155

едно ангелче ми каза

преди 1 година

До отец Кирил: Карма се изплаща до 9 поколение според божиите закони!

154

отец Кирил

преди 1 година

Всичкия този геноцид който този клоун провежда в руските земи ще се трупа като карма на децата и внуците му! Те ще плащат цената! Господ забавя, но не забравя!

153

Анонимен

преди 1 година

Наркоманът се изцепи:Нацисткият главатар Володимир Зеленски каза, че ръководителите на НАТО ще трябва сами да воюват, ако не искат да дадат достатъчно оръжия:"Съединените щати ще трябва да изпратят своите синове и дъщери по същия начин, по който изпращаме нашите синове и дъщери във войната и те ще трябва да се бият ... и ще умрат." Честито на русофобите-краваророби-фашисти! След като направихме първите стъпки:Подкрепа-->Воръжаване-->Солидарност-->Помощ ще се иска безусловно изпращане на жива сила да се бие и да умира за IV-ият Райх(САЩ и ЕС).

152

Мъпет шоу

преди 1 година

Жабока Кърмит изнася поредния куклен театър познат като мъпет шоу! Кукловодите и сценаристите са както винаги са били в САЩ - империята на злото на 21 век!

151

Анонимен

преди 1 година

До мдаа - Да не се приема, че го защитавам, щото не го понасям тоя гад, но тези думи са извадени от контекст. Казва ги, но не съвсем така. може да се видят материали в английски сайтове, има видео от отговорите на въпроси от журналисти, по-различно звучат думите му, т.е. в друг контекст са.

150

СЛАВА КОКАИНА

преди 1 година

С какво се е нашмъркало днес нашето наркоманче?

149

мдаа

преди 1 година

Този каза и следното - украинския президент Владимир Зеленски - - "Америка ще трябва да изпрати своите синове и дъщери на война срещу Русия, за да защити НАТО." Тук защо не пишете за това?

148

запознат

преди 1 година

Дъщерята на това изчадие от АДА ще ражда и отгледа децата си в противоядрен бункер!

147

Анонимен

преди 1 година

Украинският терорист Денис Никитин даде интервю за "Файненшъл таймс" след терористичната атака в района на Брянск. Фашистката *** каза, че акцията е била съгласувана с киевската хунта, защото в противен случай не биха могли да стигнат до границата. Терористът също потвърди че е имало престрелка в едно от селата, но за мъртви цивилни Никитин твърди, че не е знае. В атаката са участвали около 45 бойци. Киев продължава да отрича участие в атаката.

146

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Германия искат да наложат санкции на Русия "колкото е необходимо". Лидерите Джо Байдън и Олаф Шолц по време на разговори в Белия дом изразиха готовност да затягат санкциите срещу Русия "колкото е необходимо", съобщиха от пресслужбата на Белия дом. С това страните уж потвърдиха "силни двустранни отношения", убеден е Вашингтон. Всъщност те обясниха на германеца кой е шефът в къщата и какво да прави.

145

Анонимен

преди 1 година

Financial Times: Украйна иска от Европейския съюз да доставя 250 000 артилерийски снаряда на месец. Изданието отбелязва, че поради проблеми с доставките украинските бойци изстрелват само една пета от снарядите, които могат да използват. В допълнение, въоръжените сили на Украйна произвеждат само 110 000 155-мм снаряди на месец - 25% от броя, който руската армия харчи на месец.

144

Анонимен

преди 1 година

Американското издание на The New York Times: "На военната база на Съединените щати в Германия военните от Въоръжените сили на Украйна разработиха два варианта за контранастъпление.По време на командно-щабно учение в Щаба на американската армия в Европа и Африка военни репетираха основните варианти за офанзивата, обявена от Зеленски: 1) Пробив на североизток или изток от страната, вкл. в Донецк и Луганск 2) Атака срещу сухопътния коридор, който свързва континенталната част на Русия с Крим.

143

Анонимен

преди 1 година

Джон Кирби, координатор по стратегически комуникации в Съвета за национална сигурност на САЩ:"Китай все още обмисля предоставянето на смъртоносна военна помощ на Русия.Бихме искали Китай да се присъедини към останалия свят в осъждането на тази инвазия и да не прави нищо,което да помога на Русия да продължи тази война.Всъщност ще се радваме да видим стъпки от страна на Китай да помогне на Украйна по отношение на тяхната самоотбрана."Един от ораторите на Международните терористи продължава да заплашва и в същото време да привлича Китай на своя страна.И как тази КНР все още(уж световен полицай я

142

Анонимен

преди 1 година

Председателят на Европейския парламент Роберта Мецола пристигна в Киев. В своя Twitter тя написа:"Хубаво е да сме с тези, които пожертваха всичко за нашите ценности. С европейците, чийто дом е Европейският съюз." Но украинците умират не само за европейските ценности, а за желанието си да унищожат руснаците и за интересите на САЩ. Както показва практиката, те наистина имат дом в Европейския съюз, но не в "цъфтяща градина", а в нацистко огнище.

141

Анонимен

преди 1 година

Старобелска посока. По цялата линия на съприкосновение се водят позиционни боеве.Фашистката *** се опитва да атакува руските позиции на източния бряг на река Оскол в Олшани и Лиман Първи без видим успех.Руската артилерия нанася удари по укрепените райони на фашистката *** в Купянск. В района на Балки Журавка обстановката остава стабилно напрегната. Руските бойци провеждат разузнаване с бой и потискат идентифицираните украински позиции.

140

ало хага

преди 1 година

Това е И З Р О Д А провеждащ геноцид на рускоговорящите в украйна!

139

Анонимен

преди 1 година

Руското под отговорност, но преди него ТИ СИ ЗА ПОДВЕЖДАНЕ ПОД ОТГОВОРНОСТ! Ще те смаже товарът от избити украинци, забягнали от страната си, разрушени животи, прекършени детски животи. И най-лошият мир е по-добър от война. Ама, то е много сложоно за разбиране, не е по възможностите на изпържения ти мозък. Изперкал наркоман!

138

Стефан

преди 1 година

Na Zelenoto pak mnogo mu e doshlo Beloto!...

137

Анонимен

преди 1 година

Зеленски смесва кокаина който шмърка с брашно от щурци, а в бункера обядва паеля в която скаридите са заместени от скакалци.

136

Анонимен

преди 1 година

Шмърчо, а вашето ръководство кога за 8 годишния терор над рускоговорящото население? Румънците имаха топки да ви го кажат да преразгледате политиката си спрямо малцинствата. Унгарци, поляци, българи....