103

Анонимен

преди 1 година

До ПловдивИ как изчисли, че във Франция 50% от икономиката е държавна собственост?

102

Пишнокио

преди 1 година

Жените много обичат да ги лъжа заради ефектът на Пинокио, но при мене ефектът не е в носа......:D

101

Да

преди 1 година

Да, и като откриха нарушения, какво направиха, нищо, само констатация. Оставяйки ги на мира вие им казвате: " Споко, правете си каквото знаете, всяко чудо за 3 дни. Зомбитата са доволни, плащат и си траят"

100

Спокоен

преди 1 година

И защо надценката да не е 90% ? В едно квартално магазинче два килограма кашкавал се продават цяла седмица. От надценката ще се спечелят 30 лева. Че то тока на охладителните витрини в които съхраняваш кашкавала е три пъти по-скъп. Ама наем, ама заплати, ама осигуровки, такси, данъци, разрешителни, проекти ...

99

Пловдив

преди 1 година

Във Франция 50% от икономиката и е държавна собственост, а Франция е една от люлките на демокрацията и свободата. Такава верига с един бранд, може да се управлява от общините а печалбата да отива за здравеопазване, образование. Какъв комунизъм. Тя ще стане още един конкурент на пазара.

98

Анонимен

преди 1 година

Това беззъбо правителство нищо няма да направи.Само говорене и пак говорене.Ако искаха до сега да са ги глобили или затворили...

97

Анонимен

преди 1 година

От 97: На който не му харесват цените, да стане търговец и да ме конкурира!

96

Анонимен

преди 1 година

Бой!

95

Анонимен

преди 1 година

Надценките достигали 90%, обаче на единични продукти, а колко е средното ниво не казват защото не е скандално сензационно. Но пък са прави за едно българина първосигнален и податлив на манипулации, пускаш му малко сиренце и той веднага скача в капана.

94

кико

преди 1 година

нема протести , всичко е точно .

93

Анонимен

преди 1 година

Много популизъм и глупост има тук! Истината е че колкото повече държавата се намесва в икономиката толкова повече ще растат цените. Кой ще плати тези допълнителни безсмислени регулации и бюрократски процедури? Всички ние, а ефекта нулев.

92

до Търговец

преди 1 година

освен това това Ауди колко му струва поддръжката и колко харчи не е истина, нали, знам аз :)Между другото без майтап - абсолютно си прав за цените. Пишеш каквото си искаш и това е. Картел нямаш наистина право да правиш - това е наказуемо. Но какви ще са надценките в твоя магазин си решаваш ти. Някой знае ли каква е надценката на Windows или продуктите на Apple? Айде да не си пъхаме носа, където не разбираме.

91

Анонимен

преди 1 година

Добре е промяната на шарлатаните хахаххаха целият им електорат от плиткоумници измря от глад хаххахахахах

90

Смел Гибсов

преди 1 година

Влизаш в магазина с количка, на излизане те спират и те питат какво си си купил и ти отвръщаш количка ... :D

89

Анонимен

преди 1 година

30" надценка е процентът, кото най-много вземат дистрибуторите при военни сделки. 90% надценка означава необявена, но явна война срещу българския народ от веригите хранителни магазини.

88

Анонимен

преди 1 година

до тези, които искат да си зарязват количките в магазините и да си купуват по 15 гр. сирене: ехххххх, Андрешко, Андрешко, що си толкова наивен ве, майка, що ве? Тъй ли ще бориш спекулата ве, майка, като хитруваш на дребно и създаваш мизерии на персонала на магазина? Ехххх, майка, цял живот - къпи го, еbи го - от него човек не става ве, майка...

87

Анонимен

преди 1 година

продължаване на промяната - като, тоа на снимката, даже не ми ясно за кво му е хартията нали е само на вада и спомени! вечна-дружба!

86

Търговец

преди 1 година

Аз ще си формирам цените както намеря за добре. Имам да плащам наем, заплати, транспорт, данъци, ток, вода и т.н. Никакъв закон не нарушавам!

85

до Пловдив

преди 1 година

Държавна верига магазини?!?!?!?!? Нееееее!Комунизма ли ще връщаш, майна? Ако е така - казвай, че да изчезвам с 200 км/ч от тука!!!

84

Анонимен

преди 1 година

аре мутри вън и юмручета, яжте им хея се'а, то по-добре крушовишката селенка да беше на власт ...то па и тя беше. са ше ми въртите коремни след тия гладни диети на музика 7/8 - е бре прст народ бугарски!