39

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде международен форум без великата Укрия, че и без декларация, ц ц :)))

38

Хм

преди 1 година

Нормално-Китай няма да поема излишни рискове, но ще прпдъшжи тихомълкою да подкрепя Русия тихомълком. Защото падне ли Русия-пада и Китай. От друга страна, проточи ли се войната с години, САЩ губят всички шансове да се справят с Китай.

37

Анонимен

преди 1 година

Пазят си взаимно тиловете от краварите, руснаците и китайците са умни хора.

36

Анонимен

преди 1 година

До 29 ми тя по колко на ден използва кинжали,а? С како воюва Русия със артилерия основно,а снарядите тя си ги произвежда.А знаеш ли,че един ирански дрон е 20000 долара,а една ракета която го сваля е 500000 долара.Тия Химарс дето толкова ги хвалите една ракета е 200000 долара,а руснаците я свалят с ракета за 500 долара.

35

Малко за политика

преди 1 година

Поддръжниците на увеличената военна и финансова помощ за Украйна в Конгреса на САЩ се опасяват, че поради умората на данъкоплатците от изпращането на десетки милиарди долари в чужбина, разочарованието в политиката на президента Джо Байдън и предстоящото начало на президентската надпревара в САЩ, двупартийната коалиция в подкрепа на Киев може да се разпадне, пише The New York Times. Проучване на Associated Press-NORC, показва, че обществената подкрепа за помощта за Украйна намалява.

34

Така е ..

преди 1 година

Китай и Индия отказват да подкрепят война на висок глас. Путин е разочарован.Китай няма да жертва икономиката си заради диво-тиите на Путин.

33

някой се обърка

преди 1 година

Я пак провери на Русия колко е воения бюджет ! Защото аз знам ,че е около 45 милиарда долара ,а на САЩ е около 650 милиарда !

32

Анонимен

преди 1 година

Страните от Европейския съюз трябва да създадат свой собствен отбранителен съюз, без САЩ, тъй като те често преследват лични интереси, когато се занимават с въпроси на международната сигурност. Това мнение изрази унгарският министър-председател Виктор Орбан в интервю, публикувано в швейцарския седмичник Die Weltwoche.

31

Ха ха

преди 1 година

Това "САЩ ще продължат да подкрепят Украйна толкова дълго, колкото е необходимо" го повтарят всички западняци, но това е по-скоро слоган, мото, а не политика.

30

Анонимен

преди 1 година

До я па ти .Ми тя не може да участва,това беше отговор на коментар.

29

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 29 И през ВСВ и сега живота на хората е еднакво скъп. Не на войната. Човечеството така и не поумня.

28

те са следващите

преди 1 година

Само че и заедно не струват -- две овце не могат да направят на лъв нищо ! След Русия тези трябва да се разоръжат -- после северокорейците във Иран онея сами ще си обръснат брадите и ще станат демокрация за пример ! Ей-това ще е новия св, ред за който мечтае император Путин !

27

Анонимен

преди 1 година

До 31.Ми те си имат бе.що си мислиш,че шестата икономика в света няма пари за такава война,че някой трябва да я издържа като Украйна,а защо се налага защото тя не произвежда нито снаряди достатъчно нито е имала икономика да се издържа.

26

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 25 Втори път прочетох материала заради теб. Никъде не пише че Украйна участва в Г-20.

25

Анонимен

преди 1 година

Русия се справя добре с военен бюджет от 601 милиарда долараи пердаши Укрия и цялото НАТО с над трилион военен бюджет.

24

Анонимен

преди 1 година

САЩ им бяха необходими над 200 години от Вашингтон до Буш ин да натрупат 7 трилиона дългове, само за последните две три години имат повече натрупан дълг това няма да продължи още дълго най-много до края на десетилетиято, после американците ще одеднеят драстично, а доларът вече няма да е световна резервна валута.

23

Тц,тц

преди 1 година

"Многополюсниците" отново правят редовните си азиатски номера.

22

Да допълня...

преди 1 година

А вие безсрамно загробихте Украйна и Русия.

21

Анонимен

преди 1 година

До 25.Ми кой да я покани като тя не е в списъка това са първите 20 икономики на света,а Украйна не е и в първите 40.

20

Анонимен

преди 1 година

До 16.Това не е вярно Русия си има пари и не и трябват луди заеми,както си го мислиш.Една справка на външния дълг на Русия преди войната той е само 500 милиарда,а примерно на Германия е няколко трилиона.И понеже става въпрос за Г-20 това са двайсетте най-големи икономики,а Русия е и в Г-8 това са първите 8 икономики на Русия не и трябват някакви заеми и някой да я издържа в тая война като е с Украйна.