22

Анонимен

преди 1 година

Ами, в Т-ция клиниките за зьби,присаждане на коса,фейс лифтинг са препьлнени!Как става така?!Ама те вземат от аерогарата с ВИП ван,настаняват те в хубав хотел на ол инклузив и те третират като бял човек!Клиниките са с последен модел оборудване,льщят от чистота пьк и лекарите са опитни в дейността си.Цените са кьде кьде по евтини и от Източна Европа дори.

21

Анонимен

преди 1 година

Живея в руската провинция, извън града. Вчера сутрин дадох анализите на детето в лабораторията, докато бях на работа получих СМС на телефона, че резултатите са готови. Изтеглих ги от сайта и ги пратих на педиатъра. Веднага, без да ставам от офисния стол поръчах от мобилното приложения на Сбер ЕАптека с доставка. След час-два детето беше лекувано. Жалко, обаче, че в тая изостанала държава няма тоалетни чинии и канализация.

20

до 17

преди 1 година

До Анонимен,така е като не си е мръдна пръста цял живот,от какво да се разболее,болестите идват от стрес и износване на организма и нищо подобно не се случва на българите,не 90,ами 900 г.ще живее колко му е,райски,безгрижен и охолен живот

19

в Русия

преди 1 година

В Русия правят пълни изследвания за няколко часа. Безплатно. В Русия здравеопазването е безплатно. В западна Европа може и месеци да чакаш, за някои лекари специалисти се чака над половин година.

18

Пуржо

преди 1 година

Плюете българските зъболекари, защото не сте виждали руските. Там какъв касаплък е... не случайно руснаците предпочитат да ходят без зъби. И ако не си пиян, като ходиш на зъболекар - проблема си е твой. В Русия упойки няма.

17

Анонимен

преди 1 година

Моят баща, той е на 73 г. , *** се наложи да му сменят тазобедрена става. Такава мърлявааа операция, кой знае как са му я слагали, зашивали, хвана му раната инфекция, поду се, пак го отвориха, нещо уж не му я приемала организма, айде пак наново операция, болки, освен това сума ти пари ни ошушкаха за мърляво отношение! Аман от тия лекари!

16

До 15

преди 1 година

Защо смяташ за гарантирано, че капиталистите ще загубят тази война? М? А ако стане обратното?

15

Анонимен

преди 1 година

Моят дядо е на 91 години, ни нищо не го боли! С протези е, сложил ги кат бил на 50, хапчета не пие, чудя се какъв е този негов организъм! Вика си- благодаря, че не ми се налага да влизам в болница в днешно време. Добре че няма проблеми със здравето, щото тия мафиоти в бели престилки ще го съсипят

14

Жалко

преди 1 година

Е че се търгува със здравето. Това, както и образованието трябва да са приоритет. Но и тук смотани потуркьовци мислещи се за капиталисти коментират. То, дядо му едвам е събиарал парички за хляб, но той сега се прави на велик. Затова трябва час по-скоро да почне ЗСВ, за де отърси земята от капиталистите.

13

Анонимен

преди 1 година

Правилно се е ориентирал! В смяната на стави! Всеки втори човек след 50-те има проблем със ставите и даже за смяна! Ще лааппаааа парата!

12

патилан

преди 1 година

По-добре си платете в Германия двойно ,но Качествено ,отколкото Уж евтино в Бг ,но да ви осакатят за цял живот -счупени кости ,засегнати нерви,немърливо унижтожени зъби и тн - евтино ли ?

11

Анонимен

преди 1 година

Нека да фалира зъболекарската мафия

10

Анонимен

преди 1 година

бедните бг роби пак си останаха роби роби сте били на турция сега на ес сте роби

9

Таня

преди 1 година

Ако ходите редовно на зъболекар, изобщо не излиза скъпо. Да кажем, че в повечето случаи за максимум 2000лв годишно ще имате здрава и естетична усмивка. Но повечето бегета са като *** в зъбите

8

Нито

преди 1 година

Качество нито гаранции нито нищо брекзит за всички тия ***

7

Анонимен

преди 1 година

150лв за детска пломба от вчера завършила студетка ! 50лв само за "добър ден"

6

Анонимен

преди 1 година

Викам,няма да напишат че войната в Украйна е виновна и хоп... Нищо,че цените на горивата се вдигнаха още веднага след нова година 2022. Чак толкова помним.

5

Е

преди 1 година

Не на наш гръб не

4

Анонимен

преди 1 година

Ми да , зъбарите в Бг станаха мн Алчни ! - взимат мн скъпо , Никакъв контрол Никаква отговорност ,гаранция и съмнително качество , всеки студент прави кабинет и праска цени -в София направо са озверели !

3

Анонимен

преди 1 година

Бг плащат двойно и кръвен данък и такси после, а ония от ЕС и СЩ идват и се лекуват на бг гръб.