269

йод на таблетки

преди 1 година

Града за украинците е еднакво важен като всички украински градове,а за руснаците е вече въпрос на ПР да го превзвмат.Но това няма значение важното е кога ще гръмне атома.Украински партизански групи вече действат в територията на Русия ,дронове достигнаха до 100км от Москва,Путин изтегли РФ от ядреното споразумение,САЩ казаха вчера санкциите не действат ще искаме репарации като от Германия 1945г. това значи ,че Путин ще нанесе ядрен удар -еднократен и локален ,но свиреп и нечовешки..

268

малоумника Майк

преди 1 година

Мартин не допуска третият и най-вероятният вариант Русия да победи дори и с пълната подкрепа на запада, тогава ще не ще войната ще свърши.

267

ББ

преди 1 година

Бахмут не е важен!важен е за путин,за пропагандата му,да каже...о спечелихме Бахмут,пращайте децата си на смърт да вземе още едно ...село!Украйна го държи защото там умират хиляди руснаци...безсмислено!за пропагандата на убиеца на украйнски и руски деца...путин!има ли смел руснак да разстреля убиеца и поведе Русия към просперитет???

266

Анонимен

преди 1 година

Eлke, roведo mpъcнo, няма бахмут вече, има Артемовск! Муахахахахахаахахахахахахаахахахаххахахахахаахааааа!!! ВКС РФ вече необезпокоявано ръси с авиобомби укронацитата в Артемовск и май ще има колони от кафеви елфи с вдигнати джоланчета, дежа вю от "Азовсталь"! ЛибераZти, пригответе си кърпички!Ей, модераста, майкатидoлнaвмуcypaта! АКО ПАК МЕ ИЗТРИЕШ ЩЕ TИ PA3ГОHЯ MPЪCHATA CEMKA! AHAДЪНМУ, KИПEK???

265

Анонимен

преди 1 година

MoдеpaZта - пидиpaZ, лaпa пuшku във Zaxлас!

264

питанка

преди 1 година

До Анонимен За да покажеш колко много си подценяван тук и оценяван в Русия, ти преедлагам да идеш на Червения площад в Масква, и да се провикнеш на висок глас- ПУТИН Е МРЪСЕН УБИЕЦ НА НЕВИННИ ХОРА!!! Е , после ела и ни кажи ако изобщо останеш жив какви права имаш ТАМ , след като тук са ти отнели правото да обиждаш и плюеш по всички нормални хора!!!

263

Анонимен

преди 1 година

300 - 30 -3!!!

262

Анонимен

преди 1 година

Имахме си хубав живот , но демокрацията го развали.за два дена три пъти ми отнема исконното човешко право на мнение.

261

Мавър

преди 1 година

Данните от днес са за огромни руски загуби в Бахмут. Изумително е също така, че руснаците засилиха щурма си точно в най-голямата кал за последните две седмици.

260

Анонимен

преди 1 година

Много загубени руснаците .. Щели ги псукат си ходят ...

259

Анонимен

преди 1 година

момчета, кога леопардите ще маршируват на площада в Москва, че преди години не им се получи? Аз щото с един преятел си купихме билети.

258

Верно

преди 1 година

Верно укрите на Зелето са докарали изгорял руски танк. И са го пльоснали пред руското посолство в Берлин. Няколко нещастни укро-активисти гледаха жално как берлинчани покриха танка с червени рози. Нацисткия внук Шолц явно е забравил какви му ги е говорил дядо му за руснаците и руските танкове в Берлин. Укро-активистите, за 9 г. война, според тях, една изложба на украинската култура не направиха в Европа. Само тъпотии, по целия ЕС вършат.

257

Анонимен

преди 1 година

Около националния празник трети март ми бе отнет достъпа на два пъти по 24 часа . За една година достъпа ни е отнеман минимум 30 пъти тоест около месец. Това може би пречи на Русия но как помага на украинците ето това не мода разбера.

256

Анонимен

преди 1 година

Кажете ми името на поне един прдсказател който да е познал СВО на Русия в украйна поне един.

255

Точно така

преди 1 година

До Доктор Охболи 306Казано като истински нацист!!!

254

Анонимен

преди 1 година

Говорят му хората с факти и той хвана правата лопата.

253

Доктор Охболи

преди 1 година

В ранния си стадай русофилията може да се излекува с права лопата, но в напреднал стадий може да се излекува само и единствено с кирка. Според лекарското предписание и сериозността на заболяването, пациентът се налага с лопата по устата от 10 до 100 пъти на ден. В късния си стадий острата страна на кирката се забива в главата на страдащия от русофилия и с широката страна му се изкопава гроб да му се зарови леша.

252

И. Петров

преди 1 година

ЕКспертите казват, че мостовете не могат да издържат тежките танкове от НАТО. Загадка е защо въобще още има мостове? Докога руснаците ще пипат меко, това само проточва войната и загиват хора от двете страни.

251

Анонимен

преди 1 година

Тук отново трябва да се напомни, украинците се готвят за тази война 9 години със западна помощ. Инструктори, наемници от 10 страни поне. Половин западна Европа и Фащ изсипват оръжие и всякаква помощ като сателитно разузнаване и други. 3 укрепени бетонни линии, супер грамотно и инженерно на стотици километри дължина от север на юг. Руснаците воюват с по-малка по численост армия, доста успешно, има и грешки.И се изтъпанчва Гaньо и пита - е що руснаците не напредват бързо.

250

Червенски

преди 1 година

Русия ще вземе цяла Европа за части от секундата и Макрон ще се блещи