИ В НАСЛЕДСТВО ТРИ МОСТА, ДВА ТУНЕЛА И ЕДНА МАГИСТРАЛА И 50% ИНФЛАЦИЯ?

126

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо са виновни, вдигат пенсии, дават помощи на всеки, без значение дали е на загуба или свръхпечалба, вместо да контролират те спекулират и не закачат Лукойл.

125

Анонимен

преди 1 година

"Промяна"ли бе да я опишеш,фелдфебелът разката фамилията на и малкото държава която имахме,за сметка на това червените гаулайтери и техните фамилии които разграбиха и картелираха България гребат с пълни шепи и пълнят гуши безконтролно и необезпокоявани от никого!

124

Петров

преди 1 година

Комунизма още не е свършил в България. Само границите се отвориха и много хора избягаха в нормалния свят.