311

Анонимен

преди 1 година

Eлke, roведo mpъcнo, няма бахмут вече, има Артемовск! Муахахахахахаахахахахахахаахахахаххахахахахаахааааа!!! ВКС РФ вече необезпокоявано ръси с авиобомби укронацитата в Артемовск и май ще има колони от кафеви елфи с вдигнати джоланчета, дежа вю от "Азовсталь"! ЛибераZти, пригответе си кърпички!

310

Шефрет

преди 1 година

Фадромите да копаят. Пленници не трябва да се вземат. Масово заравяне в канализацията да не миришат укрите и тва е.

309

Продължение от долни

преди 1 година

и сега московчани дали ще спят спокойно? Партизнската война е терора тепърва ще започнат! Ако има втори Беслан,Путин как ще обясни. Тази война е загубена вече за Путин

308

До 355

преди 1 година

Братле,аз какво ти обяснявам,ти пак! Ако ще и целият Крим да е златен,да е мислил този,който фо е подарил,заедно с безценните пристанища! Град в града имало и какво ли не,ако ще и държава на полуострова да има. Пито-платено. Заради тези пристанища значи милиони хора в моента са почернини! Оправдано ли е? Или викаш в къщи на дивана е спокойно,ония там да мрът! Родител ли си? Там загиват и деца,нали знеш?! Тази война е загубено отначало

307

Анонимен

преди 1 година

Ами говори си както може човекът, не е длъжен да мучи като говведо на краварски език. Байдън не може да ходи из пътя, търкаля се по стълбите на самолета, загуби се в градината на Белия дом и нищо, сменят му памперсите и го тикат пред камерите като президент на Кравария

306

АРИСТИД ДИМОКЕНТИС

преди 1 година

ТОЗИ КОН СЕРГЕЙ ЛАВРОВ --- КАК МУ СЕ СМЯХА В ИНДИЯ НАД 30 ДЪРЖАВИ--НА ГЛАС СЕ СМЯХА КАК СРИЧА КАТО КОН НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК..КАТО НЕ УМЕЕШ ДА ГОВОРИШ, ИЛИ ГОВОРИШ С ГАДЕН РУСКО-СЕЛСКИ АКЦЕНТ..ГРОЗЕН КОН...ПУТИН ЗАЩО НЕ ГО СМЕНЯ ВЕЧЕ НАД 22 ГОДИНИ ??..ММ.? ВЪНШЕН МИНИСТЪР , А НЕ УМЕЕ ДА ГОВОРИ. НИТО НЯКОЙ ГО ИМА ЗА НЕЩО, ОСВЕН ЗА КАШМЕР И ПЛАКАС . РУСИЯ Е ДЕМОКРАЦИЯ--ДААА ДААААА .

305

до 344

преди 1 година

Двете статии са тук в днес.бг и има още много виж как се радвате фашистите в коментарите и какво пишете за Русия, а сега - олеле, защо ни биете! Ами защото не разбирате от дума, затова, другарят Путин колко пъти се опита да се договори с вас като с нормални хора. ЗАЩО НЕ ИЗПЪЛНИХТЕ МИНСКИТЕ СЪГЛАШЕНИЯ, подписахте ги, а после се подиграхте и не ги спазихте, ЗАЩО???

304

До 353

преди 1 година

За какво са им Кримските пристанища? Ти сериозно ли? Поразтърси се малко и ще разбереш какви неща са построени там по време на СССР. Там е град в града, братле. Путин не може да си позволи да изгуби това. Никой не е ограничавал търговията на Украйна със света. Арматурата за къщатата ти, вероятно е от Украйна. Недей да пишеш nonsenses. Дори сега, по време на война, руснаците подсигуриха морски кородори за износ на зърното. Относно питейната вода, украинците спряха водата. И това ли си забравил?

303

до 344

преди 1 година

САЩ подготвя разполагане на ядрени оръжия в Украйна и Полша, МИНИСТРИТЕ на Украйна и Полша ЗАЯВЯВАТ ПРЕД МЕДИИТЕ, че ще влязат заедно в Москва, както през 17 век и после ОЛЕЛЕ, КАКВО СТАНА, защо ни биете!!! Бият ги, защото са фашисти и МНОГО ПЪТИ ГИ ПРЕДУПРЕЖДАВАХА да престанат. Ти представяш ли си МИНИСТРИТЕ НА ТУРЦИЯ И НА ГЪРЦИЯ да кажат, че ще нахлуят в България както преди 100 години??? Двете статии са тук в днес.бг и има още много и виж как се радвате фашистите в коментарите какво пишете

302

До 347

преди 1 година

Да,Майдана беше преди Крим,но там хората даже не мислеха за НАТО,а за ЕС! Две коренно различни неща! Търговия с ЕС е в пъти по-добре отколкото с Русия! Хората търсят по-доброто. Или поне така си мислят. На рашките не им се понрави това и решиха да си върнат Крим и ясните последствия! Не може да решаваш съседа ти в кой съюз ще ходи! Дали някой ще реши да им спре водата ей така без причина? Русия има излаз до Черно море,з акакво са и кримските пристанища?

301

до 344

преди 1 година

Украински министър: Да влезем в Москва с танкове! "В Москва ще бъдем заедно! Заедно със съюзниците, на танковете с надписа "Към Москва!" Да повторим кампанията на Сагайдачний!", написа украинският министър на инфраструктурата Владимир Омелян, в препратката си той визира превземането на Москва от полско-литовката армия през 1612 година. ДАТАТА Е 5 април 2019 година, статията пак е тук в днеса

300

до 344

преди 1 година

Русия предупреди НАТО за реципрочен оръжеен отговор: Ако на територията на натовските държави се появят настъпателни оръжия, които могат да достигнат руските центрове за управление, Москва ще бъде принудена да отговори реципрочно. За това предупреди в интервю за официоза Российская газета руският заместник-министър на външните работи Александър Грушко. ДАТАТА Е 21.12.2021 ГОДИНА

299

до 344

преди 1 година

Сори, допуснал съм няколко грешки в текста, но се надявам да ме разбираш. Сега чета и поста на 346 и се сещам за химическите лаборатории, за които самата cвиня Нулан трябваше да дава обяснение пред Сената и призна. :) Не оправдавам Путин за хилядите убииства, но не оправдавам и укро-американската коалиция, целя]а едно - смазване на Русия. Какъвто и загубеняк да си, няма да го позволиш, нали? И то в задния си двор. За това се бори Путин.

298

Анонимен

преди 1 година

Eлke, roведo mpъcнo, няма бахмут вече, има Артемовск! Муахахахахахаахахахахахахаахахахаххахахахахаахааааа!!! ВКС РФ вече необезпокоявано ръси с авиобомби укронацитата в Артемовск и май ще има колони от кафеви елфи с вдигнати джоланчета, дежа вю от "Азовсталь"! ЛибераZти, пригответе си кърпички!

297

до 344

преди 1 година

Ама, братле, Майдана беше преди Крим. Путин видя накъде отиват нещата и се уплаши на изгуби достъпа до пристанищата. Укрите, от своя страна, веднага спряха водата на хората. В Крим живееха над 65% етнически руснаци. В Донбас са 80%. Аз все още не разбирам, защо Запорожката АЕЦ работи. Както спряха водата на населението на Крим, така спираш и АЕЦ. Да се оправят. Око за око. Не се мъчи, няма да ме обориш. Там жиивеят руснаци, разбираш ли?

296

до 344

преди 1 година

Братушките започнаха Специалната военна операция за денацификация и демилитаризация на фашистка Украйна, когато киевският наркоман обяви, че ще разработва ядрено оръжие и ще влиза в НАТО. Много бързо забравихте всички фашисти как квичахте тука от възторг, а сега ревете. Ей сега ще намеря статията тук в днеса и ще дам линк в коментарите.

295

Анонимен

преди 1 година

До CNNМного повече са. Крият истината, защото ще стане страшно, ако хората научат как се наливат кинти в бездънна яма, която затъва все повече.

294

До 339

преди 1 година

Няма такова понятие върнал без агресия! И един куршум да не е изтрелял тогава,много добре са знаели последствията и как украйнците няма да стоят мирно. И точно такава е била и целта Да има причина за пълномащабно нахлуване. Пак ще повторя,в 21век се съобразяваш с границите,били те подарени или не в миналото и търсиш мирни решения. Ккво ще стане,ако тръгнем да си връщаме всички подарени територии в някой период от историята?

293

до 340

преди 1 година

Глупостите ги пишеш ти. Вероятно забравяш Майдана и украинската еврейка Нюлан с кифлите на площада. Простено ти е. Не знам защо, последният ми пост изобщо не се появи.

292

CNN

преди 1 година

Загубите на Украйна според СНН: убити 260 000 , ранени 247 000, дезертирали и безследно изчезнали 84 000, пленени 28 000 - общо минус 600 000 фашисти за 1 година, всяка минута изчезва по 1 украински фашист, това са ОФИЦИАЛНИТЕ ДАННИ на АМЕРИКАНСКАТА телевизия CNN, утре сутринта чакаме истеричен припадък на киевския наркоман и да изяде през камерите някой килим или вратовръзка, както след съобщението за украинските загуби от Урсула фон дер Лaйнeн